Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, мисля че грешиш за мишето. Той не е евроатлантик, а е чист путинист! Нали Мише?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе мишко, не виждаш ли че Бай Тошо е построил всичко наоколо, а мизерниците "демократи" и "евроатлантици" като теб са си хвърлили лайната?
Българите си заслужавате съдбата да живеете в кенефа на Европа.
и ги е раздал на доносниците.
българина си заслужава съдбата защото позволява още толко години дс кадри да го крадат
а синчетата им да се правят на космополитипрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Абе мишко, не виждаш ли че Бай Тошо е построил всичко наоколо, а мизерниците "демократи" и "евроатлантици" като теб са си хвърлили лайната?
- 5 Харесвания
Коментар
-
П.С. Ако отидеш в китайския квартал в Сан Францисцо няма да хапнеш нищо една седмица. Такава смрад , че ти залепва за носа и я усещаш с дни. Въобше да не говоря , че по улиците в Центъра ( на града , не на китайския квартал) е пълно с бедомници, серат направо на тротоара. Преди като идваха колеги от Европа и им бях казал , ч ше си ходят да разглеждат сами, аз с тях няма да ходя, и да си вземат обувки с високи подметки , че тогава някой акъл беше решил да раздава безплатни игли за спринцовки , да намалеят заразите от шерването на игли , и резултата беше че безомника се дрогира и хвърля иглата на улицата и навсякъде се търкалят игли. Колегите явно не бяха чували , което значи , че местните не се оплакват публично.Last edited by segato; 12.04.2023, 23:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като гледам още си има мрежа- това са го снимали наскоро, загледай се в началото на клипа в дясната част на плажа ясно се вижда мрежата
https://youtu.be/QAk3moCasdc И това пак казвам е на самата плажна ивица на пясъка.........
Това дето му викаш "бетон на плажа е една малка буна - съоражение. Има ги много.
И не мога да разбера като отидеш на плаж защо не си гледаш кефа и мацките, ами гледаш ноктите на краката си
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
казвай им, че дс кадрите и отрочетата им са довели страната до това състояние
Коментар
-
Ами тези мизерии какви са?
https://www.google.com/maps/@43.2821...192?authuser=0
Аз лично умирам от срам, когато съм в БГ и с мои колеги чужденци минем покрай подобно бунище. Да не говорим, че това е курорт, прославил България (поне навремето).препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕто това беше единствената зелена площ, в момента тук изниква 3-4 етажна сграда:
https://www.google.com/maps/@43.2964...192?authuser=0
https://www.google.com/maps/@43.2821...192?authuser=0
Аз лично умирам от срам, когато съм в БГ и с мои колеги чужденци минем покрай подобно бунище. Да не говорим, че това е курорт, прославил България (поне навремето).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз говоря за бетон върху самия пясък чак до морето разделящ плажната ивица на две части и върху бетона телена мрежа от тази с която си ограждат кокошарниците и в мрежата врата през която стъпвайки на бетонно кошче за боклук, че е високо отиваш в другата част на плажа. Такова нещо не бях виждал през живота си, ако намеря снимки ще пусна, че тогава реших поне няколко години да не ходя на златните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Това, за което говориш е границата м/у Ривиера и Златни. Няма вече мрежа. Отдъхни си.
https://youtu.be/QAk3moCasdc И това пак казвам е на самата плажна ивица на пясъка.........
Коментар
-
Аз говоря за бетон върху самия пясък чак до морето разделящ плажната ивица на две части и върху бетона телена мрежа от тази с която си ограждат кокошарниците и в мрежата врата през която стъпвайки на бетонно кошче за боклук, че е високо отиваш в другата част на плажа. Такова нещо не бях виждал през живота си, ако намеря снимки ще пусна, че тогава реших поне няколко години да не ходя на златните.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Златни не стига, че е осран с бетон, ами точно на крайбрежната алея се бетонира още, може би поредния огромен хотел. Тотална кочина, ще снимам да видите каква алчност и разсипия. Имам чувстото, че един на друг си правят мръсно и бетонорат абслютно всичко.
- 1 like
Коментар
Коментар