Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Вече съм на майната си. Ето гледай къде съм:
[ATTACH=CONFIG]n4057774[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Вече съм на майната си. Ето гледай къде съм:
[ATTACH=CONFIG]n4057774[/ATTACH]
'гАси' форума и се радвай на природата и пътя
да караш през Стелвио и да пишеш на телефончето не е най-благоразумното нещо, което може да направиш
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В днешния хубав ден ,единственото хубаво нещо което може да направиш е да ходиш на майната си
- 1 like
Коментар
-
Лъжат ,нали си признаха че има спад в сделките ,борели се 4,5 купувача това е трагедия пълна.
В интервюто с шефчето от ОББ има много по-съществена информация.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
кольо, моля те дай съвет какво да сторя,
През 2017та мислех, че цените са в балон и не купих, сега балонът се наду двойно от тогавашните цени. Ако сега цените паднат на нивото на 2017та и ако купя, то пак ще купя на набалончени цени, само дето ще съм ял жабетата сурови, а не вярвам цените да паднат на нивата на 2013та.
Та ако цените не паднат под нивата на 2017та се питам: Да се обеся ли или да застрелям някой гражданин на Ереван?
Какво би ме посъветвал?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Лъжат ,нали си признаха че има спад в сделките ,борели се 4,5 купувача това е трагедия пълна.
През 2017та мислех, че цените са в балон и не купих, сега балонът се наду двойно от тогавашните цени. Ако сега цените паднат на нивото на 2017та и ако купя, то пак ще купя на набалончени цени, само дето ще съм ял жабетата сурови, а не вярвам цените да паднат на нивата на 2013та.
Та ако цените не паднат под нивата на 2017та се питам: Да се обеся ли или да застрелям някой гражданин на Ереван?
Какво би ме посъветвал?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБрокер: За един имот се борят 4-5 купувачи. Инвестиция в жилище е по-печеливша, отколкото депозит в банка
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-banka-1652153
Не се очаква спад на цените на имотите, каза пред БНР Венцислав Златков - експерт в един от водещите сайтове за обяви за продажба на имоти.
Охххх, до кога такаааа?
====2039====
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБрокер: За един имот се борят 4-5 купувачи. Инвестиция в жилище е по-печеливша, отколкото депозит в банка
Цитат: "Цените на жилищата и имотите са нараснали близо два пъти за период от 7 години. Къщите и апартаментите в София са поскъпнали с 97%, спрямо 2015 г., показват данните на НСИ.Не се очаква спад на цените на имотите"
===2039===
Амааа... КАК ТАКА?! ДО КОГА?! Защо слушах аз берджо, ЗАЩО?Last edited by Конан-Варварина; 01.05.2023, 12:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Брокер: За един имот се борят 4-5 купувачи. Инвестиция в жилище е по-печеливша, отколкото депозит в банка
Не се очаква спад на цените на имотите, каза пред БНР Венцислав Златков - експерт в един от водещите сайтове за обяви за продажба на имоти.
Охххх, до кога такаааа?
====2039====Last edited by Bailor; 01.05.2023, 12:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Поредният наглец, печелещ на гърба на бедния български народ. А БНБ източиха резерва и го подариха на такива като него. Евроатлантически ценности.
ела да си караме ски и да скитаме из планината
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/mneniya/article/14348803
Питър Рубен: Ако днес си кредитополучател, си щастлив от ниските лихви, ако имаш депозит - не толкова. Но това скоро ще се промени
Гледаме се един друг и чакаме. В един момент някоя банка ще стигне до позицията да плаща за депозити и тогава всички ще се присъединим към състезанието. Надявам се да няма екстремни разлики, казва главният изпълнителен директор на ОББ
- 1 like
Коментар
-
https://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews951081.html
Нова финансова секира от БНБ, от днес лихвите скачат с... Неведнъж от институцията предупреждават, че кредитната експанзия у нас може да влоши портфейла в системата
ЕПК, 2ри етаж, 3стаен, широк център, близо до кр. Поляна, готов за нанасяне
Не чакай, че утре ще е над 200К, По-добре сега, отколкото още 16 години в споделеното жилище. Ще вземеш ипотечка и от банката (нищо, че лихвите отиват в небесата) и ще си уредиш живота.
===2039===
Алтернативата е: Продава ГАРАЖ в град София, Борово - 30 кв.м / 50000 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by Конан-Варварина; 01.05.2023, 11:32.
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/14348803
Питър Рубен: Ако днес си кредитополучател, си щастлив от ниските лихви, ако имаш депозит - не толкова. Но това скоро ще се промени
Гледаме се един друг и чакаме. В един момент някоя банка ще стигне до позицията да плаща за депозити и тогава всички ще се присъединим към състезанието. Надявам се да няма екстремни разлики, казва главният изпълнителен директор на ОББ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеПродава КЪЩА в област Благоевград, гр. Банско - 465 кв.м / 550000 EUR :: imot.bg Обява
За точно такава цена се продаде къща (дизайнерски обзаведена) в Холандия с 3дка двор, със страхотна гледка. Е това вече на нищо не прилича. Какво по дяволите става? Откъде накъде имотите в Банско ще са по-скъпи отколкото в Холандия?
За толкова пари жонката ще купи пентхаус 400м2 на жълтите павета в София.
Нова финансова секира от БНБ, от днес лихвите скачат с... Неведнъж от институцията предупреждават, че кредитната експанзия у нас може да влоши портфейла в системата
Коментар
Коментар