IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
    Мисля, че се изяснха нещата.

    Всички дишаме един въздух. Градът е един и същ за всички. Спалнята е спалня, стига да има място за едно легло. Къде е Московска, там е и Малинова Долина. Погледнато във вселенски смисъл, всички така или иначе живеем на една и съща планета, въздухът зависи от световните течения. Милано ми е Долна Митрополия. Гроздето какво като е грозде, като и без тва е кисело.

    Можем да затваряме темата.
    Айде пак глупостите почнаха .
    Може да разтягаш локуми на някой дето не е в час с града и той да си мисли че живееш в Лас Вегас или Ню Йорк ,работя до Министерски Съвет и ходя да обядвам в стола на Народното Събрание ,е и ?Какво от това ?
    Целия паваж в карето на НС и Президенството е като удрян с бомби ,дупки,изкъртени павета ,това е Центъра ,Московска е опасана със стари сгради ,като по голямата част са с изпопадали мазилки без никаква санировка ,все едно си в Бейрут ,даже в Бейрут сигурно са дръпнали ,така че разтягай лакърдии на тия дето като пресичат трамвайните трасета се притесняват да не ги удари тока ,там ти е публиката на теб

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      Кавръков, ако питаш мен при една криза има много други проблеми при теглене на кредити от това да ти вдигнат лихвата с малко. Засегнати ще са бъдещите кредитополучатели от вече взелите кредит и тези проблеми могат да свалят цените , а не вдигането на лихвите в които така си се вторачил.
      има страшно много 'кух' бизнес, който без потоци от евтин кредит и измислено разширение не може да съществува.
      тръгнат ли повишения на лихвите пo кредитите ще има много освободени в един момент. хора с кредити с 'малки лихви', но живеещи от заплата до заплата... пониженията в цените на имотите никога не са от хубаво.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

      Коментар


      • Мисля, че се изяснха нещата.

        Всички дишаме един въздух. Градът е един и същ за всички. Спалнята е спалня, стига да има място за едно легло. Къде е Московска, там е и Малинова Долина. Погледнато във вселенски смисъл, всички така или иначе живеем на една и съща планета, въздухът зависи от световните течения. Милано ми е Долна Митрополия. Гроздето какво като е грозде, като и без тва е кисело.

        Можем да затваряме темата.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

          Кой ви пълни главите с такива щуротии нз! Преди 2 дена се върнах от Тр. За какво им е бг? Половиния свят точи лиги за Турция! Невероятен климат - в Бодрум, Кушадаси и надолу 360 дни от год. грее слънце, само 2-3 дена валяло дъжд, зима няма, едно облаче не видях! Едни от най-богатите хора са паркирали яхтите си там, вкл. и най-скъпата яхта за 100 млн$ е там, даже Наоми Кембъл беше на марината. Карах по 2300 км само и само по магистрали - поне 2000 км от тях бяха с 3 ленти, магистралите им са перфектни и всичко това построено без цент от ес. Та за какво им е кална, мръсна, разбита бг с 2 месеца лято?
          И аз това им казвам ,ето моя луксозен хотел в Турция ,беше пълен с българи+ хора от цял свят ,много висок рейтинг има

          https://www.batihanbeachresort.com/

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Руските купувачи са двигател на рекордни сделки с имоти с чужденци в Турция:: Investor.bg

            Гледайте мечката какво прави при комшиите. А войната ще отмине, санскциите ще паднат и... сещайте се сами какво следва.

            Както многократно е писано. Територия и хубава земя няма да остане ненаселена.

            Размисли на глас за възможен сценарий:

            Мечката и турците се харесват. Да предположим, че турците са хвърлили око на 2/3 от БГ. Мечката им дава картбланш понеже сме неприятелска държава, а турците са в НАТО, така, че няма кой да им застане на пътя. Всичко може да се случи за 2 дни без нито един изстрелян куршум. За турците сега е момента.
            Кой ви пълни главите с такива щуротии нз! Преди 2 дена се върнах от Тр. За какво им е бг? Половиния свят точи лиги за Турция! Невероятен климат - в Бодрум, Кушадаси и надолу 360 дни от год. грее слънце, само 2-3 дена валяло дъжд, зима няма, едно облаче не видях! Едни от най-богатите хора са паркирали яхтите си там, вкл. и най-скъпата яхта за 100 млн$ е там, даже Наоми Кембъл беше на марината. Карах по 2300 км само и само по магистрали - поне 2000 км от тях бяха с 3 ленти, магистралите им са перфектни и всичко това построено без цент от ес. Та за какво им е кална, мръсна, разбита бг с 2 месеца лято, 2 млн пенсионери, 1 млн сигани, и мързелиФ, много мързелиФ народ?
            Колкото до имотите, по-скоро богати руснаци купуват там, защото там е доста скъпо! Бедните чужденци са облсужващ персонал по хотели и ресторанти.
            Last edited by better; 20.07.2022, 11:06.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              След като излязоха данните за това че руснаците няма да спират газа сещайте се ЕЦБ какъв път и се отваря да вдига лихвите ,очаквайте потоп
              Кавръков, ако питаш мен при една криза има много други проблеми при теглене на кредити от това да ти вдигнат лихвата с малко. Засегнати ще са бъдещите кредитополучатели от вече взелите кредит и тези проблеми могат да свалят цените , а не вдигането на лихвите в които така си се вторачил.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
                Айде че не останаха.
                https://m.dir.bg/dnes/pr-zone/v-sofi...d-1000-eur-kv-
                Ако искаш да те гонят кучита всяка вечер, а мангусти с каруци да тарашат кофите - за тебе е.

                Коментар


                • След като излязоха данните за това че руснаците няма да спират газа сещайте се ЕЦБ какъв път и се отваря да вдига лихвите ,очаквайте потоп

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                    Пак говориш глупости, както обикновено:
                    https://en.wikipedia.org/wiki/Air-to...tes#Korean_War

                    Ако глупендерите решат да напъплят пак Източна Европа, поставяме националните ни предатели начело с ботя на първа линия пушечно месо - и нахлуваме в Рашастан, пък нека си мятат атома по собствените градове тогава
                    Е хубу де, явно тогава съм чел съветска пропаганда, обратното било. Факт ли е че се сбиха? Свърши ли света? Ми не е, щом сме живи.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

                      Замаушката притежава апартаменти на Московска, ресторант, още други няколко апартамента, около 50 автомобила с колекционерска стойност, милиони в кеш, преуспяваща ИТ фирма и тн... . хахаххахаха
                      Е,и ?
                      Един път викам на един депутатин от ГЕРБ,я ми кажи какво печелят политиците с корупцията след като масово уимират заедно с електората ,заради това че самите политици задълбочават кочината и създават още по-нисък стандарт и среда и за себе си защото те все пак обитават тази територия ?
                      И оня седи една минута ,зяпа в една точка и ...нищо,след малко Ааа ама да ,прав си ...
                      Така че Замаушката каквото и да има диша същия въздух като мен ,яде с малки изключения същата храна като мен или си мисли че е по-качествена ,щото на Капитан Андреево видяхме какво се е случвало през годините ,Замаушката е обречен да ходи и в същите болници като мен и познанството му със светила в медицината пак няма да го спаси защото в България превенция няма ,и каквото и да правиш липсата на превенция заложена в системата на здравето обрича всеки освен ако няма ген от някоя баба или дядо ...и още и още

                      Бившя депутатин беше Свилен Нейков ,на спорта беше министър едно време
                      Last edited by mibova; 20.07.2022, 15:28.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

                        Тти къде живееш в София ?
                        Може ли да ми покажеш страхотната локация където пребиваваш ?
                        Да видим на какви прекрасни места имаш жилища ?
                        Обясних ти няколко пъти ,и това е мое лично мнение ,може да си говорим за локации в градове където има среда,има политика за изграждане на качествена среда за живот на хората и всичко се мисли в детайли ,такива градове са Копенхаген,Виена,Мелбърн и други подобни .
                        И понеже говориш за Карлово ,ще ти кажа че в момента в Карлово е в пъти по чисто и подредено от София ,такъв град е и Стара Загора например ако говорим за България .
                        София е просто място в което набиха повечето от населението на България и концентрираха икономиката тук ,НО нищо повече ,така че дали е Люлин,дали е Младост,дали е Ндежда или Иван Вазов дето карфица не можеш да пуснеш ,или Яворов с разбитите улици и мръсотията ,наркоманите и алкохолиците в градинката на Райфайзен ,все тая където и да живееш качеството на живот в самата София е еднакво просто защото се намира в България и това трябва да е ясно на всеки който мисли да живее тук .
                        Много крайни квартали на София са пъти по-качествени за живот от тези които се водят за такива по следните причини :
                        1.В тези квартали се засели младо,енергично и будно население ,което води до повече енергия за взимане на решения и подобряване на взаимоотношенията между хората
                        2.Всички по-малки търговци на услуги ,храни +големите вериги инвестират в тези квартали защото там има потенциал за печалби и съответно населението получава накуп конкуренция на всички хипермаркети в близост до жилищата си + множество налко услуги от фризора до ремонта на колата например .
                        3.Именно младите семейства водят до инвстицията в подръжката на старите сгради че и новите ,отколкото умиращия конституционен съдия който ми беше съсед на Иван Асен или вносителя на силикон който живееше с българка и въпреки че сградата се беше напукала и общината издаде предписание за оглед и санировка всички гледаха в тавана .
                        4.Планировката на самия град е такава че навремето се е почнало от Западната част като в последствие Източната е застроена ,но без планировката която се е провеждала в началото на Запад,от Зоните към Люлин и сега и да искаш на Запад няма как да строиш на широките локални ,улици и тротоари ,така е планирано че в момента има простор и се диша в пъти повече отколкото гмежа на Изток .
                        Може още много да си говорим но сметката е една -София няма добри места за живеена просто защото не се. планира в момента -0 планировка
                        Замаушката притежава апартаменти на Московска, ресторант, още други няколко апартамента, около 50 автомобила с колекционерска стойност, милиони в кеш, преуспяваща ИТ фирма и тн... То. хахаххахаха
                        Last edited by mibova; 20.07.2022, 15:29.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                          Руските купувачи са двигател на рекордни сделки с имоти с чужденци в Турция:: Investor.bg

                          Гледайте мечката какво прави при комшиите. А войната ще отмине, санскциите ще паднат и... сещайте се сами какво следва.

                          Както многократно е писано. Територия и хубава земя няма да остане ненаселена.
                          Тези сделки са отчаян ход на хора, които не искат да живеят зад желязната завеса и турците просто им прибират парите с дебела горница
                          Не е устойчиво мигриране, а по-скоро да имат нещо отколкото нищо. В България тази вълна не само, че не се усети, а напротив щеше да е отлив от пазара, но санкциите свързани с пътуване, банкови преводи и превалутиране са нещото, което 'пази' нашия курортен пазар от по-сериозни разпродажби и тепърва ще го пази, защото купилите при нас не са топ богаташи и тепърва ще обедняват и ще имат нужда от валута. В момента да продадат им излиза много скъпо и затова голяма част пасуват.

                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение

                            Тва Люлин, Малинова Долина, Карлово. Страхотни места.
                            Ти къде живееш в София ?
                            Може ли да ми покажеш страхотната локация където пребиваваш ?
                            Да видим на какви прекрасни места имаш жилища ?
                            Обясних ти няколко пъти ,и това е мое лично мнение ,може да си говорим за локации в градове където има среда,има политика за изграждане на качествена среда за живот на хората и всичко се мисли в детайли ,такива градове са Копенхаген,Виена,Мелбърн и други подобни .
                            И понеже говориш за Карлово ,ще ти кажа че в момента в Карлово е в пъти по чисто и подредено от София ,такъв град е и Стара Загора например ако говорим за България .
                            София е просто място в което набиха повечето от населението на България и концентрираха икономиката тук ,НО нищо повече ,така че дали е Люлин,дали е Младост,дали е Ндежда или Иван Вазов дето карфица не можеш да пуснеш ,или Яворов с разбитите улици и мръсотията ,наркоманите и алкохолиците в градинката на Райфайзен ,все тая където и да живееш качеството на живот в самата София е еднакво просто защото се намира в България и това трябва да е ясно на всеки който мисли да живее тук .
                            Много крайни квартали на София са пъти по-качествени за живот от тези които се водят за такива по следните причини :
                            1.В тези квартали се засели младо,енергично и будно население ,което води до повече енергия за взимане на решения и подобряване на взаимоотношенията между хората
                            2.Всички по-малки търговци на услуги ,храни +големите вериги инвестират в тези квартали защото там има потенциал за печалби и съответно населението получава накуп конкуренция на всички хипермаркети в близост до жилищата си + множество налко услуги от фризора до ремонта на колата например .
                            3.Именно младите семейства водят до инвстицията в подръжката на старите сгради че и новите ,отколкото умиращия конституционен съдия който ми беше съсед на Иван Асен или вносителя на силикон който живееше с българка и въпреки че сградата се беше напукала и общината издаде предписание за оглед и санировка всички гледаха в тавана .
                            4.Планировката на самия град е такава че навремето се е почнало от Западната част като в последствие Източната е застроена ,но без планировката която се е провеждала в началото на Запад,от Зоните към Люлин и сега и да искаш на Запад няма как да строиш на широките локални ,улици и тротоари ,така е планирано че в момента има простор и се диша в пъти повече отколкото гмежа на Изток .
                            Може още много да си говорим но сметката е една -София няма добри места за живеена просто защото не се планира в момента -0 планировка
                            Last edited by mibova; 20.07.2022, 15:29.

                            Коментар


                            • Руските купувачи са двигател на рекордни сделки с имоти с чужденци в Турция:: Investor.bg

                              Гледайте мечката какво прави при комшиите. А войната ще отмине, санскциите ще паднат и... сещайте се сами какво следва.

                              Както многократно е писано. Територия и хубава земя няма да остане ненаселена.

                              Размисли на глас за възможен сценарий:

                              Мечката и турците се харесват. Да предположим, че турците са хвърлили око на 2/3 от БГ. Мечката им дава картбланш понеже сме неприятелска държава, а турците са в НАТО, така, че няма кой да им застане на пътя. Всичко може да се случи за 2 дни без нито един изстрелян куршум. За турците сега е момента.
                              Last edited by bulgarian lev; 20.07.2022, 10:08.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
                                Айде че не останаха.
                                https://m.dir.bg/dnes/pr-zone/v-sofi...d-1000-eur-kv-
                                Тва Люлин, Малинова Долина, Карлово. Страхотни места.

                                Коментар

                                Working...
                                X