Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Защо въпреки тези безценни преимущества на здравната ни система, живеем средно до 72-73год? От климата явно.
https://www.nsi.bg/bg/content/3024/%...BF%D0%BE%D0%BB
дори по-зле. Каква тухлена пенсия ако не доживеем до пенсия?
Който ходи по лекари и се ГРИЖИ за здравето си доживява до мнооого години. Не трябват чак толкова много пари - за пийене/пушене повече давамеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Вижте тук един хубав апартамент:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8s60kp&f1=1
Площта е голяма и си струва, въпреки че е обзавеждан вероятно преди 20 г. Тогава беше модерно така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В Европа е НЕВЪЗМОЖНО.
Виж за Гърция и Турция става и се възползвах.
Пробвах се и за Германия. Намерих и шеф на белодробно отделение, отпуснаха ми 50к€ от фирмата, лично шефа се ангажира (има над 100к под него) и кор - след 6 месеца ....
Да не говорим че не признават НИКАКВИ изследвания, нищо че са ПРАВЕНИ в Германия и ги чаках 2 седмици за резултатите.
В БГ даваш 100лв, за някой мноо алчен 200лв и утре те преглеждат.
Поне 5 пъти "нелегално" са ми правили изследвания - водят ме хоспитализиран без да съм. Стана и ГАФ, че лежа в друга болница и вече ме питат всеки път (явно и друг път се е случвало).
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава.
https://www.nsi.bg/bg/content/3024/%...BF%D0%BE%D0%BB
дори по-зле. Каква тухлена пенсия ако не доживеем до пенсия?Last edited by Chio; 04.01.2023, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В Европа е НЕВЪЗМОЖНО.
Пробвах се и за Германия. Намерих и шеф на белодробно отделение, отпуснаха ми 50к€ от фирмата, лично шефа се ангажира (има над 100к под него) и кор - след 6 месеца ....
Да не говорим че не признават НИКАКВИ изследвания, нищо че са ПРАВЕНИ в Германия и ги чаках 2 седмици за резултатите.
Поне 5 пъти "нелегално" са ми правили изследвания - водят ме хоспитализиран без да съм. Стана и ГАФ, че лежа в друга болница и вече ме питат всеки път (явно и друг път се е случвало).
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Но са дошли тук нали? За 150 лева преглед и са чакали 20 дена ( много за БГ сигурно но не и за топ спец) А в Англия? Топ спец ? Кога, след колко време? За колко пари?
Лично аз предпочитам да може да си ПЛАТИШ и да получиш каквото искаш и е необходимо отколкото да получиш среден пръст - системата е такава.Last edited by bota156; 04.01.2023, 12:24.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И кво са 15 к на месец в Ук? Тези хора харчат здраво, през 2-3 месеца са на почивки по 7-10 к паунда. Живеят на макс.
бива ли така, да пестят от здравето си
това да не са ти го разказвали в новогодишната нощ почерпени съседите по масаLast edited by ratten; 04.01.2023, 12:20.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
И кво са 15 к на месец в Ук? Тези хора харчат здраво, през 2-3 месеца са на почивки по 7-10 к паунда. Живеят на макс.
Я пак?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има сигурно, но много се чакало, 2-3 месеца доколкото разбрах.
В БГ преглед след 2 дена, ако е топ специалист след 2 седмици.
Тва е. Пак ще идват, няма как, ама е смешно да не дойдат за 80 лева разлика..
Коментар
-
човек, тва е смешно дошли щото било 80 лева преди,, сега 150 аааууу много. Ама иначе правяли по 15к паунда на месец?
Или са идиоти или ти ни правиш на такива?
хахахаха
Коментар
-
Дошли тук защото предишната год било 80 лв. Импланта за зъбите излизал 2500 лв, а сега излязал 4000 лв. Почивката в 5* хотел преди излизала 6000 лв, сега надминала 10 000 лв. Казаха, догодина няма да ви стъпим.
Или са идиоти или ти ни правиш на такива?
хахахаха
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е няма ли добър гинеколог в Англия? като за 30к паунда на месец сигурно могат да си го позволят?
Коментар
-
Едва ли, за н.г бяха в Испания, за лятото си резервирали в Турция, също там си уговорили и доктори. Бг е евтина дестинация, тук хората идват защото е (беше) евтино, вдигнеш ли цените оставаш без раб. Пресен пример офертата за н.г
В България имаме лошия навик като тръгне нещо да го омазваме с лакомия
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бялата мафия се е самозабравила ,добре че са ромите да ги пребиват от време на време ама докато не пребият някой доктор до смърт тогава ще има нормалност .
Има и читави хора да ме прощава гилдията но масата са бизнесмени ,алчна сган !
Коментар
Коментар