Първоначално изпратено от corner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеПак да попитам защо е тази еуфория от страна на повишителите? Какво очаквате да се случи с недвижимите имоти в България и защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами данните ги има в сайта на НСИ.Всеки може сам да провери .Щом една трета от жилищата са необитаеми, става въпрос за огромен балон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вероятно и е дал съвет да не се блъска с лакти с паникьосаното стадо и да отложи покупката, за да може да ползва 40% дискаунт.
тя мъдро го е изслушала и ....е купила
Относно банките и проблемите. Винаги,когато банките са имали ликвидни проблеми - сектор НИ е бил под натиск. Лихвената политика на ФЕД и ЕЦБ закономерно бута натам нещата.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
А какви са?Да не би да са обитаеми?
А и такива случаи са редки, щото основната част от емигрантите са извън София.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Някой си живее в чужбина (заминали заедно с децата) държат 3бр апартаменти та като се върнат и децата са порастнали да има жилище за тях и за децата по едно. Питам аз тези апартаменти необитаеми ли са?
А и такива случаи са редки, щото основната част от емигрантите са извън София.
Коментар
-
Ами данните ги има в сайта на НСИ.Всеки може сам да провери .Щом една трета от жилищата са необитаеми, става въпрос за огромен балон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Това е копирана мисъл на кольо от 2017та.
- 1 like
Коментар
-
Аз винаги съм бил привърженик, че камъкът си тежи на мястото и от България по-хубаво няма.След 10-15 години и доходите в България ще поизравнят западноевропейските,така че още по-добър ще стане живота в България.
Но за мен при тоя демографски срив и този строителен бум има надут огромен балон при цените на имотите .Ето в София от 2006г насам населението се е увеличило с 20 хиляди, а броят жилища с 215 хиляди. Не балон, ами направо дирижабъл е надут.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеТик так тик так
В Америка ще пускат принтера пак
Пуф паф пуф паф
Влака си върви , шумата гърми
в децката се шуми
пп.
Весело звучиш. Вероятно любимия инвеститор е взел кутиите от обувки от които се показват ластици и бандероли (според ратко).Last edited by ВълчоМечков; 11.03.2023, 14:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Миро, радвам се че племенника ти е добре.
Съвсем наскоро ти писах, че мястото в което живее сестра ти не става и затва цените са толкова ниски. Без да съм стъпвал в Щатите съм наясно, че там е ок само в НАЙ-СКЪПИТЕ места квартали. Ти ми обясняваше как мъжа и бил полицай и всичко е шес.... Ами не е....
Моят племеник ходи всяка година във Вегас за месец по работа и какви случки е имал с Латиноски банди не е за приказване във форум.... Последният път отиде на тройно по-скъп хотел, за да е по-далеч от зоната....
На Щатите много се кефя на -правосъдната система с натрупвания на наказанието, но очевидно и това не стига...При все че 1-2% от населението е перманентно в затвора... И за другите неща си прав затва хора като сегадо праят пачката в Щатите ама за пенсия гледат Кан и София
Доходите в България НИКОГА няма да минат средноевропейските, но ще ги наближим и ще надминем дългово закъсали държави...временно...докато и ние не закъсаме дългово. Проблема на доходите е че те вървят заедно с цените....не само на имотите а на всичко и най вече на услугитеи монополните неща като ток, вода и т.н.... където сме изостанали много, но така ще бъде за макс ще 5-6 години и после и тук ще има сметки за ток и вода мерени в стотин евро....
Но за мен при тоя демографски срив и този строителен бум има надут огромен балон при цените на имотите .Ето в София от 2006г насам населението се е увеличило с 20 хиляди, а броят жилища с 215 хиляди. Не балон, ами направо дирижабъл е надут.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сестра ми живее в САЩ. Онзи ден някакъв педофил се е опитал да отвлече племенника,докато е чакал на автобусната спирка.За късмет момчето е успяло да избяга.Да не мислиш, че им е най -голямата мечта да живеят в САЩ?Само че заплатите са несравними.
Та ОСНОВНАТА причина за емиграцията са по-ниските доходи. В последните години емигрират основно цигани, щото доходите се увеличават. Та като стигнем доходите на Западна Европа -до 15 години и емиграцията ще спре.
Съвсем наскоро ти писах, че мястото в което живее сестра ти не става и затва цените са толкова ниски. Без да съм стъпвал в Щатите съм наясно, че там е ок само в НАЙ-СКЪПИТЕ места квартали. Ти ми обясняваше как мъжа и бил полицай и всичко е шес.... Ами не е....
Моят племеник ходи всяка година във Вегас за месец по работа и какви случки е имал с Латиноски банди не е за приказване във форум.... Последният път отиде на тройно по-скъп хотел, за да е по-далеч от зоната....
На Щатите много се кефя на -правосъдната система с натрупвания на наказанието, но очевидно и това не стига...При все че 1-2% от населението е перманентно в затвора... И за другите неща си прав затва хора като сегадо праят пачката в Щатите ама за пенсия гледат Кан и София
Доходите в България НИКОГА няма да минат средноевропейските, но ще ги наближим и ще надминем дългово закъсали държави...временно...докато и ние не закъсаме дългово. Проблема на доходите е че те вървят заедно с цените....не само на имотите а на всичко и най вече на услугитеи монополните неща като ток, вода и т.н.... където сме изостанали много, но така ще бъде за макс ще 5-6 години и после и тук ще има сметки за ток и вода мерени в стотин евро....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това беше опция но в крайна сметка може и да избера третия така държавен вариант
За откраднатите пари, чрез измама на фирма как да е, но ако откраднеш и държавно жилище в което няма да студуват и гладуват нуждаещи се семейства с деца, тогава проклети да сте и ти и този който те уреди до девето коляно. Някое лайно на държавна копанка като трайчо-зайчо ще ти вземе парите за да си докарате болести.Last edited by ВълчоМечков; 11.03.2023, 14:42.
- 1 like
Коментар
Коментар