If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125285 euro
Средна цена на кв.м: 1773 euro.
=============2029==============2039============
От друга страна броя на продажбите спада. Трябва да се отбележи, че броя на продажбите на жилищни имоти и най-вече апартаменти намалява драстично, увеличава се само броя на обявите за един и същи имот.
Днес броя на обявите е: 37432 (за всички видове имоти, земя, парцели, земеделски имоти, ресторанти, хотели, гаражи и тн..)
====2029====2039====
Амааа... КАК ТАКА?!! Защо расте средната цена от кольвия бенчмарк? ДОКОГА?!!!
И аз така съм го предвидил- началото на 2023г . забавяне на лихвените повишения и пролетта или лятото обръщане на цикъла в резултат на настъпилата рецесия, 2% целева инфлация едва ли ще дочакаме
карък в казарма ходи ли?
Младите НЕ СА ХОДИЛИ - не мое ги накараш чаршафа да опънат, камо ли революция. Младото поколение е УНИЩОЖЕНО - в тях няма нищо патриотично, българско. Ако правят революция ще е за УНИЩОЖЕНИЕТО на БЪЛГАРИЯ не за възраждането и
Ходил съм,как да не съм ,една година .
То не само казармата ,проблема е по скоро че тоя живот в който дето се вика свикнаха и храната да им се кара през компании за приложения в устата едва ли не ,тотално деградира всичко у тях
Обещал съм ти имота на Людмила Живкова така че искам да си в първите редици на Революцията.
карък в казарма ходи ли?
Младите НЕ СА ХОДИЛИ - не мое ги накараш чаршафа да опънат, камо ли революция. Младото поколение е УНИЩОЖЕНО - в тях няма нищо патриотично, българско. Ако правят революция ще е за УНИЩОЖЕНИЕТО на БЪЛГАРИЯ не за възраждането и
Южнокорейската централна банка забавя повишаването на лихвените проценти, рязко намалява растежа през 2023 г
СЕУЛ (Ройтерс) – Централната банка на Южна Корея в четвъртък забави темпото на повишаване на лихвените проценти, рязко намали прогнозата си за растеж за 2023 г. и промени езика, използван за описание на перспективите си за лихвите, което предполага, че може да се насочи към края на своя цикъл на затягане.
Централната банка на Корея (BOK), опитвайки се да укроти инфлацията, без да спира икономическия растеж, анонимно реши да повиши основния си лихвен процент с 25 базисни пункта до 3,25% в четвъртък, най-високото ниво от 2012 г., след като осигури увеличение от половин процентен пункт през октомври.
И аз така съм го предвидил- началото на 2023г . забавяне на лихвените повишения и пролетта или лятото обръщане на цикъла в резултат на настъпилата рецесия, 2% целева инфлация едва ли ще дочакаме
Южнокорейската централна банка забавя повишаването на лихвените проценти, рязко намалява растежа през 2023 г
СЕУЛ (Ройтерс) – Централната банка на Южна Корея в четвъртък забави темпото на повишаване на лихвените проценти, рязко намали прогнозата си за растеж за 2023 г. и промени езика, използван за описание на перспективите си за лихвите, което предполага, че може да се насочи към края на своя цикъл на затягане.
Централната банка на Корея (BOK), опитвайки се да укроти инфлацията, без да спира икономическия растеж, анонимно реши да повиши основния си лихвен процент с 25 базисни пункта до 3,25% в четвъртък, най-високото ниво от 2012 г., след като осигури увеличение от половин процентен пункт през октомври.
Революцията е нещо което засяга само България,война или не тя е нужна.Войната си е война,ние тука вътрешно си имаме дела.Левски е работил независимо от международната обстановка.
Днеска като гледам Кирчо с оня от ДБ тлъстак още повече ми се прииска да им забия знамето българско в гърлата,боклуци жадни за власт.
България има нужда от нов Стамболов,нов Буров а не мишки.
Който умре ,тоя до него продължава,в България комунисти не трябва,да останат нито децата им ,нито никой от тях.
Темата е безсмислена.
Гледаме риска,а той не намалява.
Ники ,каква революция бе !
1.Няма кой да я направи !
2.Никой няма да го позволи !
3.Ние нямаме самостоятелна вътрешна и външна политика ,щото сме васални на Русите а те след перестройката ни ебаха мамата в едно със англосаксонците .
4.Ние сме буферна територия за голямата игра
5. Ако проучиш кой точно е бил Левски , ще осъзнаеш ,че приказката ,за бедняка революционер е мит ! При все ,че е бил революционер но от голям мащаб !
6.Жална ни майка ако си еб... мамата !
7. Ванга уж е казала до 2025 вс българи да са се прибрали , дали и що ще се разбере .
Абе така е. Може, но струва кинти. Сменяш статута - паркинг, бензиностанция, складове за инертни материали. Но...стартира ли магистралата първокласния път отиде на 90% надолу с трафика. И греда за тоз с инвестициите.
нещо си пропуснал
земята е в Пловдивска област - там всичко е построено и завършено и трафикът е ясен и голям.
смяната не е толкова скъп процес колкото си мислиш. в момента го правя на друг парцел и отнема около година-година и половина.
посредствена като земя нива, но с лице на първокласен път
категорията (6-та в случя) на земята е предимство,защото до 4-та вкл. см обръщат значително по-трудно и скъпо (ако въобще стане,че нещо затегнаха режима)
сменя се статута и стават 10 декара 50 * 200м на асфалт
една ограда, водата със сондаж е на 30м средно за района с добър дебит
кеф ти бусове, кеф ти инертни материали или нещо от сорта
оставил съм си го като проектче за идните 2-3г.
лека ви вечер
Абе така е. Може, но струва кинти. Сменяш статута - паркинг, бензиностанция, складове за инертни материали. Но...стартира ли магистралата първокласния път отиде на 90% надолу с трафика. И греда за тоз с инвестициите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
категорията (6-та в случя) на земята е предимство,защото до 4-та вкл. см обръщат значително по-трудно и скъпо (ако въобще стане,че нещо затегнаха режима)
лека ви вечер
Мисля до оградата да си сложа караванката с дървени въглища и скара бира,който иска да печели от земята
Кой извер бе ?! Тука ме загуби тотално ! Путя си е на местото, просто саксонците са мноо нагли , и на Путя проблема му е ,че много изчака .
Бункерите са за тия дето ще умрЪт първи .
ПП Изненадваш ме за Путя , той е просто острието , от него нищо не зависи , не ти ли е ясно ?!!
Темата е безсмислена.
Гледаме риска,а той не намалява.
Значи разбрах го така. Русия печели след опустошителна война с Европа, ние ако сме живи изобщо и сме обрани като кокошки, но налупваме каскетите и вземаме апарта на Живкова.
Революцията е нещо което засяга само България,война или не тя е нужна.Войната си е война,ние тука вътрешно си имаме дела.Левски е работил независимо от международната обстановка.
Днеска като гледам Кирчо с оня от ДБ тлъстак още повече ми се прииска да им забия знамето българско в гърлата,боклуци жадни за власт.
България има нужда от нов Стамболов,нов Буров а не мишки.
Който умре ,тоя до него продължава,в България комунисти не трябва,да останат нито децата им ,нито никой от тях.
Даже е евтино неговото, каза. Аз така го разбрах, комшиите продавали по 2 цени. Ами така са понижителите. Понижават, за да купят още. А кибиците с париците в кесийката чекат, кво чекат и те не знаят.
лека ви вечер
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар