Днес разговарях с познат, който се занимава с имоти, предимно в сегмента на наемите, та човекът каза, че тъй като е чакал голямото мяу, в суматохата е останал без жилище и не може да си позволи да купи на днешните цени, както и няма никакво предлагане на читави неща. Междувременно има и дете, но поне си е избрал свястна квартира, нали е в бранша.Чакайки мяуто бая народ ще си остане по квартирите…
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКато искаш нещо - трябва сам да си го свършиш!
На вълка вратът... знаеш...
Освен това аз мога да науча студентите само как да носят по 3 чинии на 1 табла и как се прави шкембе чорба..... При това за второто не съм много сигурен .... Не ставам за академик :-(
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нека четат касиерите и шоферите на какви цени ще трябва да купуват.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеOĸoлo 5%- 7% oт xopaтa в Coфия пoлyчaвaт зaплaти нaд 7 000 - 8 000 лeвa
https://money.bg/economics/okolo-5-7...-000-leva.htmlОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеАми сега? Пауъл какво ще предприеме?08:30 USD Private Nonfarm Payrolls (Jan) 443K 190K 269K 08:30 USD Unemployment Rate (Jan) 3.4% 3.6% 3.5% Last edited by bertram; 03.02.2023, 16:09.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Ами сега? Пауъл какво ще предприеме?
USD Nonfarm Payrolls (Jan) 517K 185K 260K USD Unemployment Rate (Jan) 3.4% 3.6% 3.5% Last edited by unimog; 03.02.2023, 15:59.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ох не мога страшно е ха ха
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениехахахахаха... не бре!
С Песимиста си имаме отдавна задявката още от темата за ваксините...
Даже го бях светнал как да лъже теста с фалшив резултат - АМА НЕ ПОЧЕРПИ, СКРЪНДАЗАТА!
Човека е топ-конспиратор, не го знам как спи, навсякъде вижда заговори, конспирации, чудо...
А и като каза, че не искал апарт. до не-нам-си-кое посолство, заради излъчванията - затуй го бъзикам за алум. шапчица!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДжули кви са тез алЮмини бре, няма ли да ме светне за кво иде реч? Да не съм изпуснал някъФ бизнес?
С Песимиста си имаме отдавна задявката още от темата за ваксините...
Даже го бях светнал как да лъже теста с фалшив резултат - АМА НЕ ПОЧЕРПИ, СКРЪНДАЗАТА!
Човека е топ-конспиратор, не го знам как спи, навсякъде вижда заговори, конспирации, чудо...
А и като каза, че не искал апарт. до не-нам-си-кое посолство, заради излъчванията - затуй го бъзикам за алум. шапчица!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Джули кви са тез алЮмини бре, няма ли да ме светне за кво иде реч? Да не съм изпуснал някъФ бизнес?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПеси, гледам, че си ме споменавал... Как е, алуминиевата шапчица помага ли с/у вредни излъчвания?
п.п.
Казах ти, че със студентите си говорим на теми, дето нямат нищо общо с глупостите дето тука си чешем клавиатурите... даже мога да ти споделя интересен случай - прибирам се по работа от Швейцария и на виенското летище изпускам самолета /не по моя вина/. Едно, че австрийските авиолинии ме обезщетиха, защото беше по тяхна вина, отделно че имат хубав салон, където столовете са с много удобна подложка за лаптоп, направо офис-оборудване! Изолирах се в най-далечния гейт, набързо събрах студентчетата - и си изнесох 4-часова онлайн лекция от виенското летище докато хвана следващия за Бг!Дори не разбраха, че не съм в офиса... не че е и тяхна работа къде съм...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ъхъ , имот трябва да се купува с 2-годишен доход макс :-)))) За всяка касиерка в Лидъл Вазовска Десарска тула :-)
Само дето има дори страни в които ипотечките се наследяват щото първото поколение не може да ги изплати в техният живот :-)
Това също го пиша отдавна ама няма кой да чете. Всичко това ни очаква ,не си мислете, че ще ни се размине.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
https://www.youtube.com/watch?v=CoXk4KLy15Y
Eй го бре масовия имотен инвеститор в имоти
КУПИХ СТАРО ПАНЕЛНО ЖИЛИЩЕ! ПАК ЗАГУБИХ ПАРИ И СЕ СБЛЪСКАХ С НОВИ ПРОБЛЕМИ... НАМЕСИХА СЕ И БОРЦИТЕ!
Коментар
� -
Според този калкулатор 600 000 лв за 360 месеца при 6% лихва правят 3600 лв месечна вноска.
https://www.calculator.bg/1/krediten...ator.html#imgl
Месечната издръжка (ако живееш като скот) я дават 2500 лв за 3 членно семйство, реално може да се каже, че мин 5000 лв, ако имат и сносна кола на лизинг (2000 лв) и ходят поне 1 уикенд в месеца на спа с тез 10 к не ги виждам, ако им излязат някакви непредвидени разходи.
Според мен, нормален 3 стаен 120 кв не е по силите на семейство с 10к доход.Last edited by better; 03.02.2023, 15:32.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не 4%,в България 6% ще станат ипотеките и който не вярва може да си го запише и да проври до една година
Изчисленията в примера са направени при фиксиран годишен лихвен процент за първите пет години 3.49% и плаващ лихвен процент за останалия период на кредита – 2.79%
https://www.unicreditbulbank.bg/bg/i...techen-kredit/
Коментар
�
Коментар