IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Налазвайте.... инвестори, 4400 евра за къща.

Ликвидатор продава 100 декара земя с общо 134 къщи, на 10 км. от Балчик. 596 000 Евро. Тел. 0896388667
    https://www.facebook.com/groups/1016...6075086311376/
    ти си там, действай.
    препоръка е

Коментар

• Налазвайте.... инвестори, 4400 евра за къща.

Ликвидатор продава 100 декара земя с общо 134 къщи, на 10 км. от Балчик. 596 000 Евро. Тел. 0896388667
      https://www.facebook.com/groups/1016...6075086311376/
      Last edited by better; 07.11.2022, 22:41.

Коментар

• Покачването на цените в София е около 20-25% на квадратен метър за година. Но има райони в които ръстът е и по-голям"

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...lishte-1454743

Редута" е квартал, в който цените растат, а покрай него има поскъпване на имотите в "Гео Милев" и "Хаджи Димитър".

ООООООООУУУУЙЙЕЕЕЕЕЕААААА

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Доста добра и мъдра сентенция,като се замислим,живота е твърде кратък за трупане ,за кого,за кога ?
          Колко години от човешкия живот са години в които човек живее по бързо,по бурно,по динамично ,твърде малко да трупаш имоти като за световно,няма смисъл .Природата ни показва какво ни трябва .

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Зависи къде. В долината на силикона няма да стигнат и за една. В черно предградие на Детройт ще вземеш цяла кооперация с два входа.
              Айде сега,две да са но са две в Щатите.

Коментар

И аз не бих скочил сега. Чакам на перона. Може и да не дочакам. Ще видим. Не знам дали изобщо има кредит тук. 40+ и двамата на високи позиции. Моят подход е различен - малки под наем. Защото рано или късно ще опрем до пенсия, а пенсии няма да има за нашето поколение. Всеки сам си знае. Те поне ще си живеят на широко Аз съм се "сгънал", но ще има и нещо да "капе" после.
                Всеки се бори за различни неща. Едни са фенове на лукса, други на свободата. Явно с теб сме от 2рия тип. Предпочитам свободата, пред живота в разкош. Зависейки само от заплата(макар и голяма), без солидни странични потоци, тегленето на колосални суми, само за да се барнеш баровец в тузарска къща...за мен е да станеш жертва на собственото си Его. Но хора разни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

В разгара на кризата ми предлагаха да се настаня Симеоново в къща под наем за 1600лв. Имаше и басейн! При текущата ситуация с 2 милки ипотека, бай Джером ще отнася клетви до 9то коляно
                  И аз не бих скочил сега. Чакам на перона. Може и да не дочакам. Ще видим. Не знам дали изобщо има кредит тук. 40+ и двамата на високи позиции. Моят подход е различен - малки под наем. Защото рано или късно ще опрем до пенсия, а пенсии няма да има за нашето поколение. Всеки сам си знае. Те поне ще си живеят на широко Аз съм се "сгънал", но ще има и нещо да "капе" после.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Сори ако ти е близък, но в подобен 'хайп' само човек без никаква финансова култура може да купи имот за 2 мили и да плати двойно по-скъпо за нещо, което може да построи по собствен вкус за 50-60% от парите. Ако беше в условия на дълбока рецесия и криза - ок тогава продавачите са склонни да пуснат 'гюведж' и понеже няма мераклии е възможно да вземеш къща на цена близка или даже под себестойност със земята от някой, който е притиснат. Това обаче не важи за настоящия момент и само много наивен човек може да изплющи такива пари точно сега.

Давал съм примера с делта хил и преди - виж къде да цените на кв. в момента 2010-11-та имаше по 525евро квадрата същите къщи на същото място - тогава купилите ги не са шарани, но сега кълвящите с 'хубав' кредит ... кълват на гол бастун ... с извинение.

има си време за покпука има си време за гледане

В разгара на кризата ми предлагаха да се настаня Симеоново в къща под наем за 1600лв. Имаше и басейн! При текущата ситуация с 2 милки ипотека, бай Джером ще отнася клетви до 9то коляно

Коментар

Зависи къде. В долината на силикона няма да стигнат и за една. В черно предградие на Детройт ще вземеш цяла кооперация с два входа.
                      Сори ако ти е близък, но в подобен 'хайп' само човек без никаква финансова култура може да купи имот за 2 мили и да плати двойно по-скъпо за нещо, което може да построи по собствен вкус за 50-60% от парите. Ако беше в условия на дълбока рецесия и криза - ок тогава продавачите са склонни да пуснат 'гюведж' и понеже няма мераклии е възможно да вземеш къща на цена близка или даже под себестойност със земята от някой, който е притиснат. Това обаче не важи за настоящия момент и само много наивен човек може да изплющи такива пари точно сега.

Давал съм примера с делта хил и преди - виж къде да цените на кв. в момента 2010-11-та имаше по 525евро квадрата същите къщи на същото място - тогава купилите ги не са шарани, но сега кълвящите с 'хубав' кредит ... кълват на гол бастун ... с извинение.

има си време за покпука има си време за гледане
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Късметлиите са купили на ниските цени. Писах за сделка от преди месец.
                        Сметни сам колко са се ушили твоите хора

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Знам за семейство шефчета в САП,служебни коли им взимат нови,имат къща в Банкя ,децата им учат в Дени Дидро,но къщата е построена ,всичко с парцела да е дошло 300,400 Хил .евро.
                          Но чак 2 милиона.
                          Късметлиите са купили на ниските цени. Писах за сделка от преди месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

Знам знам, днес под 50к заплата за начинаещ програмист няма. Цитираните заплати са от преди 12 години, когато ти си правел по 8к.
                            Нещо си се заблудил джонка, не 8к, казах 10, при тва декларирани където трябва.
                            Last edited by better; 07.11.2022, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

За 2 милки ще купиш 3 къщи в Щатите .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

понеже тук малко митове и легенди

средното ниво е по-ниско от dev.bg
                                а приказките за невероятно високи заплати тръгват от много тесен пазарен сегмент.

Има високи доходи, но те са за хора, които са предприемачи и рускуват. 'Редовите' програмисти взимат хубави пари, но далеч не са в категорията да взимат неща за милиони. Може да има луди и да взимат, но е с такъв кредит, че не се изненадвам от мнението на познати кредитни, че програмистите са мега рискови клиенти, защото лесно скачат на високи цени, а много много не им пука.
                                Знам за семейство шефчета в САП,служебни коли им взимат нови,имат къща в Банкя ,децата им учат в Дени Дидро,но къщата е построена ,всичко с парцела да е дошло 300,400 Хил .евро.
                                Но чак 2 милиона.

Коментар

Working...
                                X