Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Последния път като бях в БГ ходих на гости на един съученик, 100 пъти ми каза че бил на Бигла, даже беше странно защо го повтаря толкова.чак си помислих , че има някакъв проблем с адреса и сигурно има входове от други улици. Викам я ела да ме вземеш на път за вкъщи , тъкмо да не го мисля. Оказа , че искал да се похвали човека. Живееше в симпатично блокче. Улицата обаче беше разбита и задръстена с паркирани коли, спря в някаква пресечка и носихме 300-400 метра едни пликове с покупки. Избъзиках го , че имат високо КПД зашото беше купил 20 кила храна и едно пакетче с 6 тоалетни хартии. Той вика няма къде да я складираме. Тотално съм забравил какво е да живее човек в 100 м2 софийски апартамент. Стигаме накрая, жена му от вратата, "ей бе Миро, що си я взел тази тоалетна хартия като вали, трябваше да вземеш от онази с найлона" та се оказа, че човек трябва с много неща да се съобразява за да има качествено изхождане в София. Не , че е важно , ма такива абсурди като в София трудно може да си представи човек. В случая всичко почна с едното паркиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Може и 300 години да сме го строили метрото, важно е, че го има. Колкото до откраднатите пари - имало е за всекиго по малко или повече, което няма отношение към въпроса за достъпността на транспорта. Имало е, краднало се е. Властта е за това. Покрайнини - нямаме в смисъла на европейските столици. Във Волуяк гледат прасета и пуйки и едва ли им е до София. Оня ден щях да сгазя една и да я занеса на баба ми. Свободно отглеждани - няма светофари, няма пешеходни пътеки. И в Мездра е същото. София е държава, не е столица. Мездра е в друга държава - да се оправят. Нека бъдем реалисти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ ти му повярва?
Т'ва банкера в очите ше те гледа, "добро утро" ше ти казва... а слънцето отатък Люлин, къде Драгоман.
Преди седмица се чух с един мой близък познат банкер и го питах как вървят нещата с кредитиране, лихви и т.н. Каза, че лихвите за новите кредити са скочили символично с около 0.1-0.2%, но тепърва ще растат. Все още имало интерес към ипотеките, но не било, като преди. Усещало се вече охлаждане на имотния пазар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
...., ей това повишителите са големи дяволи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сега са 2,5% - така ми каза господина, аз кредити нямам и не знам.Last edited by better; 27.03.2023, 17:55.
Коментар
-
Сега са 2,5% - така ми каза господина, аз кредити нямам и не знам.
Т'ва банкера в очите ше те гледа, "добро утро" ше ти казва... а слънцето отатък Люлин, къде Драгоман.
Коментар
-
Сега са 2,5% - така ми каза господина, аз кредити нямам и не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То сега няма такива лихви, ти занапред говориш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То сега няма такива лихви, ти занапред говориш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каза че на новите кредити ще се вдигне леко лихвата, тя и без това е плаваща. И за левовите кредити може да иде до 2,8% - 2,9%. На Уникредит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Банкера ,каза ли че чака кредитна криза ,или още се прави на луд и не си е искал чадъра ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПриеми, че има три типа хора:
-----
- такива, които обсъждат идеи - т.е. нещата ПРЕДИ да се случат (тук влизат някои "понижители", вкл. и аз, макар самият да съм заявявал, че не се считам за "понижител" - просто всички индикатори натам сочеха, затова в момента отразявам тази тенденция... в един момент нещата отново ще обърнат);
- такива, които обсъждат новини - т.е. нещата СЛЕД като се случат (като теб в случая);
- такива, които обсъждат други хора (като байлора; но и не само)...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар