Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, трайчо днес е малко изнервен, че някои имат портфолио от имоти за милион и нагоре
а други имат само интернет в квартирата и предизвестие за вдигане на наема
не го съди строго
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Вие понижителите съм забелязал в годините, че сте царе на индуктивното мислене, а както казва г-н Холмс, много ви липсва дедуктивното такова
Какви понижители бе ??? От тия "имоти" , къщата в Радомир си е вечно твоя, независимо от цената. Оценките на останалите ги делиш на 2 и стискаш палци да се намери някой балък да му се занимава да ги оправя та да ги вземе. Преко сили ако ти останат 200к накрая трябва да скачаш до небето. Надявам се да нямаш кредити. Отиваш с каквото остане в къщата в Радомир, стягаш окопите в двора да имаш някакво прикритие като воюваш с мангалите и живееш икономично 10 години докато изядеш кинтите. Като свършат ще му мислиш за натам.
Тази перспектива за мен мачва профила на понижител. Или ти не мислиш така ?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ти четеш и вникваш ли изобщо какво съм написал или си някаква "калинка" в държавната администрация??
а други имат само интернет в квартирата и предизвестие за вдигане на наема
не го съди строгопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ти четеш и вникваш ли изобщо какво съм написал или си някаква "калинка" в държавната администрация??
Не съм "калинка", а топ чиновник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
При нас на мястото на панелните клетки направиха открит паркинг и почти не личи, че е имало гаражи.
Доколкото помня панелните гаражи се появиха в периода 1998-2000 г.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Кажи ама честно, тези имоти, които колегите ги коментират от обявите, наистина ли са твой?
- 1 like
Коментар
-
Вие понижителите съм забелязал в годините, че сте царе на индуктивното мислене, а както казва г-н Холмс, много ви липсва дедуктивното такова
Коментар
-
Вижте какъв тотален контрол готви бабата, ще ви настръхне косата! Гледайте:
https://youtu.be/6_Y3iDJXNfQ?t=708
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Само да отбележа, че този ник не е кой да е, а самия създател и собственик на темата "Какво поскъпване очаквате...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Къщата Редута ли е тази от историята по-долу ?
Щото ако е , не знам каква помощ трябва да се оказва първо, финансова или ...
Предполагам , че видяхме последния пост от този ник, Не знам човека дали е бил друсан или е бил или пиян като го е поствал, но като се събуди очаквам да изтрие акаунта и да почне на чисто Аз ако имам "собствености" в такова състояние, няма да искам да се сещам за тях, камо ли да кажа на някой.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
В Южна Италия имотите ви се виждат евтини по същите причини, по които е евтино във ВидинLast edited by segato; 30.03.2023, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Решетки на третия етаж и изглежда непоследен а балконите са разделени ... не би трябвало да са заради пресъпност , ма кой да знае. idealista е добър сайт за Италия и Испания, имат и сайт за Португалия, но не съм го гледал много. Може да разгледаш и други обяви. Рим честно казано не би бил моя първи избор. Постнах нещо оттам защото с Дюри си говорехме за европейски столици. Има една камара градчета с по 100-200к жители, Лука, Верона, Бергамо, Падуа, Чесена, Парма и това са само в Северна Италия , надолу е и по-евтино а и храната даже ми харесва повече ... Аз лично съм шокиран, че Италия или Испания имат жилищен пазар съпоставим с този в България. Въпреки, че и двете си имат много проблеми, качеството на живот все още е като да сравняваш различни планети. Къщи като тази на набедения лорд от Редута са от порядъка на 50к, ма там тия къщи са по забравени села. Никой няма да остави имот на добро място в такова състояние. Ако има имот и не може да го стопанисва , го продава и следвашия го оправя.
Да, ще ми е интересно да чуя преки впечатления от Италия. Аз имам доста клиенти там и вече не искат да си говорят с мен , че само ги разпитвам за райониКато гледам всички казват , че Северна Италия, Ломбардия, Трентино и Венето са най-уредени, но като стане дума за живеене без търсене на работа са разделени между Емилиа Романа , Абруцо и ... Калабрия (изненадааа). Тоскана се приема за скъпа, макар че не виждам като излезнеш от Флоренция какво му е скъпото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение@segato
Благодаря за отговора. Наистина може да има и други причини за решетките, освен висока битова престъпност.
Сетих, че имам познати с познания за Италия, ще разпитам и ако имам допълнителна информация, ще пиша.
Да, ще ми е интересно да чуя преки впечатления от Италия. Аз имам доста клиенти там и вече не искат да си говорят с мен , че само ги разпитвам за райониКато гледам всички казват , че Северна Италия, Ломбардия, Трентино и Венето са най-уредени, но като стане дума за живеене без търсене на работа са разделени между Емилиа Романа , Абруцо и ... Калабрия (изненадааа). Тоскана се приема за скъпа, макар че не виждам като излезнеш от Флоренция какво му е скъпото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То от това "портфолио" една трета трябва да се продаде и с парите да се ремонтира другата част от "портфолио-то.. Дори маломерните панеляци които отдавам са супер лукс в сравнение с на лордчето " портфолиото"
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТвоят опит съм го играл със стара къща на локация. Кошмарът на кандидат-наемателя. Той изявява претенции, но е попарен от незаинтересоваността на собственика към неговите необосновани и нагли претенции. Да им гледаш фрустрираните и учудени физиономии, безценно!! В крайна сметка тези се приземяват и задоволяват с много по-компромисна локация
Предполагам , че видяхме последния пост от този ник, Не знам човека дали е бил друсан или е бил или пиян като го е поствал, но като се събуди очаквам да изтрие акаунта и да почне на чисто Аз ако имам "собствености" в такова състояние, няма да искам да се сещам за тях, камо ли да кажа на някой.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар