Първоначално изпратено от sssaaa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеУспокойте топката, за вас винаги ще останат недостъпни.
И ти ли си сред заблудените, че аз ги прадавам точно тези имоти? Странно мислене, всеки който поства разни обяви, Е продавач хахаха
Сподели сега кои си купил и кои са наследствени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеУспокойте топката, за вас винаги ще останат недостъпни.
И ти ли си сред заблудените, че аз ги прадавам точно тези имоти? Странно мислене, всеки който поства разни обяви, Е продавач хахаха
Някои от нас имаме качествени имоти, с които не се хвалим, както не няма да се хвалим какво сме пили снощи.
При сегашните цени само два от апартаментите ми струват 600к ойро, да тръгне да се хваля ли? Ами и другите ми имоти - леле, че аз съм бил милионер в евро, хак да ми е???
- 2 Харесвания
Коментар
-
И все пак - реалните ТИ имоти са си
Това са реалните ми имоти, за разлика от пожелателните на unimog
662 ooo€ Ще се пръснеш ли???
И престани да ми ги навираш в муцуната - недостъпни са ми. Аман от СЕЛЕНДУРИ!Last edited by unimog; 31.03.2023, 15:29.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Бай Лорд, като те видях какви свинекомплекси продаваш и се зарадвах, че имаме изградена инфраструктур за свиневъдство, а сега остава само да пъхнем прасенцата вътре. След това ще живне икономиката ни с нови заробили се до живот с кредити от които ще смучат кинти всеки месец най-различни паяци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ми направи тема само за София и тогава претендирай
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение
Тук се обсъждат жилищата в София, не пернишко и бургаско
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Икономически форум викат бил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИ от Радомир със свинеферма в Слатински редут. Срам ми е, че съм част от форум с такива екземпляри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Моля, я прочети по-внимателно кои са хейтили цяла нощ!!! И то не моите конкретни имоти, а чужди....магнит е тая тема..магнитхаахахаха
Тук се обсъждат жилищата в София, не коптори по пернишко и бургаско
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Защо си пуснал всичките си имоти за продан? Има ли къде да живееш ако ги продадеш?Last edited by better; 31.03.2023, 13:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто ви обяви от още един Лорд:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66979533011251
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...68019329700132
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Каква София? Благородническите фамилии са от Катуница.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
По София е пълно с лордове и с благородници от всякакъв калибър. Като ценност Аристократичните им недвижимости могат да се мерят само със западноевропейските замъци, затова и цените им са такива!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
По София е пълно с лордове и с благородници от всякакъв калибър. Като ценност Аристократичните им недвижимости могат да се мерят само със западноевропейските замъци, затова и цените им са такива!
https://www.youtube.com/watch?v=QaW4...nnel=AdultSwimdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар