If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С Вълчо си имаме закачка...
Ей, тарикат аз ли да ти казвам кои са ти приятелчетата?
Не знам дали го осъзнаваш, но във всеки коментар да споменаваш за наеми е доста тъпо. Не знам какво целиш, но вече е супер изтъркано и показва тотално безсилие от твоя страна.
Много са изнервени, цените вече падат, а няма сделки, МФ са в ступор, а на банките просто им се реве!
Знам, че съм банален, но тук нивото е много ниско и обстоятелствата ме принуждават да падна и аз на това ниво. Честно да ти кажа не бях виждал толкова вманиачени хора на тема притежаване на имоти (имам предвид вас хазяите).
трайчо, закачаме се, бе човек
тук хора и от двата лагера разпускат и си лекуват нервите
като хазяите разпускат
а другите... умно момче си, сам ще се сетиш
не се напрягай, трайчо
ти също ставаш банален с твоите кърти-извозва постове
но аз съм достатъчно възпитан да не ти го кажа
и какво безсилие отгоре на всичко
та ние тук не сме да мерим сили
Знам, че съм банален, но тук нивото е много ниско и обстоятелствата ме принуждават да падна и аз на това ниво. Честно да ти кажа не бях виждал толкова вманиачени хора на тема притежаване на имоти (имам предвид вас хазяите).
Не знам дали го осъзнаваш, но във всеки коментар да споменаваш за наеми и децки е доста тъпо. Незнам какво целиш, но вече е супер изтъркано и показва тотално безсилие от твоя страна.
не се напрягай, трайчо
ти също ставаш банален с твоите кърти-извозва постове
но аз съм достатъчно възпитан да не ти го кажа
и какво безсилие отгоре на всичко
та ние тук не сме да мерим сили
интересно, зачудих се защо се появи в комплект с вълчо мечков
и кои казваш са ми приятелчета?
обаче наема по-добре да го плащаш навреме или 1-2 дни предварително
прави добро впечатление
Не знам дали го осъзнаваш, но във всеки коментар да споменаваш за наеми е доста тъпо. Не знам какво целиш, но вече е супер изтъркано и показва тотално безсилие от твоя страна.
Ами когато ти и твоите приятелчета спрете да заливате форума с безразборни заяждания, открити провокации и постове целящи да дискредитирате останалите потребители може и да има някакъв конструктивен диалог или поне някакъв диалог!
Иначе аз лично за последните 2 седмици имам 2 банана, които са напълно заслужени.
интересно, зачудих се защо се появи в комплект с вълчо мечков
и кои казваш са ми приятелчета?
обаче наема по-добре да го плащаш навреме или 1-2 дни предварително
прави добро впечатление
Ами когато ти и твоите приятелчета спрете да заливате форума с безразборни заяждания, открити провокации и постове целящи да дискредитирате останалите потребители може и да има някакъв конструктивен диалог или поне някакъв диалог!
Иначе аз лично за последните 2 седмици имам 2 банана, които са напълно заслужени.
Ники , тренда е да имаме до 26-та дабъл дълг ! Сащаш ли се или ?
ПП Само си представи 1500лв минимална и средна 3000лв , представи си го наяве , номиналното е друго , в момента номинално имаме спад на кво ли не и жълтото го държат изкъсо ,играта не е тая дето прожектираш , бъди сигурен !
ПП Здрав обир тече по тъмно , а такива като теб викат по бързо взимайте парите и ще станем по богати !
хубаво дълг ще се трупа, но на каква цена?
влезем ли в дългова спирала не чакай минималната да се качи 3 пъти и половина при двойно увеличен дълг в условия, когато пазарите не дават фрии мъни...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Как може маслото в България е да е по-скъпо с 20% отколкото в Германия и Франция а имотите да с 20-30% по евтини? Продавачи и хазяи, не се услушвайте ами вдигайте цените ! Кви са тез 2-3000 евро на кв??? Да не чувам повече за квадрат под 6000 евро и наем под 1500 евро за двустаен. Съберете се, направете картел, който продава под тези цени да бъде е...... за назидание.
Коментар