Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Всичкото зелено от десетилетия се прави по този начин - нова фирма без нищо на нейно име...дори и терените са на друга фирма..... и ако нещата се оакат пиеш едно студено. питие.... А объркването може да е и после 10 години гаранция- при първото ми зелено протекоха подземните гаражи ...осъдихме го за няколко години и взехме нищо....Към 2007 един от най-известните и ''добри'' строители. Малко по-късно ''фалира'' Крит . които бяха топ на топа тгава.... Сега 2 от най-водещите компании / най-скъпата и една друга с около 1000 апарта в строеж/ работят освен по тази схема с ФИНАНСИРАНЕ от клиенти - взимат МНОГО над нужното за съответният строеж от клиенти и преливат кеша към други техни фирми и покупки на терени и т.н. Затва не купих от тях...Ще ми искат 80% на Акт 14, което е 3 пъти над разходите им поне до този етап...аре у лево.....
Добър приятел от студентските ми години / в ТОХ-а/ държи едни известни пицарии...Всички са регистрирани на безимотни Шведи. Всеки месец го глобяват , било ХЕИ, пожарна , осигуровки, трудови договори не знам какво....Нищо не плаща и нова безимотна компания на която ТОЙ САМИЯТ преотдава обекта....
Много пъти сме го писали, че са нужни много промени в законите относно зеленото...сигурност, фалшиви квадрати и т.н.....ама нема желание....
Коментар