If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1
Това е трети коментар от вчера, който потвърждава, че не всички българи сме с такъв манталитет, а само нежната половина надува балона дори, когато е пред пръсване. За съжаление жените са по-емоционални и трудно можем да им обясним с разумни доводи и аргументи, защо си е по-хубаво под наем, при стабилен хазяин, който няма да ни изгони от имота с десетилетия.
Цецко, ако няма жена да натиска мъжа...не можеш го изкара от детската стая Там пари не ти трябват, усилия също. Дори да мрънкаш по цял ден, има кой да се съгласи и да ти изпържи едни мекички. Направо да се чуди човек, колко е силен инстинкта за размножение, че да се жертват всички тея благинки.
Е какво искаш чак толкова? Сградата на Сан Стефано 11?
Впрочем и Вазов, и Лозенец за мен са мноooго пред Изток по всички показатели, не знам какво си се вманиачила по този квартал. Дори Оборище около Черковна бих предпочел пред Изток.
с кой бе се заяждам?
.............
ако не можеш да се грижиш сам за жена и дете и да им осигуриш дом
все ще се намери някой, които да може да им го даде.
Някой може да има много къщи и апартаменти. В дом обаче може да се превърне само място, в което живееш с обичните си. Не виждам проблем това място да бъде под наем.
Това с жената... Припознах се на 100%. Когато се настанихме и ми каза, че искала еди какъв си хладилник. И веднаги ми светна, че трябва първо да се купува имот.
+1
Това е трети коментар от вчера, който потвърждава, че не всички българи сме с такъв манталитет, а само нежната половина надува балона дори, когато е пред пръсване. За съжаление жените са по-емоционални и трудно можем да им обясним с разумни доводи и аргументи, защо си е по-хубаво под наем, при стабилен хазяин, който няма да ни изгони от имота с десетилетия.
+още 1200 апартамента с 50% надолу, по офертна цена. Реално - 99,999%.
на това чудо на архитектурната мисъл как ли са му партидите за ток и вода ... дали всеки имот има отделна партида - искрено ме съмнява.
в много от тези апарт-хотелски комплекси го правят вътрешно разпределение,а предвид на създалата се ситуация, че май фалира .. какво се случва с имащите студия там - имат си ги, но са като пещерни жилища?
дано да се бъркам, но съм виждал подобни в Приморско - не си плащат таксите за подръжка и им спират тока.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
казвам, че ако не можеш да се грижиш сам за жена и дете и да им осигуриш дом
все ще се намери някой, които да може да им го даде.
и в природата е така.
при много видове птици, примерно
мъжкият се стреми да спечели благоразположението на жаенската, като и показва
гнездото, което сам предварително е построил
може някои от тях да са показвали и квартирата си.
Най-лесно се прогнозира динамиката в движението между търсенето и предлагането на изпечената глина, от коментарите тук. Колкото по-емоционални са те от страна на търсещите, толкова по-далеч във времето е обещаваният спад в цените на НИ. Разбира се, същото важи и в обратната посока. Самият аз търся да закупя и съм леко напрегнат от настоящите нива на съотношението между цена и наем, както и от краткосрочните перспективи пред пазара на НИ, в комбинация с високата и трайна инфлация. Всеки ден, неуморно задавам тук въпрос, но получавам само иронични отговори, да чакам до 2029 или дори за 2039. Докато инфлацията явно е трайна, то аз съм преходен и до тогава може и да съм изтлял.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125018 euro
Средна цена на кв.м: 1770 euro.
По принцип е по-добре под наем, вместо да се дават луди пари за жилище.И ако си сам не е никакъв проблем. Въпросът е когато имаш семейство и деца,не е си работа под наем. Особено жените дават мило и драго да са в собствен дом,те да го подредят по техен вкус. А пък си представям какъв кошмар е с бебе и малко дете да трябва да сменяш жилище.
Това с жената... Припознах се на 100%. Когато се настанихме и ми каза, че искала еди какъв си хладилник. И веднаги ми светна, че трябва първо да се купува имот.
Въпросът на Дъри беше дали има нещо, което е добро, без значение от цената.
Иначе, едни 100к са им в повечко и на двете обяви. Но за такива имоти човек е по-склонен да направи компромис и да се бръкне малко по-дълбоко. Има обяви във Вадите за 2500+, там вече нещата са тотално извратени.
Така става, да. И двете изглеждат добре за лично ползване. Там цената не е толкова голям фактор, а коефициентите са безсмислени.
Коментар