Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В последно време виждам всякакви варианти на къщи-дървени,с пластмасови плоскости и естествено с тухли и бетон. Българите са свикнали на тухлите и бетона,ама традициите се променят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПрез лятото Плевен се изпразва обикновено. Но тази година на празника на града, преди това Великден, май, април имаше концерти, дипломиране на чужденците беше друга дата - толкова много хора аз бе съм виждал тук навън. Не знам, ако си прав явно е било случайно а твоята оценка е вярната.
лятото продава по-добре от останалата част от годината. Да, продава и в областта по селата - та това изпразване на града ако е в посока околните населени места е възможно.
отклоняваме се от темата (реално положението е сходно с много области на България)
юрибора 6м отива към 2.2% (днес трябва да е преминал нивото, но ще се види утре - репортва се с 24ч закъснение по регламент)
ипотеките вързани към него (2-3 бг банки го ползват като компонента) за момента мисля, че изкуствено им задържат %, за да не се изстрелят с едни бързи 2.5% в сравнение с тези банки, които ползават микс от депозити+други компоненти.
за разлика от САЩ където лихвените повишения удрят главно новите ипотеки (и в много страни от Езоната има сравнително дълги фиксирани периоди) - у нас едно рязко повишение би се усетило от всички и освен за замрази мераците за ново може да принуди много хора ако не да продават то поне да се опитат да отдават по-бързо или ако са се чудили дали да отдават да се начудят.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
През лятото Плевен се изпразва обикновено. Но тази година на празника на града, преди това Великден, май, април имаше концерти, дипломиране на чужденците беше друга дата - толкова много хора аз бе съм виждал тук навън. Не знам, ако си прав явно е било случайно а твоята оценка е вярната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да не е скоро-скоро, но преди 3-4г имах работа за 3 дни и беше много зле положението откъм места да седнеш нормално да вечеряш и въобще общо впечатление от центъра след 18.30- 19 часа. Говоря спрямо други големи български градове.
Атмосферта беше меко казано подтискаща - да уточня не беше в летния сезон, когато има оживление от почиващи гурбетчии и/или хора от столицата.
Нищо общо с Пловдив, Търново, Бургас, Варна. София не я коментирам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
Атмосферта беше меко казано подтискаща - да уточня не беше в летния сезон, когато има оживление от почиващи гурбетчии и/или хора от столицата.
Нищо общо с Пловдив, Търново, Бургас, Варна. София не я коментирам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Може и така да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Не знам защо само него разпознахте в написаното. Неуважавани лекари не познавам. Ще преживеете и
закачливия ми коментар ми, че двамата ставате отегчителени с безкрайните ви пъте- и п****о-писи!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Бъркаш се заради увеличеният брой автомобили. И градът,в който живея ,населението е намаляло с една трета от 1992г досега,а автомобилите са се увеличили в пъти.Целият град е претъпкан с автомобили.Построиха се много нови жилища оттогава, а цените на имотите постоянно растат.Така е,защото масово гастарбайтери и местни си влагат парите в имоти.Вечер половината прозорци не светят.
Ситуацията във всички областни градове е идентична-намаляло население, увеличен брой автомобили, много ново строителство,много необитаеми жилища и повишени цени на имотите
Хората натрупаха някой лев и го влагат в автомобили и имоти .Но населението драстично е намаляло .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Доста съм го мислил. Играчите строят на земеделска земя, пишат го селскостопанска постройка - барака и им излиза без пари. Аз обаче не съм играч. Искам всичко да е законно, а там държавата в лицето на общината, кастрира всяка инициативност.
Коментар
-
Казвам ти го просто като вариант, щото с очите си виждам как масово се строят къщи.Приеми го като добронамерен съвет .
Доста съм го мислил. Играчите строят на земеделска земя, пишат го селскостопанска постройка - барака и им излиза без пари. Аз обаче не съм играч. Искам всичко да е законно, а там държавата в лицето на общината, кастрира всяка инициативност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
С добра финансова инжекция раждат и по-бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОще ли ги умувате тея имоти ?
Кога почва поскъпването?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеТака е, но за последната ми баня трябваше да чакам майстора 9 месеца. Сигурно е раждал човека!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Така е, но за последната ми баня трябваше да чакам майстора 9 месеца. Сигурно е раждал човека!
Коментар
Коментар