Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, ти сериозно ли? Сега ми доставиха лепачка за ПВЦ тръби. С нея и още два-три инструмента за домашен майстор ще правя 5-7 бонбона на месец+ уроци по география за кандидат студенти по икономика. Ще бия твоят софтуер тройно. Хахаха
На всеки специализиран магазин има различни модели. Това "доставиха" за да си придаваш тежест ли го изпляска?
Освен лепачка ти трябват и познания и умения. Не става само с тракане по клавиатурата. Верно, че те влечеше да првиш ремонти на къщето, помня, че на някакви афгани я даваше за нощувки, поне тогава това беше сценария.
А какво стана с чиновничеството у напа? Не следеше ли финансите на берти?
И само още нещо:
Един от големите дистрибутори на цигари работи със складовия софтуер на берти, а лорде ти какво си дал на света освен самохвалство без покритие?Last edited by polax; 01.02.2023, 23:04.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, ти сериозно ли? Сега ми доставиха лепачка за ПВЦ тръби. С нея и още два-три инструмента за домашен майстор ще правя 5-7 бонбона на месец+ уроци по география за кандидат студенти по икономика. Ще бия твоят софтуер тройно. Хахаха
нали ме следиш
виж колко ддс внасям
айде пишете по темататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кога напишеш (собственоръчно) и продадеш софтуер за няколко милки ...пак ще си говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебайлор,вълчо,миендмай
вие май само на лична основа го карате
пазарът е огромен,а тук пишещите сме прашинки...
гледайте пазара, а понижителите ...хм ние не можем да понижим пазара..както и вие да го вдигнетеLast edited by Meandmyself; 01.02.2023, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Много се радвам за теб, че вече всичките ти акаунти са отключени! Кой като теб, тази вечер с двоен надник, а?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
хахаха, да бе да. Как пък другите синиър програмистите не станаха такива крупни инвеститори?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
кога напишеш (собственоръчно) и продадеш софтуер за няколко милки ...пак ще си говорим
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това не е имот в БГ, това е тегоба страшна. Това, че жена ти те е подлъгала да инвестираш в нейния край в ЗЗ близо до нейни роднини, не е никакава инвестиция, а женски каприз, който ти с радост си се загробил, щото имаш две дечиня от въпросната, а твоите родители са ти поднесли всичко на тепсия и имоти и поминък. Ти Берти, ще ме извиняваш, но сам нищо не си постигнал, ти сам и един кенеф не си придобил.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Това не е имот в БГ, това е тегоба страшна. Това, че жена ти те е подлъгала да инвестираш в нейния край в ЗЗ близо до нейни роднини, не е никакава инвестиция, а женски каприз, който ти с радост си се загробил, щото имаш две дечиня от въпросната, а твоите родители са ти поднесли всичко на тепсия и имоти и поминък. Ти Берти, ще ме извиняваш, но сам нищо не си постигнал, ти сам и един кенеф не си придобил.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Вълчо беше в карцера за 2 месеца защото модератора keep-calm реши че задаването на въпроси е заяждане. Иначе в темата гледам нищо ново, понижителите все така настървено вдигат лихвите и данъците, мечтаят за 3-та световна война и чекат заветните дискаунти. А междувременно Вълчо седна заедно с песимиста да смята дали годината ще е 2029-та или 2039-та както твърди песимиста. Оказа се, че съм сгрешил уравнението и песимиста се оказа прав, годината ще е 2039-та.
====2039===
Предстои забавяне с времето за свикване с новите по-високи цени, както и свикване с новия тайминг.
Утре бабата отново ще ти изкриви сметките! Драсни й едно писъмце.
- 4 Харесвания
Коментар
-
за мен към момента в България ЗЗ е най-якият вид имот
- 3 Харесвания
Коментар
-
има си приоритети човекът
първо апартамент,а после каквото му се ще
- 1 like