IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

    Плевен не е толкова зле, имат вуз и болница и те крепят местната икономика и пазар на имоти.

    А за плевенчанки се носят легенди.......понякога пътувам в тази посока, наистина има хубави студентки от Плевен.
    Болници - таман 7. Две държавни само - Умбала и Военна. И поне няколко центъра като Уромед и Център за Репродуктивна медицина и репродуктивна имунология. А сега никне нова с 8 етажа и персонал от 1800 човека. И освен Сф и тук ,,Мама и аз" - център който е и по програма и фондация за опазване на женското и детско здраве, нещо като ,,Майчин дом".
    Last edited by bulgarian lev; 03.10.2022, 19:13.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

      Та колко викаш беше пенЦията тогава и мин. заплата? Кажи, че не се сещам...
      в гоцето се опитваха да продават на 800+, когато на Тунджа бяха по 1000-1100 ... еднакви локации нали

      ако гледаш пенсията и мин.раб. заплата .... не знам какво да ти кажа освен успех!
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

      Коментар


      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

        Дано да не ти се налага да му ползваш услугите.
        Това е верно между другото. Дано не му се налага.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

        Коментар


        • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

          Ще видим кое е първо-кокошката или яйцето. Аз съм едно към едно с мнението на Дури , макар и обосновката предполагам да ми е по-различна.
          Кеша от ЕУ в малка степен е стигал до населението, сега ще е в още по-малка...., но потоците са 2 , а не 1. В момента не текат, но от догодина капка по капка...тухла става....:-)
          бате,
          ти купи с ипотека преди срива... когато беше време да се продава.

          маломерките винаги са държали цена, защото по-голям кръг хора могат да си ги позволят и са в графа нуждаещи се.
          големите луксозни апартаменти какъвто търси силистрата пазят стойност, НО когато кеша спре да пари - спират да са място на сгъстяване на хора с много пари. Когато банката им дава такса вместо лихва е нормално да ги блъскат в неща, които харесват, НО успокои ли се пазара и тръгнат лихвите по депозити и кредити нагоре - тези хора са акули и не са балъци да гонят михаля. Чакат и купуват, но не на всяка цена и не са като работническта класа изправени пред дилемата да плащам наем или ипотека - дай да взема каквото мога с ипотека.

          Това не значи, че няма да има удар по зеленото в крайните квартали - особено това, което има доста месеци, че и година докато може да се живее в него - този клас имоти спират да са магнит за хора с нужда.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

            баня мадара 1000-1100Е хич не бяха паднали да знаеш или ще кажеш, че Тунджа и Доспат са гадни улици в частта между НДК и бул Прага
            Тунджа е перфектна локация. Една от най-добрите в карето.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

              баня мадара 1000-1100Е хич не бяха паднали да знаеш или ще кажеш, че Тунджа и Доспат са гадни улици в частта между НДК и бул Прага
              Та колко викаш беше пенЦията тогава и мин. заплата? Кажи, че не се сещам...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                май забравяш, че ако имаш някой лев в момента е именно защото прекара най-силните си години в гурбет при това сам (за разлика от силистрата)
                не влизай обидния тон с това 'гастар', защото се излагаш.
                Че защо се обиждат от термина гастар. И аз съм бил гастар, а дохода ми тук в работата само е на път да доближи 60% от онзи там. Така че силните години за мен тепърва почват. Станал съм изключително нахъсан с новите неща и нищо не може да ме спре.
                И кой те излъга че съм бил сам. Три жени с мойта ме обикаляха непрекъснато.
                Last edited by bulgarian lev; 03.10.2022, 19:15.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

                  Откъде тоя прилив на ЕУ кеш, при това затягане на лихвените политики? Надявай се ти, че програмите за възстановяване ще достигнат до населението по начина който стигаха кредитите досега. Скъпите имоти винаги падат първи, защото собствениците им имат повече от един и просто се разделят с един от многото. Работническите квартали държат цена, защото продаде ли го, остава на улицата или под наем.
                  Родният тузар с Bugatti Chiron за 4 млн. евро продава имението си в полите на Витоша за 10 млн. евро без ДДС

                  Транспортният бос Ваньо Алексиев, нашумял с покупката на най-скъпия автомобил Bugatti Chiron за 4 млн. евро , изненадващо обяви за продажба помпозното си имение в полите на Витоша, в софийския квартал „Бистрица“.
                  От няколко седмици брокери на престижни имоти в столицата предлагат на подбрани клиенти двореца на ексцентричния милионер. Обявата за продажба на имението не е публична, а конфиденциална, за да се избегнат евентуални спекулации, които биха накърнили репутацията на Алексиев.

                  Собственикът на „Биомет“ е оценил имението си на 10 милиона евро, като цената е без включено ДДС. Двуетажната къща с размерите на прогимназия се продава с впечатляващ двор от цели 12 декара със задължителния огромен външен басейн с подгряващи тръби под пода, който дава възможност на собственика да се къпе дори при минусови температури.

                  Впечатляващата сграда, решена изцяло в мрамор и стъкло, е с разгърната застроена площ от 850 кв. м. Имението е обзаведено с поръчкови бели кожени мебели от Италия и Франция, а от високите тавани в къщата висят 6 огромни кристални полилея на обща стойност почти 1 млн. лева.

                  Ваньо Алексиев и съпругата му Цвети се нанесоха в пищния имот с гледка към цяла Сoфия съвсем наскоро, преди около 2 години, и поради тази причина решението на тузара да го обяви за продажба изглежда озадачаващо. Според близки до транспортния баровец Алексиев планира да живее в нова къща в столичния квартал „Драгалевци“, която се строи в момента.

                  Малцина допускат, че той продава имението си от безпаричие. Брокери твърдят, че месечните разходи по поддръжката на бляскавия дворец доближават 30 000 лева, без в сметката да влизат заплатите на охранителите.

                  Според запознати сред причините Алексиев да търси купувач за имението са огромните задръствания, които се образуват в района на Панчарево и Бистрица. Ежедневните пътувания до центъра на София отнемат по над 1 час на транспортния бос и съпругата му. Неофициално се коментира и че охранителите на 59-годишния мултимилионер имат възражения относно сигурността му докато е в имението.

                  Заради огромните стъклени стени и пищната светлина в къщата, идваща от полилеите и многото осветителни тела, живеещите в имота могат да бъдат видени дори от километър разстояние даже с невъоръжено око, особено нощем.

                  „Къщата е така разположена, че жителите на Бистрица могат да наблюдават Ваньо директно от пътя. Образно казано, имотът е „мечтата на снайпериста“ – има видимост отдалеч и съществуват няколко необезопасени точки, откъдето може да стане белята.

                  Резиденцията действително е впечатляваща, но не е мислено за сигурността на стопанина, когато е взето решението стените да са изцяло“, стъклени, коментира пред „Уикенд“ имотен брокер.

                  Макар имението да се предлага активно на заможните клиенти срещу 10 милиона евро, до този момент никой не е проявил интерес към ексклузивния имот. „Подобен дворец може да се продава и няколко години, защото цената е внушителна, а и собственикът не е склонен да я намалява. Къщата се предлага за продан на посолства и международни компании, а не на физически лица“, признава брокерът.


                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                    От политика не се интересувам, не гласувам, освен, че някои типове са ми много антипатички / К и К и другото К/ . Тези съсипаха финансите и данъчната система за десетилетие напред. Но фанах по телевизията един от Герб да разправя, че земат ли властта първата работа е да задвижат ЕУ кеша на тук. Според него последните 2 години НИЕ сме били донори на ЕУ.
                    Така че ако наистина те вземат властта кеша ще тече към тулите, но по-скоро мисля, че ще има нови избори до 6 месеца.....
                    трее да целуете дуп-то на Данчето че ви пооправи кочината... Крайно време е Боце да се върне, да довърши магистралите, да продължи санирането, но не на панелките, а на къщите.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

                      Откъде тоя прилив на ЕУ кеш, при това затягане на лихвените политики? Надявай се ти, че програмите за възстановяване ще достигнат до населението по начина който стигаха кредитите досега. Скъпите имоти винаги падат първи, защото собствениците им имат повече от един и просто се разделят с един от многото. Работническите квартали държат цена, защото продаде ли го, остава на улицата или под наем.
                      Ще видим кое е първо-кокошката или яйцето. Аз съм едно към едно с мнението на Дури , макар и обосновката предполагам да ми е по-различна.
                      Кеша от ЕУ в малка степен е стигал до населението, сега ще е в още по-малка...., но потоците са 2 , а не 1. В момента не текат, но от догодина капка по капка...тухла става....:-)

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

                        Скъпа не е нужно да му обясняваш. Предната криза се видя къде беше поевтиняването. Цените на хубавите имоти не мръднаха. Сега ще вдигат пенсиите до 800лв, НО същевременно цените на имотите ще падат до 800/м2 на жълтите павета. "За да може всеки пенсионер и касиерка в Лидл да си закупят по 2бр. 3-стайни на ТОП локейшън. КомунизЪма иде и Кольо Гепидоматков ще е неговия водач.
                        баня мадара 1000-1100Е хич не бяха паднали да знаеш или ще кажеш, че Тунджа и Доспат са гадни улици в частта между НДК и бул Прага
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

                          За съжаление не си прав Винаги започва от кварталите с най-голямо ново застрояване и с най-лоша инфраструктура. Днес, това са Вади, Ливади и Долини, спада на панелите кватали също, като тогава там попадат и новите строежи в същите квартали. Последни и много редки са скъпите имоти с намалени цени за жалост
                          Скъпа не е нужно да му обясняваш. Предната криза се видя къде беше поевтиняването. Цените на хубавите имоти не мръднаха. Сега ще вдигат пенсиите до 800лв, НО същевременно цените на имотите ще падат до 800/м2 на жълтите павета. "За да може всеки пенсионер и касиерка в Лидл да си закупят по 2бр. 3-стайни на ТОП локейшън. КомунизЪма иде и Кольо Гепидоматков ще е неговия водач.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

                            Ще имам в предвид опита ти! Сигурно в БГ е така.
                            Благодаря за включването!
                            Не пиша ,че е невъзожно, но е крайно рядко и поради тази причина препоръчвам добър брокер, защото не можеш да следиш всички обяви ,а такива имоти не стигат дори до обява, а се купуват преди това. Например на нас ,ни трябваше трети гараж до нас за колата на децата. Търсила съм поне две години преди да го купим и ни го намери брокерката ми без да излиза на обява за без пари Писала съм за тази сделка тук, но явно не си чел тогава

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

                              Охо, огромен прилив на ЕУ кеш се очаквал. И откъде? Свърши се тая, дойде моментът всички паразити да си платят масрафа от последните няколко години. Ако изобщо оцелеем до догодина. Виртуалната стойност на имотите е вече история - каквито и да са средните цени, няма кой да ги плаща.

                              Бях в БГ миналата седмица, даже вчера успях да пусна един глас преди да замина. Сами си избрахте ДПС и Герб да ви крадат идните 4 години. Няма толкова малоумен народ, няма такава мизерия, простолюдие и цигания като в София. Няма!
                              От политика не се интересувам, не гласувам, освен, че някои типове са ми много антипатички / К и К и другото К/ . Тези съсипаха финансите и данъчната система за десетилетие напред. Но фанах по телевизията един от Герб да разправя, че земат ли властта първата работа е да задвижат ЕУ кеша на тук. Според него последните 2 години НИЕ сме били донори на ЕУ.
                              Така че ако наистина те вземат властта кеша ще тече към тулите, но по-скоро мисля, че ще има нови избори до 6 месеца.....

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

                                Охо, огромен прилив на ЕУ кеш се очаквал. И откъде? Свърши се тая, дойде/ моментът всички паразити да си платят масрафа от последните няколко години. Ако изобщо оцелеем до догодина. Виртуалната стойност на имотите е вече история - каквито и да са средните цени, няма кой да ги плаща.

                                Бях в БГ миналата седмица, даже вчера успях да пусна един глас преди да замина. Сами си избрахте ДПС и Герб да ви крадат идните 4 години. Няма толкова малоумен народ, няма такава мизерия, простолюдие и цигания като в София. Няма!
                                Ах ти, балкариецо! Идваш пускаш си гласчето за Кирчо и Кокорчо, но не щеш да останеш да им сърбаш попарата. Трябва да се забрани на българите в чужбина да гласуват и да ни се месят във вътрешните работи. Също трябва да важи и за тукашните без- или с основно образование (то не че има разлика с гастарите чужбина де)

                                Коментар

                                Working...
                                X