В ступор остана лъжеца Бота 156, щото си въобразява, че никой не запаметява глупотевините му сливенски, на мен ми е ясно за какво иде реч и през 2009г. и през 2019г., ама нека някой друг понижител да се досети...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
АЙде намери МИ КОГА СЪМ ИЗЛЪГАЛ ВЕ. ВИЕ САМИ СИ РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ И ПРЕПОВТАРЯТЕ ЛЪЖИ. ВИЕ ВЕ ЛЪЖЦИ
Прочети това мнение, то си стои!
Кво ще кажеш, аааа?Last edited by Bailor; 09.04.2023, 22:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ама, ти прочете ли си собствения цитиран пост, през 2017г., че тогава си продал? Значи, ти си излъгал!!!.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
В Грецията беше купил много по-отдавна, но данъка EHФИА, почти щеше да го гътне преди ковида.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ЗАЛАГАШ ли си сичкото КОТУР че не съм продал НИЩО 2017г? Аз си залагам ВСИЧКИ имоти и 2-та ГРЪЦКИ че съм продал 2018
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всички брокери сме от Пернишко, като най-гладните, сме от радомирско
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи наистина Ботчо е продал през далечната на евтини цени 2017г. Добре, че си го запазил, той лъжеше с 1г.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какви евтини цени
ботчо продаде на връх
но купи изгодно в греция
така, че аз ботчо го броя за успешен спекулант в имотитуLast edited by Bailor; 09.04.2023, 22:11.
Коментар
-
Значи наистина Ботчо е продал през далечната на евтини цени 2017г. Добре, че си го запазил, той лъжеше с 1г.
ботчо продаде на връх
но купи изгодно в греция
така, че аз ботчо го броя за успешен спекулант в имотитуLast edited by ratten; 09.04.2023, 21:48.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеУсмивки от старите ленти:
[ATTACH=CONFIG]n4049419[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ъхъ....
Знаем че нищо не си купил във Вазов. Никой не се съмнява в това.
Ама се чудя колко човека си спасил след като от началото на спасителната ти акция преди няколко години цените може да се каже че са се удвоили....
Невероятно спасение...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ъхъ....
Ама се чудя колко човека си спасил след като от началото на спасителната ти акция преди няколко години цените може да се каже че са се удвоили....
Невероятно спасение и само Берти мое да ти е конкуренция :-)
Факт е че има няколко страни където цените падат / основно разчитащи на ипотечки/, ама в целият свят посмали малко.... По света има само ЗАБАВЯНЕ на ръста.... У нас е същото към момента защото ипотечките не са фактор за пазара...., а и те не са мръднали кой знае колко към момента и без това....
А принтера е зареден с мастило.... много мастило.....
Отбележи внимателно първият ми пост - в квартала има 3 парцела / малки/ за които знам, че искат да се строи / единият е на любимият ми инвеститор/ и общината ги спира административно....мисли.....
ПП Малко старо ама само чети
https://www.investor.bg/a/534-novini...lishta-v-sveta
акар че цените на жилищата на градско ниво показват по-силен среден ръст от 9%
Е това е ''спада'' щото 9% е по-малко от инфлацията....
за малко да се разделя с едни ризи сингъл малц
забравяш ботчо. и той бая народ спаси да не купи.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Почти....може да се каже.....Радомирско.....
Личи ли ми :-))))), като най-гладните, сме от радомирско
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе то и твоите стенания, че бил сам и бездетен са върха на тъпотата ама те оставят да си пишеш на воля. Толкова ли ти е трудно да не включваш лични нападки в постовете си, толкова ли няма какво други да напишеш. Добър опит е търсенето в Испания, продължавай да опитваш....
Напиши нещо хубаво за Бриз, да не пиша аз за лошото.
Вчера минах и гледам, че вече е застроено по булеварда, и целия склон около стадиона. Съвссем скоро там няма да става за живот. Няма въздух, а за инфраструктура няма да пиша.
Я сега кажи някоя глупост, да ти олекне, че ти нямаш нищо в Бриз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти не схвана ли, че идеята ми тук е да разоблечавам лъжите на вас-брокерастите? Никога няма да купя в София, просто искам да покажа колко лъжете. И го правя доста успешно. София е най-надцененият имотен пазар в Европа - спрямо доходите и спрямо качеството на живот. Това горното беше поредният пример - и то спрямо един от най-скъпите градове в Европа.
А това, че цените продължават да растат и обявите намаляват, при точно обратните тенденции в целия развит свят, би трябвало да ти подскаже колко много неща не са наред в държавата и как ще изядете дървото всички "родолюбци". Кога точно не е ясно, но ще го изядете, затова всеки един нормален работещ човек, когото успея да предпазя от лъжите ви, ще е един малък успех за мен.
Невероятно спасение и само Берти мое да ти е конкуренция :-)
Факт е че има няколко страни където цените падат / основно разчитащи на ипотечки/, ама в целият свят посмали малко.... По света има само ЗАБАВЯНЕ на ръста.... У нас е същото към момента защото ипотечките не са фактор за пазара...., а и те не са мръднали кой знае колко към момента и без това....
А принтера е зареден с мастило.... много мастило.....
Отбележи внимателно първият ми пост - в квартала има 3 парцела / малки/ за които знам, че искат да се строи / единият е на любимият ми инвеститор/ и общината ги спира административно....мисли.....
ПП Малко старо ама само чети
https://www.investor.bg/a/534-novini...lishta-v-sveta
акар че цените на жилищата на градско ниво показват по-силен среден ръст от 9%
Е това е ''спада'' щото 9% е по-малко от инфлацията....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.04.2023, 20:38.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар