If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И минималната заплата пак ще вдигнат, и пенсиите. Зимата излезе топла и затова имаме известен спад сега, но той не е устойчив.
Те първа почва следващия рунд на вдигане на цените. Не си мисли че е свършила тая работа https://www.a1.bg/indexation2023
Увеличаването на минималната заплата не увеличава общата покупателна способност на населението. Многократно е обяснявано защо.
Така че недей да точиш лиги.
Чрез вдигане на минималната заплата държавата само преразпределя парите - от работещите към мързеливите, и от кадърните и високо-квалифицираните, към некадърните и ниско-квалифицираните.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
В София, нямам никакъв проблем да си намеря майстори. Мислех ,че ще ми е трудно в Созопол, но и там намерих бързо. Който търси и има пари да си плаща няма проблем
Тук се коментира ситуацията като цяло,не твоите преживявания.Пишеш неща все едно лично познаваш собствениците на 134-е хиляди жилища, построени в София в последните 10 години.И стотиците хиляди в другите градове.
Толкова високи лихви няма да има. В Швейцария и Франция, тогава нямаше такива лихви и цените се нормализираха и започнаха да се стабилизират и ръстат за 1,5- 2 год. както и лихвите .Около мен, хората когато купуват имоти всички ги оправят и или си ги ползват или ги отдават под наем. Не познавам някой който да го държи ненаправен, може да го забави за година-две и после го оправят.
Аз като ти пиша, че си изтръпнала ти не вярваш! Още ли мислиш, че като пишеш тук ще спасиш пазара? Смешно е!
А в българия почти всичко вече е на изкуствени цени. Реално може да очакваме и аз наистина очаквам спад, но за кратко преди да ни удават пак в пари без да сме произвели нищо.
Говоря ти за градове с много новопостроени жилища,не за малки градчета.Откъде ще ги намерят толкова майстори при положение, че и постоянно се строят нови жилища, та и там са ангажирани.
В София, нямам никакъв проблем да си намеря майстори. Мислех ,че ще ми е трудно в Созопол, но и там намерих бързо. Който търси и има пари да си плаща няма проблем
Хахаха, кой луд щеси продаде апартамента за да си сложи парите в банка на 5 % лихва ?! Не само ,че не познавам такива ,а и няма от къде да се вземат
Какви вицове пишете само хахаха
И минималната заплата пак ще вдигнат, и пенсиите. Зимата излезе топла и затова имаме известен спад сега, но той не е устойчив.
Те първа почва следващия рунд на вдигане на цените. Не си мисли че е свършила тая работа https://www.a1.bg/indexation2023
В еврозоната инфлацията е 8.5 процента за януари. Няма как и в България да не намалява
Пиша, че до година-две си ги оправят и или ги ползват или ги дават под наем. Трудно се намират майстори ,но не и невъзможно. Дори и аз намерих майстори когато си взех къщата миналата година и от месец юли вече си я ползвахме независимо ,че не познавах майстори в Созопол и областта
Вярно ,аз исках само да се пребоядиса и други малки промени ,но ги намерих бързо.
Говоря ти за градове с много новопостроени жилища,не за малки градчета.Откъде ще ги намерят толкова майстори при положение, че и постоянно се строят нови жилища, та и там са ангажирани.
За декември инфлацията е 16.9 процента.За януари няма данни, но се очаква още да падне.Та ако не януари, то за февруари ще е около 10 процента.
Коментар