Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ejonny2376; 01.11.2022, 21:49.
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз пък залагам на долар 5,50~7.50 лв през 2029-та, тъй като е повече от ясно, че беге-то с този дефицит и с тази галопираща инфлация няма да бъде допусната в еврозоната. От което следва, че правителството няма да може да си финансира дълговете, и бордът рано или късно ще изгърми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дали съм се оплакал? Хахаха.
По-добре прочети това МОЙ варненски инвеститоре:
"Панелните квартали като „Младост“ и „Люлин“ са по-добро място за живеене, отколкото новите „Кръстова вада“, „Витоша“, „Манастирски ливади“ и „Малинова долина“."
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...va-vada-244091
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В Шоумен всеки имот има отрицателна стойност - в такова село да имаш имот си е тежест, не е никакъв актив. Чудя се само откъде идва това самочувствие. Мижав си, мижав...Запазил бил стойност... хахаха.
Навремето един съсед в Априлци ми се перчеше как дъщеря му била на висока позиция в чужда компания в Пловдив и получавала 2500 лева чисти. Аз какво ли съм търсел по чужбините, след като такива пари можело да се правят и в БГ. Горкият човечец, искаше ми се да му покажа данъчната си декларация, но сигурно щеше директно да се трупяса като я види, та го съжалих. Та и ти така. И лордчето. Двамата общо за 2 години сигурно правите колкото аз за 1-2 месеца, но сте големите паралии. Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Оооохх горкичкия, признавам си че в твоето положение и аз щях да се оплача на кавръка.
По-добре прочети това МОЙ варненски инвеститоре:
"Панелните квартали като „Младост“ и „Люлин“ са по-добро място за живеене, отколкото новите „Кръстова вада“, „Витоша“, „Манастирски ливади“ и „Малинова долина“."
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...va-vada-244091
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Купил съм и съм запазил стойността на парите си. Ти имаше лев за апартамент, сега нямаш. Нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Само, че сега доходите са двойни на тогава. Моите, 3,5 пъти спрямо месец декември на 2008г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Купил съм и съм запазил стойността на парите си. Ти имаше лев за апартамент, сега нямаш. Нищо.
Навремето един съсед в Априлци ми се перчеше как дъщеря му била на висока позиция в чужда компания в Пловдив и получавала 2500 лева чисти. Аз какво ли съм търсел по чужбините, след като такива пари можело да се правят и в БГ. Горкият човечец, искаше ми се да му покажа данъчната си декларация, но сигурно щеше директно да се трупяса като я види, та го съжалих. Та и ти така. И лордчето. Двамата общо за 2 години сигурно правите колкото аз за 1-2 месеца, но сте големите паралии. Единият купил прословута маломерка в Бургас (с потребителски при това), все едно е Бъкингамският Дворец. Другият взел едни 800 лева наем и вече се брои за най-големият инвеститор в имоти от североизтока. Доообре, приемам.Last edited by ejonny2376; 01.11.2022, 21:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
подобни неща се пишеха до средата на 2008-ма, а после тихо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
2029-1300$/кв.
долар 2.50-3,00лв.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение2006 - 1300 лева/кв.
2022 - 1300 евро/кв.
2029 - 1300 KWD/кв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
2029-1300$/кв.
долар 2.50-3,00лв.
2022 - 5 кв ~ 0,5 BTC
2029 - 100 кв в Сф. ~ 0.5 BTC.Last edited by better; 01.11.2022, 18:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...-sofiia.548845
2006 - 1300 лева/кв.
2022 - 1300 евро/кв.
2029 - ....?
долар 2.50-3,00лв.
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...-sofiia.548845
2006 - 1300 лева/кв.
2022 - 1300 евро/кв.
2029 - ....?
- 1 like