Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Нещо си изпусна нервите фрустриран и комплексиран квартиранте, пък и 2039та не съм я изчислил аз, а песимиста, аз съм само вестоносец.
Ако щеш и на челна стойка да застанеш, няма да свалиш кольовата справка/бенчмарк под 1750. Стои непоклатима като Айфеловата кула.
Токсични хора като теб и левчо (ако не сте един човек), бай ти ламби и подобни ше се самоотровите от собствените си изпарения. Аре живи и здрав и приятна нощна смяна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Що да съм си изпуснал нервите ? И аз съм вестоносец, Ти да не да не би да си щастлив и да съм сбъркал?
Като гледам как живееш с 2039, мислил ли си какво ше правиш през 2040 ? Независимо какво очакваш да се случи 2039 и независмо дали ще се случи , на 1 ви Януари 2040 какво ще направиш, ще се гръмнеш ли ? Защото смисъла на живота ти изглежда е да чакаш 2039.
- 1 like
Коментар
-
изпусна си нервите квартирантчо, пък и 2039та не съм я изчислил аз, а песимиста, аз съм само вестоносец.
Като гледам как живееш с 2039, мислил ли си какво ше правиш през 2040 ? Независимо какво очакваш да се случи 2039 и независмо дали ще се случи , на 1 ви Януари 2040 какво ще направиш, ще се гръмнеш ли ? Защото смисъла на живота ти изглежда е да чакаш 2039.
Коментар
-
нещастник
Ако щеш и на челна стойка да застанеш, няма да свалиш кольовата справка/бенчмарк под 1750. Стои непоклатима като Айфеловата кула.Last edited by ВълчоМечков; 09.03.2023, 00:38.
Коментар
-
Абе , в друго време или вселена не ме интересува. Кажи сега как стоят нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Краси е машина
чакам с нетърпение дебата, който се опитват да организират срещу брокери,строители и въобще хора от НИ бранша очакващи реки от мед и масло
https://youtu.be/vkLOvJxDMsA
- 1 like
Коментар
-
7 е временно, ратко вече ви крои шапката на 15 от средата на годината
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми кажи ти за имотите. Как имот купен на 3к евро м2 се избива с наем 7 евро м2. Аре, от 3 дена чакам някой да мъцне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1330188264
Професор Петров разбива всички брокери отново.
А новото е че ще има дискусия с брокерите относно това има или балон или няма балон.
Гледайте
чакам с нетърпение дебата, който се опитват да организират срещу брокери,строители и въобще хора от НИ бранша очакващи реки от мед и маслотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечковМодитата,
Темата придоби комичен характер.
Вместо за цените на имотите се пише за байхуйни, банки, кашкавал, прясна риба и какви ли не дивотии от 2ма 3ма нови никове.
Окепазихте темата бе некадърници!
Щеше да бъде комично, ако не беше трагично. Изглежда думата имат само няколко квартиранти и обитатели на деЦки.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1330188264
Професор Петров разбива всички брокери отново.
А новото е че ще има дискусия с брокерите относно това има или балон или няма балон.
Гледайте
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
What was bitcoin price on Jan 1 2012?
The closing price for Bitcoin (BTC) on January 1, 2012 was $4.72.
Вътре са защото влизат не когато трябва и излизат пак когато не трябва.
Коментар
-
Май си сбъркал с една нула. Биткойна беше $5-10 през 2012 да е бил най много $15 в края. 100 лева не знам колко са били , но ако са били $70 при $22к цена сега ше е към $100к. Това ествествено би било супер печалба, но при толкова хияди видове койни, ясно е че една камара хора са вътре.
The closing price for Bitcoin (BTC) on January 1, 2012 was $4.72.
Вътре са защото влизат не когато трябва и излизат пак когато не трябва.
Коментар
Коментар