Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Щото в магазина хляба не ми го продават на цената от 1970-та....
Стария котур ако въведат еконорми - ака ремонт за 300-400€ квадрата при това на цялата сграда и като нямат пари собствениците ще ги подаряват и ще изстрелят новото в нов космос. Е има само 1 проблем - ще извадят сопите ората. Затова само празни приказки и космос на цените за хваналите се на гола кукичка балъциНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/1330188264/...UcvjcaNCphGBl/
Излизат данни за натиск от страна на правителството е България над банките за да не вдигат лихвите .
Да минат по студените месеци от няколко източника се чува това инфо,после щели да ги вдигат с много
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/1330188264/...UcvjcaNCphGBl/
Излизат данни за натиск от страна на правителството е България над банките за да не вдигат лихвите .
Да минат по студените месеци от няколко източника се чува това инфо,после щели да ги вдигат с много
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Имаш инфо от печата. Не знаеш нищо, а аз в един пост не мога да ти обясня. Тук и наеми и жилищс са скъпи. Това е.
Покани ме в Априлци, ще дойда с една кака за шофьор да ме върне, с теб ще обърнем една бутика скоч и ще разбереш и за Русе, и за Плевен, и за Варна.
Русе много мангали напоследък. И празни кръчми. В Плевен не мога да се класирам в петък и събота. Но има широки еднопосочни улици в Русе. Това е добре. Ще ти кажа. В съвременния свят е даже добре някои градове с повече население преди - Плевен беше към 165 хил когато бях студент и навсякъде имаше места в 5 пъти по малко кръчми. А доходите бяха 5 пъти надолу от сега. И имотите. Защо? Помисли. Знаеш ли че тук идват поне 1500 души дневно само за здраве. А в Русе и частните звена са окапали отвсякъде. Не. Това мога само на бутилка да ти обясня. И ще купиш имот, да знаеш.
Искам тази кака от образната диагностика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в Плевен пак ще има за 40к
ножицата като се отвори....пък се затвори
не бих взимал в Плевен ...там е по-зле демографията от София,Пловдив,Варна и Бургад. Да си додаде някой лев и да си вземе нещо в Солун.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Добре, кое не е вярно от казаното, кажи ми!
- Обезлюдява ли се Плевен? Да, и то с много.
https://www.expert.bg/bulgaria/macro...zo-743303.html
- Има ли наоколо планини, море или изобщо природа някаква? Не.
- Лятото става ли 40-45 градуса? Да.
- Селата наоколо шведски ли са? Да
- Таксата за медицина е ли по-ниска с 1000 лева? Да
- Идват ли чужди студенти там да учат заради ниската такса? Да, после бЕгат като попарени обратно към София и Пловдив само след 1 семестър (контактувал съм с немци-студенти в МУ-София).
Кажи кое е глупост от казаното?
Покани ме в Априлци, ще дойда с една кака за шофьор да ме върне, с теб ще обърнем една бутика скоч и ще разбереш и за Русе, и за Плевен, и за Варна.
Русе много мангали напоследък. И празни кръчми. В Плевен не мога да се класирам в петък и събота. Но има широки еднопосочни улици в Русе. Това е добре. Ще ти кажа. В съвременния свят е даже добре някои градове с повече население преди - Плевен беше към 165 хил когато бях студент и навсякъде имаше места в 5 пъти по малко кръчми. А доходите бяха 5 пъти надолу от сега. И имотите. Защо? Помисли. Знаеш ли че тук идват поне 1500 души дневно само за здраве. А в Русе и частните звена са окапали отвсякъде. Не. Това мога само на бутилка да ти обясня. И ще купиш имот, да знаеш.Last edited by bulgarian lev; 29.01.2023, 23:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в Плевен пак ще има за 40к
не бих взимал в Плевен ...там е по-зле демографията от София,Пловдив,Варна и Бургад. Да си додаде някой лев и да си вземе нещо в Солун.. Аз не съм професор, но дохода ми вече се доближи до годините навън. Казвах ти, нещата се променят, ако си с три хода напред знаеш кво да правиш. Мани го Джони. Той знае Спфия и не София. Повърхностни знания за двойка.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Имаш познания на първолак. Плещиш глупости.
- Обезлюдява ли се Плевен? Да, и то с много.
https://www.expert.bg/bulgaria/macro...zo-743303.html
- Има ли наоколо планини, море или изобщо природа някаква? Не.
- Лятото става ли 40-45 градуса? Да.
- Селата наоколо шведски ли са? Да
- Таксата за медицина е ли по-ниска с 1000 лева? Да
- Идват ли чужди студенти там да учат заради ниската такса? Да, после бЕгат като попарени обратно към София и Пловдив само след 1 семестър (контактувал съм с немци-студенти в МУ-София).
Кажи кое е глупост от казаното?
- 1 like
Коментар
-
Точно това казвам, София не е Париж. В Париж струва толкова, защото има 200 кандидата с доходи по по милион и горница, които да искат да живеят там. В София на всеки платежоспособен има по 100 празни апартамента и още по толкова на картинка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа споделя, Песи знае, другите да слушат. Жена ми си продаде къщата, наследствена стара къща в Силистренски регион. Далеч, не си заслужава да я държи. Изисква поддръжка и е токсичен имот. 40К€. Вика ми, това е от баба и дядо, да си купя нещо да ми остане. Кво да купиш мила моя, като у Плевен под 60К€ апарт двустаен панел у Сторгозия няма. В градската част почват от 80К€. Сега, кофтори кочини не ги броя.
Това е ножицата и ластика за който Берти ни учеше, ама аз го разбрах правилно. И се поучих навреме.
Свиквайте на ножици и ластици...дами и господа.
не бих взимал в Плевен ...там е по-зле демографията от София,Пловдив,Варна и Бургад. Да си додаде някой лев и да си вземе нещо в Солун.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Много са, вярно е, но офертата е доста добра на фона на общата картина. Поне според мен.
Виж какви боклуци се продават на подобни цени:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65001766747410
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67144373603379
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66927517627317
Коментар
-
Мда, търся отговора кое е толкова ценното в един от най-бързо обезлюдяващите се градове, но напразно. Поне да беше до планина, до море или до нещо. А то - едно голо поле, адски жеги лятото, заобиколено от шведски села на 100%. Само някоя заблудена германска студентка по медицина с ниска диплома може да се появикато новодомец там, да спести 1000 лева такса на семестър.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Бъркаш. Хлябът се произвежда днес - зърно, ток, горива, труд и пр. Един кофтор построен преди 50 години, без нито един козметичен ремонт направен досега, няма как да се движи с темпа на инфлацията. Даже след поскъпването на ремонтите (неизбежно) трябва това да се компенсира с по-ниска цена на кофтора, който трябва да се ремонтира.
Как искаш ти - мизерниците да живеят като животни вътре и после да искат да компенсират инфлация? Не става. Новото да си поскъпва колкото си ще, там знаеш че нямам интереси (макар и да продават при 800 себестойност на 2500-3000 и да се оправдават с инфлация - пак има достатъчно луфт за едни минус 50%).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грешиш пак. Имот преди 50 години е върху терен, площ, отдавна съм писал...абе ходиш по света. Иди да видиш колко струва кофтор дупка в Париж и колко ново. Същата площ. Па и у Словения иди, да не кажеш сега че София не е Париж.
- 1 like
Коментар
Коментар