Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Абе ти излезе истински лекар. Аз не вярвах. Е като си лекар, кажи сериозно как се хвана на елементарната измама с фалшивите ваксини? Или ви наредиха тогава да ги рекламирате?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това е човека, да. Приятели сме.
Операция не. Има строги показания кога се пипа. И то не е на крака, а междупрешленни пространства. Няма да коментирам щото е дълго. Да, с колаген и хиалурон се дават. Също физиотерапия но не в острия стадий. Но е важен образа и има ли протрузия, херния или само промени в междупрешленния диск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Да забрави пилатес ли ? Как се оправят тия неща ?
Джонка ако не си в БГ провери това:
https://www.healee.com/bg/667552
Ако не се лъжа това е човека препоръчан от Левчо. Не знам дали работи, ма ме кефи идеята
Операция не. Има строги показания кога се пипа. И то не е на крака, а междупрешленни пространства. Няма да коментирам щото е дълго. Да, с колаген и хиалурон се дават. Също физиотерапия но не в острия стадий. Но е важен образа и има ли протрузия, херния или само промени в междупрешленния диск.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Абе сигурно си наясно, че баш аз не съм от тия дето мислят че София може да е скъп град, напротив. Само че срешу Докторската няма какво да кажа. Московска и Кристал съшо ми харесват ма не са Докторската. Транспорт , паркове, шум ... не е същото. Естествено зависи от апартамента, но 1200 въобше не ми изглежда многоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това което ми помага на мен за кръста е плуване и хондро протектори. Глюкозамин сулфат. Хиаролонова Киселина с по високо молекулно тегло за стави . На допел херц вършат идеална работа. Продукта на ДХ е колаген актив плюс хиаролонова киселина , другото е както казах глюкозамин. Щом жената на крака никаква операция добър реахабитатор и невролог. Ако има херния най добре да се изчака в повечето случай протрузиите се прибират.
- 1 like
Коментар
-
Казах му. Да забрави. И в Германия ги поправят със спондилолистеза и остава с проблеми завинаги.
Джонка ако не си в БГ провери това:
https://www.healee.com/bg/667552
Ако не се лъжа това е човека препоръчан от Левчо. Не знам дали работи, ма ме кефи идеятаLast edited by segato; 06.05.2023, 02:42.
Коментар
-
1200 могат да се вземат в Плазата стещу БНТ на Сан Стефано. Все още 1200 за двустаен лукс е много. Нищо че цената му към момента е висока. Още няма възстановяване след ковида и чужденците се ослушват. Но пък под тази цена никога не бих отдал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мерси!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Той ще иска операция. Иди при доц. Тодор Шамов. От Троян е. Работи и завежда НХ във ВМА. Кажи му от доктора от Плевен дето сте били в Залива заедно. Ще ти свърши идеална работа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пилатес ? Ма доктора да каже, че тия неща не да се пита в кварталното кафенеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Благодаря ти, и аз това и казвам, но тя не та не - да я видел неврохирург професор....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не съм се сетил, а и тя не казва до последно, наскоро разбрах за проблемите и - все пак идвам в БГ веднъж месечно.
Можело е да кажат при записването на часа. А не на принципа - дай стотачката, пък после ще видим.
Сега е решила да ходи при Габровски в Пирогов, ще и правят ЯМР на частно преди това. Според невроложката има протрузия на два диска, болката и отива в единия крак - блокира при навеждане. Аз лично се съмнявам дали операция изобщо може да помогне, ще търся няколко мнения и ако трябва ще я докарам в Германия. Страх ме е да не я инвалидизират изцяло, сега поне ходи чат-пат из къщи, самостоятелна е.
Коментар
-
Не! Не! Операция не! Прави се когато има много сериозни нарушения и парализа.
За Бога, да не си посмял!
- 1 like
Коментар
Коментар