If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лаконик, не знам кой е изтръпнал, знам ,че това не съм нито аз, нито Лорда, нито Песи, нито Лева и т.н. За да напишеш и горното и предишното не си даваш сметка, че имоти се купуват и от хора, които знаем какво купуваме и не го правим само за да купуваме и продаваме. Сега да не се учудиш ,но съм сигурна, че ако реша да продавам някога ще взема повече пари от това което мога да взема днес и съм сигурна ,че ще е така
Много пъти вече съм прибрала от това което съм дала и продължавам да прибирам всеки месец по много Затова и не ме интересува какво прави ЕЦБ
Дигнала лихвата с 50 базисни пункта, голем праз при тази инфлация...надеждата крепи човека - имот в Сф под 2К€ ще видят само в Бухово и Волуяк. Но не къща, само някоя бърлога в миришещ вход.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
драмата ще дойде покрай лъвовете спекуланти от последните 3-4г
те са нямали време да редуцират главниците
не съдете по себе си, а по фактът,че 21-22 са рекрдни за ипотечното кредитиране,което в голямата си част е концентрирано в София
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
А, ако решиш да продаваш хитрано, освен, че ще вземеш повече пари за продаденото, не ми се мисли колко суха пара си прибрала от наематели, сигурно двойно на цената на която ще капитализираш, при мен е същото, само се чудя на , които така горко реват на чужди гробища, явно това е национално състезание за завистливци
Опазил ме господ точно на теб да завиждам.
Ако вземем целия ЕС за мерило, ти си някъде в последните 5%. На какво точно да завиждам?
Ти Дъри не ги ли усещаш тарикатчетата. Искат да купят на съотношение цена наем с 15% чиста доходност. Не се усещат че тогава не купуват само те, даже то ако беше така всички щяха да купуват презглава и цените отхвърчат. Искат да продадат веднага щом доходността леко клекне. Не мислят че нито капиталовата, нито че доходността е колеблива величина и наемите няма да останат така. А и честно половината от имотите не стават за наем, или са в сегмент дето ще си оплюеш брадата че си отдал.
А, ти Левчо, мислиш ли,че подобни субекти имат какво да продават, освен старите им износени обувки от огледи на имоти на битаците в Пазарджик и Монтана?
Лаконик, не знам кой е изтръпнал, знам ,че това не съм нито аз, нито Лорда, нито Песи, нито Лева и т.н. За да напишеш и горното и предишното не си даваш сметка, че имоти се купуват и от хора, които знаем какво купуваме и не го правим само за да купуваме и продаваме. Сега да не се учудиш ,но съм сигурна, че ако реша да продавам някога ще взема повече пари от това което мога да взема днес и съм сигурна ,че ще е така
Ти Дъри не ги ли усещаш тарикатчетата. Искат да купят на съотношение цена наем с 15% чиста доходност. Не се усещат че тогава не купуват само те, даже то ако беше така всички щяха да купуват презглава и цените отхвърчат. Искат да продадат веднага щом доходността леко клекне. Не мислят нито капиталовата, че в дългосрочен план приема добри измерения, нито че доходността е колеблива величина и наемите няма да останат така. А и честно половината от имотите не стават за наем, или са в сегмент дето ще си оплюеш брадата че си отдал.
А, ако решиш да продаваш хитрано, освен, че ще вземеш повече пари за продаденото, не ми се мисли колко суха пара си прибрала от наематели, сигурно двойно на цената на която ще капитализираш, при мен е същото, само се чудя на , които така горко реват на чужди гробища, явно това е национално състезание за завистливци
Ей, пак почнахме с обидите! Защо? Хората с малки топки започват да обиждат събеседника когато нямат други аргументи.
Много пъти вече съм прибрала от това което съм дала и продължавам да прибирам всеки месец по много Затова и не ме интересува какво прави ЕЦБ
Отново грешиш или се опитваш да манипулираш, но едва ли има кой да ти се върже! ЕЦБ разби на пух и прах и последните ти илюзии.
Театърът, в който играете с другите артисти с обиди и подигравки е долнопробен и грозен!
За Бога, никакъв театър не играя ! Нямам причина да го правя и не ме интересува дали някой ще се връзва или няма. ЕЦБ нищо не е разбила поне за мен Извинявам се ако някой се е почувствал обиден, но не пиша с тази цел ,а да предупредя лековерните хора, че не е толкова лесно да се печели от НИ. Първо всеки трябва да знае защо ще купува един имот, защото ако е за да го продава бързо след покупката има огромен шанс да сбърка дори и при първоначалната покупка и после да търпи загуби.
Отново грешиш или се опитваш да манипулираш, но едва ли има кой да ти се върже! ЕЦБ разби на пух и прах и последните ти илюзии.
Театърът, в който играете с другите артисти с обиди и подигравки е долнопробен и грозен!
ЕЦБ има да наваксва - до 4% има още 3-4 увеличения до края на 2023. После застой и зверска криза
Коментар