Първоначално изпратено от gbikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо така мислиш? Дивия Лаврак се лови от морето - основно идва от Турция и Гърция.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Интересно е да споделиш, кои са тези два квартала? Моята къща е на цели 3500м. от МС, и на 3000м. от НС но в квартала, за съжаление отдавна не преобладават къщите....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
С 3-4 градски автобуса и ТМ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
В софийската околия всичко живо бачка в столицата. Много малко са гастарите. А и техния таргет обикновено е ново строителство. Този апарт в Бухово излиза по-скъп в такъв вид, отколкото изринат на шпакловка и замазка. Преди корона вируса, точно за двустаен в подобно състояние, мой приятел даде 3к, за да го докарат на голи стени + извозване на боклуците. Сега предполагам, че цифрата клони към 5к.
Предполагам, че и продавача се надява на чудо, да му паднат едни пари. Преди 10г. такива апарти и с такава локация вървяха 20-30к Лева. То в София не поскъпнаха 6 пъти жилищата от тогава, па камо ли у Бухово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Дивия лаврак е пълен с живак и химикали да те светна само
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Средна гора?? Това е доста далеч от София. Така или иначе, въпрос на мода, навремето тръгна от магистралата която правешкия си построи до резиденцията в Бояна.
Не знам дали е мода, но сегрегацията е факт, а там тенденции много трудно се променят.
И Филиповци може да е ок географски, но надали би живял там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Еми за мен е плюс, не обичам жега и климатици.
Това за скриването на слънцето е много преувеличено, имаш изток и запад.
Както казах по-рано, въпрос на вкус и очевидно (имайки предвид разликата в цените), повече платежоспособни хора предпочитат Витоша и Средна гора.
Без да коментираме разликата в заобикалящата среда (наличие на маргинали, латиноси и тн.)..
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
И аз не разбирам как липсата на слънце е плюс. София е много високо и сравнително студен град. Какво му е приятното в 3 следобед през зимата да се скрива слънцето? Да не сме Пелопонес?
Това за скриването на слънцето е много преувеличено, имаш изток и запад.
Както казах по-рано, въпрос на вкус и очевидно (имайки предвид разликата в цените), повече платежоспособни хора предпочитат Витоша и Средна гора.
Без да коментираме разликата в заобикалящата среда (наличие на маргинали, латиноси и тн.)..
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Именно защото слънцето е малко не може да си направиш хоби градина, оранжерия или трева. Можеш, но резултатите ще са посредствени. Няма слънце за фотоволтаици, няма подземна вода за термопомпа, земя бедна и камениста... Нищо де, купи, поживей и сподели:-)
Пак ти казвам, има селца и квартали в равното, слънце, чернозем, неизчерпаема вода на 4 метра, в рамките на околовръсното и на 3-4 мин с кола до метростанция. Има даже 2 квартала с къщи на 800-1200 метра до МС
С 3-4 градски автобуса и ТМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами не е 200 хиляди лева, а 130 хиляди лева. Що си мислиш, че изобщо ще го ремонтират?Имам един приятел с агенция за недвижими имоти и той ми каза, че масово новите жилища се купуват на замазка и така си остават,а старите изобщо не се ремонтират.
Та някой гастер ще го купи тоя имот за 110 хиляди и ще се радва, че е направил добра сделка.
И за Джони,за теб и за мен може и да е огромна глупост да се набиват пари в такива коптори, ама някой ако е спестил 100 бона точно в такъв коптор ще ги набие,щото няма как да купи по-скъп.
Предполагам, че и продавача се надява на чудо, да му паднат едни пари. Преди 10г. такива апарти и с такава локация вървяха 20-30к Лева. То в София не поскъпнаха 6 пъти жилищата от тогава, па камо ли у Бухово.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Дивия лаврак е пълен с живак и химикали да те светна самоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар