Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
И аз за това си мисля , че първо трябва да се смени парадигмата и се достигне устойчиво потъване , като същевременно активите се възприемат като нежелани и отровни . Докато кешът стане силен и се утвърди ще минат поне 5-6 години . Но тогава купуването на имот ще си е пълна лудост , дори на половин цена , защото ще се ходи към зануляване .
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеНе съм чел дали е коментирано в темата, но на какво мнение сте: Ако приемем еврото от 2024 г., ще се отрази ли върху стойността на активите /в случая НИ/ при равни други условия?. Отделно банките ще могат да се финансират на по- ниска цена. С две думи ще се водим по- стабилна и трайно свързана с Европа страна
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеНе съм чел дали е коментирано в темата, но на какво мнение сте: Ако приемем еврото от 2024 г., ще се отрази ли върху стойността на активите /в случая НИ/ при равни други условия?
Същия сценарии какъвто разиграваха преди 2008 година ,че влизайки в ЕС ,ще има още и още вдигане ,не се случи,България пое всички негативи на финансовата криза тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
И аз за това си мисля , че първо трябва да се смени парадигмата и се достигне устойчиво потъване , като същевременно активите се възприемат като нежелани и отровни . Докато кешът стане силен и се утвърди ще минат поне 5-6 години . Но тогава купуването на имот ще си е пълна лудост , дори на половин цена , защото ще се ходи към зануляване .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Как да продадеш нещо, като не го знаеш дали на следващия ден няма пак да се гласува QE, както след ковида.
Коментар
-
Ти гледай утре аукциона за 10г. USA облигации, ако се провали какъв цирк ще настане. Откога ги чакам тея мушмороци да им лъснат голите з....и. Така съм им набрал, че съсипаха икономиката на ЕС с техните схемички. А Ханс само слуша и изпълнява.
И противно на очакванията за крах на имотЯта, ако у нас няма много набълбукани, не очаквам големи спадове. Как да продадеш нещо, като не го знаеш дали на следващия ден няма пак да се гласува QE, както след ковида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Всички се овълчиха, по всичко личи, че нашите банкстери също са приготвили балтията на ипотекарите.
И противно на очакванията за крах на имотЯта, ако у нас няма много набълбукани, не очаквам големи спадове. Как да продадеш нещо, като не го знаеш дали на следващия ден няма пак да се гласува QE, както след ковида.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
как скочиха толкова много
четник, кои от 10-те са ти в таргета?
за накарвъка
шубе, ти зелено не гледай
ти сърце за готово епк нямаш, какво зелено??
сЕди дома, грей се, прЪди, смей се. Иначе един колега се включи преди 2 месеца без още даже дупка да има( преди седмица почнаха да копаят) в Люлин 3 втора линия навътре от Царица Йоана на 1000 евра фалшив квадрат въпреки съветите ми да изчака, но строителя му бил познат, ега му завършат блока, че зеленото е доста рисково в момента
- 3 Харесвания
Коментар
-
Виж к'ва хубава рисунка изкара. Ако не видим фалити на топ компании от Сп-то, па на. И то щото прекалено много свикнаха на привлечен външен капитал...да надуват балони.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Казвам какви са цените ,на фона на уж скъпи материали,заплати и ала бала ,Тобо щом може да строи на тия цени,за какво говорим ?
От 2021 насам това дето се наду е някаква извращение ,сега банките ще изкопаят и под него ,след като поскъпнат заемите и се свие парата.
https://m.imot.bg/details/1a166783170559323
- 2 Харесвания
Коментар
-
Казвам какви са цените ,на фона на уж скъпи материали,заплати и ала бала ,Тобо щом може да строи на тия цени,за какво говорим ?
От 2021 насам това дето се наду е някаква извращение ,сега банките ще изкопаят и под него ,след като поскъпнат заемите и се свие парата
- 3 Харесвания
Коментар
-
От 2021 насам това дето се наду е някаква извращение ,сега банките ще изкопаят и под него ,след като поскъпнат заемите и се свие парата
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар