Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
"Продавам 5 броя ателиета в новострояща се жилищна сграда в жк Владиславово, Ментешето. Всяко от ателиетата има прилежаща градинка вписана в нотариалния акт, ат.1 и ат.2 имат възможност са обединяване в двустаен.
Цените и квадратурите са :
Ателие 1:
36.72м² градинка 15.38м²
Цена: €30163 ,сега €20983 на акт 14-€9180
Ателие 2:
31.52м² градинка 19.80м²,
€28163 сега €20283 на акт 14-€7880
Ателие 3:
33.68м² градинка 16.84 м²
€29163 сега €20743 на акт 14-€8420
Ателие 4:
31.61м² градинка 16.25м²
€28163 сега €20261 на акт 14-€20261
Ателие 5:
36.28м² градинка 17.99м²
€30173 сега €21093 на акт 14-€9070
Обявата ми е като частно лице. Имам ексклузивен договор с агенция ,така че няма нужда други агенции да ми звънят"
от ФБ
Така се почва, скоро и за апартаменти без акт16, после и за всички останали.
- 1 like
Коментар
-
Къдравия измамник се оказа, че е класи под нашата Ружа.
Основателят на борсата за криптовалута FTX е арестуван на Бахамите
Сам Банкман-Фрийд е задържан по искане на САЩ, а дълговете към кредитори се оценяват на над 3 млрд.долара
https://www.segabg.com/hot/category-...an-na-bahamite
Коментар
-
https://btvnovinite.bg/predavania/ta...montirali.html
На телефонните измами май им мина модата.
Вече има нови начини за рекет и изнудване.
Или плащаш колкото ти кажат, или ще ти изпотрошат имота.
Ядосани майстори нахлуха с чукове в къща и изпотрошиха всичко, което ремонтирали
Те поискали още пари
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти дори не споменаваш къде си инвестирал иначе ровиш надълбоко на лични решения и кой какво казал и обещал ,като станеш така по открит заповядай
не ровя никак дълбоко, просто коментирам скоро писани неща тук.
ако няма какво да кажеш, първо помисли, дали трябва да се изкажеш.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В Сф нз как е (другата седмица ще съм там), но във Вн ресторантите са полупразни, досега не съм виждал такова нещо през декември. На един от най-скъпите и то в Събота, бяхме само една маса. Оня ден видях, че на центъра срещу ФКС затворил ресторант.
[ATTACH=CONFIG]n4000785[/ATTACH]
За сметка на това, има ресторанти, които са винаги пълни. Ще оцелеят приспособимите, това е положението. Като си некадърен, затваряш и довиждане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...ditite-1494821
Експерт: Имайте до 6 имотни вноски в банката, с които да посрещнете повишението на лихвите по кредитите
Все още лихвите в България са ниски, може би най-ниските в цяла Европа“, каза Тошев. "Тенденцията към покачване ще започне и у нас“, допълни той.
Експертът е на мнение, че месечните ни вноски по ипотечните кредити могат да се увеличат с 12-15, че дори и 20 на сто през идната година. Той съветва хората да имат до 6 имотни вноски в банката, с които могат да посрещнат евентуалното повишение на лихвите по кредитите, които според най-песимистичните прогнози могат да нараснат и до 5%.
Според Тошев, продавачите ще трябва да правят отстъпки от цените, за да реализират продажби на жилищата си през 2023 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В Сф нз как е (другата седмица ще съм там), но във Вн ресторантите са полупразни, досега не съм виждал такова нещо през декември. На един от най-скъпите и то в Събота, бяхме само една маса. Оня ден видях, че на центъра срещу ФКС затворил ресторант.
[ATTACH=CONFIG]n4000785[/ATTACH]
Така че няма нищо чудно в този тренд
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
За съжаление не мога да покача наемната цена на апартаментите още година и половина и ще си стоят на 1200 €. Малкия апартамент пък не го пипам защото си родиха бебенце и не искам да ги притеснявам докато не стане поне на годинка. Банките ще ми увеличат наема от 01.01. по договор . Малките магазини им качих наемите ,но на ресторанта не смея да си призная
Last edited by better; 13.12.2022, 17:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Борсите са в еуфория в момента. Добър сигнал е това че има по-голям спад в цените от колкото бе прогнозиран. Нямам как това да не се взема в предвид на срещата на ФЕД. Повече от +0,5% е абсолютно невъзможно. Даже си мисля, че като обявят вдигането на ливхите от ФЕД и гласовете ще са много близки между гласувалите за 0,25 и 0,5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеСАЩ публикува данни за потребителската инфлация за ноември в 08:30 ET (13:30 GMT), докато Федералният резерв започва двудневна среща, която се очаква да завърши с по-малко увеличение на лихвените проценти в сравнение с последните месеци.08:30 USD CPI (YoY) (Nov) 7.1% 7.3% 7.7% 08:30 USD CPI (MoM) (Nov) 0.1% 0.3% 0.4%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сигурно съм се объркал, защото преди малко питах нещо накавръка а ти ми отговори.
преди няколко дни пак го бях закачил за нещо а ти писа, че имал 130-140к спестени!?
може и да не се радваш, че си загубиха част от спестяванията, но ти редеше постове пълни с ластици, ножици, бански и сгънала икономика и ги съвтваше да чакат. което аз напълно подкрепям, разбира се.
не знам кои са тия паникьори, които правят глупости, мога само да предполагам, че са банкерите, за които наскоро писа, че пак ще направят някоя глупост. те бнкерите?! явно трябва да ги консултираш и не ги жали с хонорарите, те са червиви с пари а не знаят как да действат.
пари на картинкакойто дава да си бере ядове сам.
толко от мен.
виждам, че не споменаваш нищо за съвместната инвестиция? какво се случи там?
Кавръков не е лошо момче, а дъщеря му няма да се върне в България вероятно.
В тази връзка не му е толкова спешен апартамента. Може да го купи с някоя девойка и да си го изплащат двамата, По-силно е от брачен обет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Аз. Само със сто лева на едното място, защото човекът е свестен и на практика сам поддържа жилището.
На другото място вземам наем, с около 30 процента по-висок от това, което можех да искам миналата година.
Знам, че 100 лв. за всички тук са пари за едно кафе, знам.
Всички сте турбо гъзари и милионери. Това, което става в реалния свят няма нищо общо с писаниците тука. Да си знаете. влезте в истинска тема, където хората търсят и предлагат имоти под наем, както и в групите във Фб. Ама не ви изнася, нали...
Коментар
Коментар