Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Еми да, докато се запознавам ти трябва да бачкаш.... кой за каквото е учил и е научил най-вече :-) А за кашкавала поне не го крада....и пак не си разбрал сирене с тази марка понякога купувах / от година сигурно не съм/, а не кашкавал....Детайлите са много важни във всичко включително и при имотите защото подобни неща не е = на едно и също :-)
Я кажи ся, ще палиш ли лавандулата на Берти, че 6 години те подлъгва със спадовете и от двустайка ЕПК в красна стигна до там, че най-много да откупиш дяла на брат ти от къщата ?
Колкото до кражбите темата стана вече смешна ,защото когато натякваш едно и също като децата то става вече леко и въздушно ,дай нещо по сериозно .
Доколкото виждам сума ти потребители почнаха да те подиграват за глупостите и измислиците които пишеш ,когато видя повече от 5 реда ,не ги и чета ,тия фермани отдавна ти споделих да ги намалиш .
Не си в час какво прави Бертрам ,така че и това е трагично ,никой не е ме подлъгвал за нищо,решенията си ги взимам сам ,за разлика от много малоумници които се влияят от анонимни форуми
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Еми да, докато се запознавам ти трябва да бачкаш.... кой за каквото е учил и е научил най-вече :-) А за кашкавала поне не го крада....и пак не си разбрал сирене с тази марка понякога купувах / от година сигурно не съм/, а не кашкавал....Детайлите са много важни във всичко включително и при имотите защото подобни неща не е = на едно и също :-)
Я кажи ся, ще палиш ли лавандулата на Берти, че 6 години те подлъгва със спадовете и от двустайка ЕПК в красна стигна до там, че най-много да откупиш дяла на брат ти от къщата ?
песимисчо, коИ са марките, които са надеждни в лидъл?Last edited by ratten; 21.12.2022, 10:45.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ей голям капацитет ,с цял свят си запознат отблизо иначе най често можем да те видим на промото на кашкавал Родопско чудо в Лидъла .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧестита астрономическа зима!За хората, които не познават сезоните......
https://www.dnes.bg/stranata/2022/12...opliane.554616.
Това с балончето и мишлето беше чудесно попадение, много добре ви се получава.Last edited by Meandmyself; 21.12.2022, 10:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Чакай да напиша от втория профил.
Каврък, не бих те уволнил. Защото имам достатъчно опит още на интервюто да те отсея, че само ще ми философстваш и губиш пари, следователно не бих те наел.
Друго си е живота на шефчето. Под 50 бинки чисто на месец трудно падам, а на моите им дам по 2-3 и се радват.Даже днеска съм буден по никое време, ама и не бързам... Наемите си вървят, служителите си работят, аз си спинкам до обед като ми е кеф.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Честита астрономическа зима!За хората, които не познават сезоните......
https://www.dnes.bg/stranata/2022/12...opliane.554616
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Чакай да напиша от втория профил.
Каврък, не бих те уволнил. Защото имам достатъчно опит още на интервюто да те отсея, че само ще ми философстваш и губиш пари, следователно не бих те наел.
Друго си е живота на шефчето. Под 50 бинки чисто на месец трудно падам, а на моите им дам по 2-3 и се радват.Даже днеска съм буден по никое време, ама и не бързам... Наемите си вървят, служителите си работят, аз си спинкам до обед като ми е кеф.
найс а?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Разбира се, че сме един профил.Вие сте невероятно интелигентен. Да използвам случая да попитам, наистина ли, без майтап, сте академичен преподавател? Ако сте такъв, не е ли странно, че от пет години говорите за срив на цени и дефлация и говорите ли такива лудости на студентите, или ги запазвате само за тази клета тема?
Last edited by ivanvg93; 21.12.2022, 04:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ясно е, че сте един профил, ама.... кой ви е разрешил да си мечтаете на глас, че може да сте шефчета!?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=u0yi...мойблог
Вижте клипчето. Не вярвам германците много-много да се застоят в Германия. Ще им трябват квартири тъдява.
В моята кооперация от 20 ап. вече 3 са заети от германци. В св.св. Константин и Елена навсякъде се чува немска реч.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха ха ха ха ха ха ха
Левонката ги закова, Топ Топ Топ...и то другари огън от медиите на г-н Байлор...Как може ?Как може ???
Това е добро ,страхотна извадка за нашето Мише от Младост...
Цитат от статията :
Той посъветва хората да не изпадат в паника за следващата година, защото човек под стрес взима грешни решения, предаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОсвен пуканки и джанки банкерската сурвачка януари май ще включва и едни 20-30% за отскок........
https://www.24chasa.bg/biznes/article/13359856
Левонката ги закова, Топ Топ Топ...и то другари огън от медиите на г-н Байлор...Как може ?Как може ???
Това е добро ,страхотна извадка за нашето Мише от Младост...
Цитат от статията :
Той посъветва хората да не изпадат в паника за следващата година, защото човек под стрес взима грешни решения, предаде
Коментар
Коментар