Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Човек като има достъп до нормален пазар и започва да разбира , че има разлика между price и value и за сравнително кратко време свиква да купува когато са близки. В България сме като че ли оше с манталитета от комунизма, когато хората си даваха месечната заплата за едни дънки, давай купувай , че ше свърши, и после нагъват цял месец боб. Сигурно трябва да ходим 40 години през пустинята за да се отървем от този манталитет. Аз продължавам да смятам , че имотите в България са супер надценени т.е. цената е много по-висока от value-то и няма да купя докато не се нормализират. Доколкото разбирам и ти си горе долу така, може би по различни причини, иначе нямаше да чакаш да падат. Дали съм прав или не е друг въпрос, но всеки си има право на мнение. Да нападам персонално обаче хора, които имат различно мнение е признак за една камара личностни проблеми, та освен ако наистина не ме предизвикат гледам да не стигам дотам. Във форума обаче има 2-3ма, които трябва периодично някой да ги връща в действителността и понякога си изпускам нервите. После ме е яд , че си губя времето ...
Коментар