IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Виж какво: Що не вземете да се вземете с кольо, ще си купите заедно едно ЕПК до шведския квартал у поляните, ще си се обичате и ще си се пенсионирате щастливо. (берджо ще ви е шаферка)
    Ко ? Да не даде на късо ?

Коментар

Нещо си изпусна нервите фрустриран и комплексиран квартиранте, пък и 2039та не съм я изчислил аз, а песимиста, аз съм само вестоносец.

Ако щеш и на челна стойка да застанеш, няма да свалиш кольовата справка/бенчмарк под 1750. Стои непоклатима като Айфеловата кула.
      Ха-ха, гледам , че си добавил и "фрустриран и комплексиран ". Добави и "грозен". А може би и "дребен, дебел и плешив" ? После погледни огледалото и кажи какво си пропуснал.

Токсични хора като теб и левчо (ако не сте един човек), бай ти ламби и подобни ше се самоотровите от собствените си изпарения. Аре живи и здрав и приятна нощна смяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Що да съм си изпуснал нервите ? И аз съм вестоносец, Ти да не да не би да си щастлив и да съм сбъркал?

Като гледам как живееш с 2039, мислил ли си какво ше правиш през 2040 ? Независимо какво очакваш да се случи 2039 и независмо дали ще се случи , на 1 ви Януари 2040 какво ще направиш, ще се гръмнеш ли ? Защото смисъла на живота ти изглежда е да чакаш 2039.
        Виж какво: Що не вземете да се вземете с кольо, ще си купите заедно едно ЕПК до шведския квартал у поляните, ще си се обичате и ще си се пенсионирате щастливо. (берджо ще ви е шаферка)

Коментар

изпусна си нервите квартирантчо, пък и 2039та не съм я изчислил аз, а песимиста, аз съм само вестоносец.
          Що да съм си изпуснал нервите ? И аз съм вестоносец, Ти да не да не би да си щастлив и да съм сбъркал?

Като гледам как живееш с 2039, мислил ли си какво ше правиш през 2040 ? Независимо какво очакваш да се случи 2039 и независмо дали ще се случи , на 1 ви Януари 2040 какво ще направиш, ще се гръмнеш ли ? Защото смисъла на живота ти изглежда е да чакаш 2039.

Коментар

нещастник
            Нещо си изпусна нервите фрустриран и комплексиран квартиранте, пък и 2039та не съм я изчислил аз, а песимиста, аз съм само вестоносец.

Ако щеш и на челна стойка да застанеш, няма да свалиш кольовата справка/бенчмарк под 1750. Стои непоклатима като Айфеловата кула.
            Last edited by ВълчоМечков; 09.03.2023, 00:38.

Коментар

що бе? ей я 2039-та къде е
              нещастник

Коментар

Абе , в друго време или вселена не ме интересува. Кажи сега как стоят нещата.
                що бе? ей я 2039-та къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Краси е машина
                  чакам с нетърпение дебата, който се опитват да организират срещу брокери,строители и въобще хора от НИ бранша очакващи реки от мед и масло
                  Казват, че героята тази реклама е именно Красимир Петров.

https://youtu.be/vkLOvJxDMsA

Коментар

7 е временно, ратко вече ви крои шапката на 15 от средата на годината
                    Абе , в друго време или вселена не ме интересува. Кажи сега как стоят нещата.

Коментар

Ми кажи ти за имотите. Как имот купен на 3к евро м2 се избива с наем 7 евро м2. Аре, от 3 дена чакам някой да мъцне.
                      7 е временно, ратко вече ви крои шапката на 15 от средата на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1330188264

Професор Петров разбива всички брокери отново.
                        А новото е че ще има дискусия с брокерите относно това има или балон или няма балон.
                        Гледайте
                        Краси е машина
                        чакам с нетърпение дебата, който се опитват да организират срещу брокери,строители и въобще хора от НИ бранша очакващи реки от мед и масло
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков
                          Модитата,

Темата придоби комичен характер.

Вместо за цените на имотите се пише за байхуйни, банки, кашкавал, прясна риба и какви ли не дивотии от 2ма 3ма нови никове.

Окепазихте темата бе некадърници!

Щеше да бъде комично, ако не беше трагично. Изглежда думата имат само няколко квартиранти и обитатели на деЦки.
                          Ми кажи ти за имотите. Как имот купен на 3к евро м2 се избива с наем 7 евро м2. Аре, от 3 дена чакам някой да мъцне.

Коментар

• https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1330188264

Професор Петров разбива всички брокери отново.
                            А новото е че ще има дискусия с брокерите относно това има или балон или няма балон.
                            Гледайте

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

What was bitcoin price on Jan 1 2012?
                              The closing price for Bitcoin (BTC) on January 1, 2012 was $4.72.
                              Вътре са защото влизат не когато трябва и излизат пак когато не трябва.
                              Ма коментара не е ли Ноември 2012. Колко е бил биткойна тогава ?

Коментар

Май си сбъркал с една нула. Биткойна беше $5-10 през 2012 да е бил най много $15 в края. 100 лева не знам колко са били , но ако са били $70 при $22к цена сега ше е към $100к. Това ествествено би било супер печалба, но при толкова хияди видове койни, ясно е че една камара хора са вътре.
                                What was bitcoin price on Jan 1 2012?
                                The closing price for Bitcoin (BTC) on January 1, 2012 was $4.72.
                                Вътре са защото влизат не когато трябва и излизат пак когато не трябва.

Коментар

Working...
                                X