Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Сигурно обявата вече е неактивна и имота е продаден след наддаване...
Та и тук се пробват подобни номера, та белким някой се хване на кукичката.
- 1 like
Коментар
-
Сигурно обявата вече е неактивна и имота е продаден след наддаване...
По данни на компанията между 15 и 20 на сто е спадът в броя на покупко-продажбите в столицата, а ръстът на цените за миналата година спрямо предходната във Варна е близо 32 на сто, в София - с 25 на сто, в Бургас и Пловдив – със 17 на сто. С 10 на сто се отчита увеличение на броя на наемателите към края на 2022 г.
Данните са от Адрес, недвижими имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Как да ти прати като пише от фейк профил и историите му са измислени ?
- 1 like
Коментар
-
Колега, може ли да ми пратиш линк към обявата на този имот или кординати на собственика? Ти каква цена му предложи? Имам интерес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСделките с имоти в България чувствително се забавиха през второто тримесечие на годината, а в някои населени места дори минаха на минус. На най-големия жилищен пазар в страната – този в столицата, сделките буквално замръзнаха – нито растат, нито спадат. И тук идва въпросът, какво показва тази статистика – началото на по-продължителен спад или временно явление.
https://www.youtube.com/watch?v=Pt3Cs1vYn78
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
========2049========
Бях на оглед на една двустайна маломерка точно вчера. Обзаведено преди 5-6 години, прилично направен като за 1000-1200лв наем. Цената е 2600 евро квадрата за средна бира жилище в южен квартал в София. Като се сметне за под наем, с клизма отива на 3.5~4% доходност. А имаше малко и за ремонт. Та се надявах да му капарирам още на място, ако свали цената в разумни граници. Влизам при собственика и започнах да преговарям...
А продавачът ми вика, че хич не го интересува пазарлък, защото и сега му звъни телефона по 30 пъти на ден. Факт - чаках човек да свърши оглед, за да влезна да гледам аз, след което друг чакаше мен. И 2 пъти му звъня телефона докато гледам.
Това ме кара да вярвам, че крахът е зад ъгъла!
Коментар
-
Добре де ,ще използвам твоята логика ,цените стигнаха космоса ,но ако ще и два космоса да стигнат ,пак не можа да продадеш ,разкараш или да си вземеш поне парите от инвестициите в Банско.
Всеки дето е купил 2008 ,ма даже и с проблеми,лоши локации,лошо строителство ,кой където емогъл е шитнал ,докато при теб ,нищо братче ,там е во веки веков ,ще седи паметника на глупостта и на целия тоя фон крякаш като за световно ,абе вземи поне си оправи бакиите ,ела и кажи продадох,взех пари ,няма значение колко са ,поне да има смисъл за теб ,а то така си се набил че няма майка и 20 живота ,и 1000 поскъпвания ,няма продажба ,няма оттърване ,не знам детайли и не име интересува ,ама до такава степен да си се набутал с пари и с очаквания ,трудно е да се опише явноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Сделките с имоти в България чувствително се забавиха през второто тримесечие на годината, а в някои населени места дори минаха на минус. На най-големия жилищен пазар в страната – този в столицата, сделките буквално замръзнаха – нито растат, нито спадат. И тук идва въпросът, какво показва тази статистика – началото на по-продължителен спад или временно явление.
https://www.youtube.com/watch?v=Pt3Cs1vYn78
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
абе и Кремиковци фалира, ама имотите в София катерят нови висини, та не знам с какво те грее подобна новина. (най-много да се окаже, че това е повод за още по-яко поскъпване)
Всеки дето е купил 2008 ,ма даже и с проблеми,лоши локации,лошо строителство ,кой където емогъл е шитнал ,докато при теб ,нищо братче ,там е во веки веков ,ще седи паметника на глупостта и на целия тоя фон крякаш като за световно ,абе вземи поне си оправи бакиите ,ела и кажи продадох,взех пари ,няма значение колко са ,поне да има смисъл за теб ,а то така си се набил че няма майка и 20 живота ,и 1000 поскъпвания ,няма продажба ,няма оттърване ,не знам детайли и не име интересува ,ама до такава степен да си се набутал с пари и с очаквания ,трудно е да се опише явно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеОт бранша не очакват скоро спад в цените!!!!!!
Защо ги ручахме жабетата ЦЕЛИ 6 ГОДИНИ
Цените на имотите у нас са в пика си. Според брокери не се очаква пореден ръст през новата година. Няма обаче и индикации цените да тръгнат надолу.
https://nova.bg/news/view/2023/02/09...E%D0%BB%D1%83/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ot-577-miliona
Ето до какво водят спекулата и парата дето се хвърли по времето на Ковид и малко след това
Загуби
Измами с никел: Trafigura е изправенa пред загуба от $577 милиона
Металните товари, които компанията е купила, не са съдържали металите, които е трябвало да съдържат
Търговецът на суровини Trafigura Group е изправен пред загуби от повече от половин милиард долара, след като откри, че закупените от него метални товари не съдържат никела, който трябваше да съдържа.
„От края на декември 2022 г. малка част от контейнерите, закупени от тези компании, бяха проверени, когато достигнаха местоназначението си, и беше установено, че не съдържат никел“, се казва в изявлението на Trafigura. „По-голямата част от пратките остават транзитни в очакване на допълнителна проверка.“
абе и Кремиковци фалира, ама имотите в София катерят нови висини, та не знам с какво те грее подобна новина. (най-много да се окаже, че това е повод за още по-яко поскъпване)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Обратното е ,чакат спад защото падат и сделките с имоти,няма как в целия свят да падат имотните пазари ,в в мижавата и слаба икономика на България да не падат .
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ot-577-miliona
Ето до какво водят спекулата и парата дето се хвърли по времето на Ковид и малко след това
Загуби
Измами с никел: Trafigura е изправенa пред загуба от $577 милиона
Металните товари, които компанията е купила, не са съдържали металите, които е трябвало да съдържат
Търговецът на суровини Trafigura Group е изправен пред загуби от повече от половин милиард долара, след като откри, че закупените от него метални товари не съдържат никела, който трябваше да съдържа.
„От края на декември 2022 г. малка част от контейнерите, закупени от тези компании, бяха проверени, когато достигнаха местоназначението си, и беше установено, че не съдържат никел“, се казва в изявлението на Trafigura. „По-голямата част от пратките остават транзитни в очакване на допълнителна проверка.“
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Цените на имотите у нас са в пика си. Според брокери не се очаква пореден ръст през новата година. Няма обаче и индикации цените да тръгнат надолу.
https://nova.bg/news/view/2023/02/09...E%D0%BB%D1%83/
===2039===
За 2023-та поскъпването ще е над 10% (не е много, а и свикването с по-високите нива и по-далечния спад 2039, ще е по-лесно)
- 1 like
Коментар
Коментар