Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Налазвайте.... инвестори, 4400 евра за къща.
Ликвидатор продава 100 декара земя с общо 134 къщи, на 10 км. от Балчик. 596 000 Евро. Тел. 0896388667
https://www.facebook.com/groups/1016...6075086311376/Last edited by better; 07.11.2022, 22:41.
Коментар
-
Покачването на цените в София е около 20-25% на квадратен метър за година. Но има райони в които ръстът е и по-голям"
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...lishte-1454743
Редута" е квартал, в който цените растат, а покрай него има поскъпване на имотите в "Гео Милев" и "Хаджи Димитър".
ООООООООУУУУЙЙЕЕЕЕЕЕААААА
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Колко години от човешкия живот са години в които човек живее по бързо,по бурно,по динамично ,твърде малко да трупаш имоти като за световно,няма смисъл .Природата ни показва какво ни трябва .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Зависи къде. В долината на силикона няма да стигнат и за една. В черно предградие на Детройт ще вземеш цяла кооперация с два входа.
Коментар
-
И аз не бих скочил сега. Чакам на перона. Може и да не дочакам. Ще видим. Не знам дали изобщо има кредит тук. 40+ и двамата на високи позиции. Моят подход е различен - малки под наем. Защото рано или късно ще опрем до пенсия, а пенсии няма да има за нашето поколение. Всеки сам си знае. Те поне ще си живеят на широкоАз съм се "сгънал", но ще има и нещо да "капе" после.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
В разгара на кризата ми предлагаха да се настаня Симеоново в къща под наем за 1600лв. Имаше и басейн! При текущата ситуация с 2 милки ипотека, бай Джером ще отнася клетви до 9то коляноАз съм се "сгънал", но ще има и нещо да "капе" после.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Сори ако ти е близък, но в подобен 'хайп' само човек без никаква финансова култура може да купи имот за 2 мили и да плати двойно по-скъпо за нещо, което може да построи по собствен вкус за 50-60% от парите. Ако беше в условия на дълбока рецесия и криза - ок тогава продавачите са склонни да пуснат 'гюведж' и понеже няма мераклии е възможно да вземеш къща на цена близка или даже под себестойност със земята от някой, който е притиснат. Това обаче не важи за настоящия момент и само много наивен човек може да изплющи такива пари точно сега.
Давал съм примера с делта хил и преди - виж къде да цените на кв. в момента 2010-11-та имаше по 525евро квадрата същите къщи на същото място - тогава купилите ги не са шарани, но сега кълвящите с 'хубав' кредит ... кълват на гол бастун ... с извинение.
има си време за покпука има си време за гледане
В разгара на кризата ми предлагаха да се настаня Симеоново в къща под наем за 1600лв. Имаше и басейн! При текущата ситуация с 2 милки ипотека, бай Джером ще отнася клетви до 9то коляно
- 1 like
Коментар
-
Зависи къде. В долината на силикона няма да стигнат и за една. В черно предградие на Детройт ще вземеш цяла кооперация с два входа.
Давал съм примера с делта хил и преди - виж къде да цените на кв. в момента 2010-11-та имаше по 525евро квадрата същите къщи на същото място - тогава купилите ги не са шарани, но сега кълвящите с 'хубав' кредит ... кълват на гол бастун ... с извинение.
има си време за покпука има си време за гледанетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Късметлиите са купили на ниските цени. Писах за сделка от преди месец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знам за семейство шефчета в САП,служебни коли им взимат нови,имат къща в Банкя ,децата им учат в Дени Дидро,но къщата е построена ,всичко с парцела да е дошло 300,400 Хил .евро.
Но чак 2 милиона.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Знам знам, днес под 50к заплата за начинаещ програмист няма. Цитираните заплати са от преди 12 години, когато ти си правел по 8к.Last edited by better; 07.11.2022, 18:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За 2 милки ще купиш 3 къщи в Щатите .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
понеже тук малко митове и легенди
средното ниво е по-ниско от dev.bg
а приказките за невероятно високи заплати тръгват от много тесен пазарен сегмент.
Има високи доходи, но те са за хора, които са предприемачи и рускуват. 'Редовите' програмисти взимат хубави пари, но далеч не са в категорията да взимат неща за милиони. Може да има луди и да взимат, но е с такъв кредит, че не се изненадвам от мнението на познати кредитни, че програмистите са мега рискови клиенти, защото лесно скачат на високи цени, а много много не им пука.
Но чак 2 милиона.
Коментар
Коментар