If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде че тръгвам за Гърция. Весело посрещане на Новата година и го давайте по-спокойно. И под наем се живее добре. (няколко дни и аз ще съм под наем в 5-звезден хотел)
Това последното, което го дописа за 5 звездния хотел беше най-смисленото, което съм чел от теб! Да не забравиш да снимаш храната в чинията и ние да видим какво е лукс! Весело посрещане на НГ!
Айде че тръгвам за Гърция. Весело посрещане на Новата година и го давайте по-спокойно. И под наем се живее добре. (няколко дни и аз ще съм под наем в 5-звезден хотел)
Да не забравиш да заредиш резервоара догоре, че след Нова Година дотацията с моите данъци престава да действа.
Спи спокойно, този път ще е различно. Имотя ще е само нагоре до второто пришествие!
Ситуацията в момента напомня по нещо тази през 2008 г. Тогава в началото на годината поскъпването на жилищата е било 31,6%,
за да се ускори до 32,2% през следващите три месеца
После обаче започна да намалява (виж инфографиката), за да се превърне в спад в началото на следващата година. До края на 2010 г. в България цените на имотите буквално се сгромолясаха, отбелязвайки общо 40-процентен спад.
Амааа... започна ли спадоТ? гоУемото МЯУ дойде ли? Къде е? Интересно как хората ще продават имоти за без пари, при положение, че почти липсват ипотечни кредити на 100% (то даже и на 70% няма). Има да чееееекаш...
какво става? почна ли големия 40% спад?
и са що ше праиме, ше купуваме ли или ще продаваме с дискаунт?
на не стане некой да празнува юбилей /50-так/ в децката с тия спадове
мечите пазари се развиват средно 4 пъти по-бързо от бичите...та който е на зор да ползва няма да му се налага да изчака формиране на дъно.
2009-10 хора взеха много изгодно имоти ..при положение,че са залично ползване нищо не са изтървали.
и как спадът ще започне преди 8000 за квадрат в люлин ?!
Амааа... започна ли спадоТ? гоУемото МЯУ дойде ли? Къде е? Интересно как хората ще продават имоти за без пари, при положение, че почти липсват ипотечни кредити на 100% (то даже и на 70% няма). Има да чееееекаш...
Коментар