If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво и е на днешната ситуация ? Има хора които продават. Доколkото разбирам нямалял е броя на тези, които купуват.
Ако съм в роля на купувач, ще се чувствам много зле, благодаря на Бог, че не ми е отредил тази роля...всъщност отредил ми я е, търся нещо последно в четвъртия град, но не го намирам...последна покупка на НИ в живота ми..
При днешната ситуация, би било интересно някой да продаде недвижим имот! Звучи абсурдно, въпреки внушенията на много от понижителите. Ако се съобразя примерно с Електроджон, бих го сторил, но аз и мнозинството владеещи недвижимости, едва ли ще се съобразим с подобни внушения, особено от хора безимотни, наблюдаващи обяви. Няма шанс..
Днеска следобеда 2 огледа,даже свършиха калцуните та съм сложил пликове за боклук от тия на ролки,голям интерес
При днешната ситуация, би било интересно някой да продаде недвижим имот! Звучи абсурдно, въпреки внушенията на много от понижителите. Ако се съобразя примерно с Електроджон, бих го сторил, но аз и мнозинството владеещи недвижимости, едва ли ще се съобразим с подобни внушения, особено от хора безимотни, наблюдаващи обяви. Няма шанс..
Какво и е на днешната ситуация ? Има хора които продават. Доколkото разбирам нямалял е броя на тези, които купуват.
6000, изчезна, явно е продал Друг, не съм чула да продава нещо освен Кавръчето, ама там е черна дупка. Мисля, че вече трудно ще се намерят продавачи
Коментар