If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бързам те успокоя, че вълчо е вечен. Веднага ще се появи с нов ник или може да пише направо от твоя акаунт (мисля, че няма му е за първи път).
Разсмя ме. Успелите хора мислим сходно, затова така изглежда. Ние сме каймака на обществото, феодалите на новото време, интелектуалният елит. Купуваме деЦки, за да има за всеки квартирант по нещо.
Същото важи за Вашия коментар. Нима ще изоставят Лвов, Одеса, Киев? Тези 10 месеца нищо ли не научихте?
Войната си тече. Кога ще свърши не се знае. Ирак-Иран беше 8 години. Например и тази ако е 5-10 години и някой да си прави сметки на 2рата година, че ще прави нещо си някъде са си фантазии. Да вземе да си прави сметки, как ще строй сгради из Москва(ако руснаците паднат) или какво да строй из Вашингтон(ако войната стигне до там...)То Илон като стигне до Марс видите ли ще тръгнат всички фирми да строят на Марс и тук майстори няма да има ха-ха-ха )) и цените ще са 1 милилон Евро на 1 м2 мазилка така че бързайте да си направите мазилката сега и да си купите сега апартамента, че след някоя година нема да има
Ти да не си екстрасенс, че да знаеш кой как и къде живее?
Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.
p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!
винаги съм знаел, че модеряаторите са квартиранти и обитатели на децки
но не разбирам, защо толко се напрягат
Ти да не си екстрасенс, че да знаеш кой как и къде живее?
Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.
p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!
За мен евтин имот означава 1500€ на квадрат максимум и то на добра локация. Мечта. Това не виждам как ще стане.
И аз не виждам как ще изработиш трилионите дето ти се наляха образно казано докато си седеше у вас до оня ден .Нали не го приемай 1:1.
Така че как ще стане,ще стане защото в момента ти не знаеш утре кое,колко ще струва това не нормално казват му ценова стабилност.За да е налице се иска спад на всичко.
За мен евтин имот означава 1500€ на квадрат максимум и то на добра локация. Мечта. Това не виждам как ще стане.
1500 е много постижима цел. Ако искаш на докторската за 1500 ще трябва да има МЯУ, а инак в други що годе нормални квартали 1500 е доста над себестойността на новото, а както всички знаем има моменти да се чисти около, че и под себестойност.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Обърках те със прероден КараКольо Касапина от миналата година, оня до Балчишкото летище.
Та ти си бил Редутския Адрол=Лорда31 ? Не можем ви запомни от тия смени на профилите.
Нормално е да се объркаш, само не забравяй да си плащаш наема навреме, че някои хазяи хич не обичат да ги разтакават наемателите.
Коментар