Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 22.01.2023, 11:34.
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Помниш таксите до стинка.
- 1 like
Коментар
� -
Къде е излагалката? Аз все още чакам, да взема обещаните 10к.
п.с каза таксите при кеш, да търся ли в хисторито?
Ами смешно е на равнище 4-ти клас :-) И се излагаш. по този начин. Какво доказваш като някой не се е съгласил на този бас ? А ако се съгласи какво ще докажеш пак ?
Темата е анонимна и всеки може да си пише каквото иска. С личен пример никога не съм писал колко имота и къде имам / освен в Радомир , ама и там не се знае :-)/ . Тук не е фейсбук...какво ще спечеля да се пофаля ? Да давал съм някакви отговори, които в много случаи са неверни що се отнася до това какво имам, къде живея или какво работя.....
Няма как да е по друг начин.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Ако нещо си се припознал/а, сори, не е мой проблем.Проблема не е при мен !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Еми сградите се наместват. Почти винаги съм имал вътрешни стени напукали се някъде , което е много гадно на чисто ново да се преправя, но тва е.
В една от сградите съсед ми е архитекта на сградата. Та той изчака към 3 години преди да прави ремонти по тази причина....апарта е за дъщеря му и не бързаше така или иначе....Трябвало бетона и стените да дръпнат и т.н. обясняваше ми, ама аз не можех да чакам....При новото често хората бързат, а строителите много . Те сигурно често не чакат необходимото време между процесите и от там мазилките дават фира ...., но това не е показател за здравината на самата сграда....
Строителите не могат да чакат прекалено много. Но ако човек има време, наистина три години е препоръчителното време за изчакване. Отделно слягането на сградата.
При ремонт на напукана стена, то реално е мазилката само, винаги с мрежа.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Спри се ! Не ме карай да се "срамувам" от това което пишеш. Прочетох какви си ги дробил снощи и ми стана неудобно за теб. Замълчах си ,но сега си помислих ,че ако продължа да гледам настрани после ,Берти, отново ще ме нахокаНикой не е длъжен да ти доказва каквото и да е , същото се отнася и за теб. Тук много бързо се разбира, кой лъже и за какво лъже, та няма нужда от глупости.
Коментар
� -
Не съм теглил на каса. Правих вътрешен трансфер, външен трансфер и закриване на сметки. . Взеха ми 4 или 5 лева за вътрешният и 6 лева за външният и 5 или 10 лева за закриване на сметката. Миналата година вътрешният беше левче, а външният 2 лева, за закриване нищо....
Ще те разочаровам вероятно но всички приходи от наеми се декларират. Наемателите са ми чужденци...как да скрия и да искам....
Не ти ли стана ясно оня ден, че една от основните причини да не се занимавам с акции и т.н. / макар момента да бъде добър сега или догодина/ е данъчната неяснота....Вече съм на възраст когато искам всичко да ми е наред и не искам проблеми в тази посока....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better
Всички до един, пак повтарям - до един са въздух под налягане, голям го вадят, правят се на мултимельонери с по над 10 имота, дет ги отдават на над пазарни цени. Подиграват се на всеки, но като им кажеш застани с едни мижави (за техния имагинерен стандарт пари) изчезват. Гладни брокерази, сър.Никой не е длъжен да ти доказва каквото и да е , същото се отнася и за теб. Тук много бързо се разбира, кой лъже и за какво лъже, та няма нужда от глупости.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПеси, оня ден се оплака от високите такси в бамката (за какво му е на многоимотен бизнесмен да тегли на каса?) сега говориш за множество трансфери, с цел да минеш под бариерата от 40к ли?
Ще те разочаровам вероятно но всички приходи от наеми се декларират. Наемателите са ми чужденци...как да скрия и да искам....
Не ти ли стана ясно оня ден, че една от основните причини да не се занимавам с акции и т.н. / макар момента да бъде добър сега или догодина/ е данъчната неяснота....Вече съм на възраст когато искам всичко да ми е наред и не искам проблеми в тази посока....
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Бетерчо, продължаваш с излагалката от снощи :-) Сопри се..
Първо бариерата е 30К , а не 40К после ясно написах, че каквото и да съм купувал напоследък е всичко по банка. Нямам причина да крия каквото и да било...аз съм заплатаджия както и жена ми....
Средствата се разделят на ''относително'' малки сметки в различни банки от гледна точка сигурност , а и ФГВБ може би е все още на червено....:-) , ако някоя се гътне не ми се чакат 3 години докато правителството напечата обезценен кеш да ми ги изплатят.
Така че купя ли имот не е проблем ще направя 5-10 трансфера. Сега ясно ли ти е що ме нервят с таксите си ? :-)
п.с каза таксите при кеш, да търся ли в хисторито?Last edited by better; 22.01.2023, 11:01.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПеси, оня ден се оплака от високите такси в бамката (за какво му е на многоимотен бизнесмен да тегли на каса?) сега говориш за множество трансфери, с цел да минеш под бариерата от 40к ли?
Първо бариерата е 30К , а не 40К после ясно написах, че каквото и да съм купувал напоследък е всичко по банка. Нямам причина да крия каквото и да било...аз съм заплатаджия както и жена ми....
Средствата се разделят на ''относително'' малки сметки в различни банки от гледна точка сигурност , а и ФГВБ може би е все още на червено....:-) , ако някоя се гътне не ми се чакат 3 години докато правителството напечата обезценен кеш да ми ги изплатят.
Така че купя ли имот не е проблем ще направя 5-10 трансфера. Сега ясно ли ти е що ме нервят с таксите си ? :-)
- 4 Харесвания
Коментар
� -
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...ane-na-lihvite
Леден душ с днешна дата ха ха ха ха
Клаас Нот: ЕЦБ остава далеч от забавяне в темпа на повишаване на лихвитеЕдин от най-изтъкнатите ястреби сред служителите в ЕЦБ изтъкна, че базовата инфлация все още нараства, въпреки че основната се забавя
Европейската централна банка (ЕЦБ) трябва да продължи с увеличенията на лихвите с по половин процентен пункт на следващите две заседание, като моментът за забавяне на темпа на повишенията „е все още далеч“, заяви управителят на централната банда на Нидерландия и член на Управителния съвет на ЕЦБ Клаас Нот, цитиран от Bloomberg.Last edited by nkavrakov1982; 22.01.2023, 10:39.
Коментар
� -
Като направя колкото трансфера е необходимо. Защо трябва да е един ?!
От буркани не купувам - любимият ми инвеститор имаше нужда да узакони малко кеш и затва всичко е било винаги по банка, но хората имат буркани...много....
Коментар
�
Коментар