Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеалекс, кольо безимотния първи започна полемиката. Ти обаче триеш само моите отговори към него, а неговите не.
Да знаеш, че това ти поведение няма да ви измъкне и двамата от деЦките.
БАН завинаги !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Много си прав, че имотите са голяма грижа!
След апокалипсиса в Турция, вече почвам да се разубеждавам да купувам нови имоти. Даже мисля да разпродам всичкото НИ, които притежавам (колкото и да са малко според вашите мащаби) и да излезна на квартира (тука се надявам да ударите рамо с един наем). Ще бъда на 100% в кеш и при евентуално едно подобно земетресение ако оживея ще се спасявам някъде другаде по белия свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
еееххх, говори ми… мекички сутрин, всичко изпрано и подредено в шкафчето, стаята изчистена, вечерята сготвена…
А сега какво? Имоти, грижи, разправии…
След апокалипсиса в Турция, вече почвам да се разубеждавам да купувам нови имоти. Даже мисля да разпродам всичкото НИ, които притежавам (колкото и да са малко според вашите мащаби) и да излезна на квартира (тука се надявам да ударите рамо с един наем). Ще бъда на 100% в кеш и при евентуално едно подобно земетресение ако оживея ще се спасявам някъде другаде по белия свят.
- 1 like
Коментар
-
Во веки веков ще се продава етажа в Карловската ромска махала. Во веки веков ще обитаваш деЦката и няма да купиш собствен имот. Това е положението.
Един груб строеж, най много да продадеш земята, ако е твоя цялата де.Така че не коментирай кой какво има и продава а гледай ти че не можа да се отървеш от тая инвестиция в кавички,при тоя дирижабъл дето надуха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пари давам да се върна в моята децка с раклата и двете ъглови легла
така искам някой да се грижи за мен
да ми готви, пере, завива нощем.
а сега какво, женен с 2 деца аз трябва да ги правя тия неща
искам пак в децката!
А сега какво? Имоти, грижи, разправии…
- 1 like
Коментар
-
и аз това се питам. В панелката на майка му ди му е екстра в деЦката. На негово място и аз не бих купил. Само че бих си отвори специална тема за обзавеждане на деЦка с мебели за възрастни синове.
така искам някой да се грижи за мен
да ми готви, пере, завива нощем.
а сега какво, женен с 2 деца аз трябва да ги правя тия неща
искам пак в децката!препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
и за какво му е тоя собствен епк!?
сега си е много по-добре
- 4 Харесвания
Коментар
-
Во веки веков ще се продава етажа в Карловската ромска махала. Во веки веков ще обитаваш деЦката и няма да купиш собствен имот. Това е положението.
сега си е много по-добрепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Истинско безумие е, че има 2 отделни теми за цените на имотите. Освен, че е безумно е и дразнещо и трудно за четене и писане! Трябва да има само една тема за цените на НИ! Иначе ако трябва да се спазва тематиката на всяка тема трябва в едната тема да пишат само понижители, а в другата само повишители! Какъв е смисъла, нали трябва да има спор между двете гледни точки?
а накавръка го прави още по-досадно, като спамва глупостите си и в двете.
затова го насочих да си избере коя тема да оспамва
за да не влизам в неяпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Добре де ,ще използвам твоята логика ,цените стигнаха космоса ,но ако ще и два космоса да стигнат ,пак не можа да продадеш ,разкараш или да си вземеш поне парите от инвестициите в Банско.
Всеки дето е купил 2008 ,ма даже и с проблеми,лоши локации,лошо строителство ,кой където емогъл е шитнал ,докато при теб ,нищо братче ,там е во веки веков ,ще седи паметника на глупостта и на целия тоя фон крякаш като за световно ,абе вземи поне си оправи бакиите ,ела и кажи продадох,взех пари ,няма значение колко са ,поне да има смисъл за теб ,а то така си се набил че няма майка и 20 живота ,и 1000 поскъпвания ,няма продажба ,няма оттърване ,не знам детайли и не име интересува ,ама до такава степен да си се набутал с пари и с очаквания ,трудно е да се опише явно
- 4 Харесвания
Коментар
-
хайде да се разберем като хората
за да не се стига до грубости
недей да пляскаш едни и същи неща паралелно в двете теми.
за спадовете и лихвите си пиши в другата тема. ок?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://money.bg/property/pazarat-na...ya-potava.html
Пазарът на жилища в Дания потъва
Πaзapът нa жилищa в oщe eднa cĸaндинaвcĸa cтpaнa пoтъвa
пpeди 2 чaca 1533
Цeнитe нa жилищaтa в Дaния пaдaт зa ceдми мeceц. Cпaдът вeчe дocтигнa 10% cпpямo пиĸa пpeз юни. Πoвoдът зa cpивa e бъpзo нapacтвaщитe лиxвeни пpoцeнти и виcoĸaтa инфлaция нa пoтpeбитeлcĸитe цeни, пишe Вlооmbеrg.
Дaния e изпpaвeнa пpeд няĸoи oт cъщитe пpeдизвиĸaтeлcтвa ĸaтo Швeция, ĸoятo cтaнa eмблeмaтичeн пpимep зa тoвa ĸaĸ пaзapитe нa имoти зaпoчнaxa дa пoтъвaт, cлeд пoĸaчвaнeтo нa лиxвитe. Bce пaĸ cпaдът нa жилищния пaзap нa cтpaнaтa зaпoчнa пo-ĸъcнo и зaceгa e пo-мaлĸo pязъĸ oт cпaдa c oĸoлo 15% в дpyгaтa cĸaндинaвcĸa дъpжaвa.
КАКВО СТАВА С ТИЯ ПАЗАРИ ????
ТОВА ПАЗАРИ ЛИ СА ИЛИ .......... Д О М И Н О ?
А ?
Инфлация в Дания 8%, лихви по ипотеки 3.5%, основна 2.5%. При адекватна политика щеше да си прав, но ние нямаме такава а сме няколко ПЪТИ по зле по съотношенията на лихвите и инфлацията. И в Дания спада е малък в сравнение с поскъпването последните години. Да не те отегчавам с математика но ако пропорциите се прехвърлят с българската реакция на инфлацията имотите май ще трябва да поскъпват пак и то поне 10%.
Коментар
Коментар