If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заместник-председателят на Berkshire е дългогодишен скептик по отношение на криптосвета
Добрите идеи, доведени до злочесто прекаляване, се превръщат в лоши идеи“, каза Мънгър. „Никой няма да ви каже имам един боклук, който искам да ти продам. Те казват – имам блокчейн“.
В Бърнли кризата с разходите за живот във Великобритания удари домакинствата -
Пропускането на обяда всеки ден и гледането на телевизия с одеяла, за да се стоплят, не е начинът, по който Ан и Кийт Хартли са си представяли пенсионирането си в Бърнли, градът в Северна Англия, засегнат най-силно от кризата с разходите за живот във Великобритания.
Хората тук също са изправени пред най-високия ефективен процент на инфлация в континентална Великобритания, според Center for Cities, тъй като харчат повече от доходите си за стоки от първа необходимост, чиито цени са се повишили най-рязко.
Потребителите в Бърнли отбелязаха ръст на цените с 11,7% през годината до септември, според мозъчния тръст, в сравнение с 10,1% в национален мащаб и 9,1% в Лондон.
42-годишната Уенди Полард, самостоятелно заета продавачка на книги и майка на две деца, е шокирана, че сега плаща за хляб и мляко от спестявания, натрупани, за да заведе децата си на почивка.
„Кой всъщност си е помислил преди пет години, че ще седите, треперейки на дивана с бутилка с гореща вода, опитвайки се да измислите най-добрия и най-ефективен начин за изсушаване на прането си?“ https://www.reuters.com/markets/euro...me-2022-11-15/
Избягвам вече прекалено лични теми .
Дистанциран съм от дребни спорове и поради тази причина ще се въдържа да ти отговоря.
Не го приемай лично .
Помня опитите за психоза на четящите тук. Нафта над 5 лева. Ракети по НИ в морските курорти. За четящите с по-слаби нерви, това не са били дребни спорове.
Кольо, когато цените на горивата скочиха, ти каза, че това е още нищо и, че тепърва щели да поскъпват още. Това не се случи, напротив както винаги, случи се точно обратното на това което ти предрече. Как ще коментираш този факт?
И стига си скромничил, а кажи колко отстъпка ти направиха в Тобо? Защо мълчиш като комунист на разпит? Кога се очаква да довършат сградата в Люлин?
Вълчо ,
Избягвам вече прекалено лични теми .
Дистанциран съм от дребни спорове и поради тази причина ще се въдържа да ти отговоря.
Не го приемай лично .
Вие сте богати ,говорим като цяло .Богатите като Вас няма да бъдат зсегнати
Кольо, когато цените на горивата скочиха, ти каза, че това е още нищо и, че тепърва щели да поскъпват още. Това не се случи, напротив както винаги, случи се точно обратното на това което ти предрече. Как ще коментираш този факт?
И стига си скромничил, а кажи колко отстъпка ти направиха в Тобо? Защо мълчиш като комунист на разпит? Кога се очаква да довършат сградата в Люлин?
След като не купи толкова време един от най-нискорисковите активи, твоя рисков профил клони към -1 . Има различни хора. Диапазона мисля беше -1 до 1. Но може и да бъркам, че беше преди много години вече...
Чист хазарт е тая работа ,рулетка както искаш го наречи
След като не купи толкова време един от най-нискорисковите активи, твоя рисков профил клони към -1 . Има различни хора. Диапазона мисля беше -1 до 1. Но може и да бъркам, че беше преди много години вече...
Заместник-председателят на Berkshire е дългогодишен скептик по отношение на криптосвета
Добрите идеи, доведени до злочесто прекаляване, се превръщат в лоши идеи“, каза Мънгър. „Никой няма да ви каже имам един боклук, който искам да ти продам. Те казват – имам блокчейн“.
Виж сега, има си рискова премия. По висок риск по - висока печалба. Това е, като купуването на зелено
Леле, това ако го кажа на мъжа ми да си знаете ще трябва да се крия някъде хахаха Оставете ама и аз няма да си оставя колата на трупчета, та гаражите ще са си много актуални дълго време още
Как не се усетих да забия десетина гаража още ме е яд. Купила съм само шест и ще се изям от яд, а последния когато го купих 2018 г. за 10000 € вече знаех какво ще се случи и пак се оспах. Тъпа глава !!! Е, за гаражите няма да си го простя !!!
Виж сега ,
Не ме слушай мен ,просто виж какво е навън ,у нас макар и бавно ,същата работа я готвят и за нас
Коментар