Номче, брат, пиши ми на мен къде купи и кво ще правим с тез ремонти и обзавеждания, че и аз лятото или есента ще довършвам. Ми и имот имам да купувам, ще ми дойде яко горе.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То па ена природа, от 2 месеца не е спирал дъжда, слънцето я е изпекло за 5-6 дена я не, ягоди и череши - няма, комшиите рускини вчера викат, че в Петербург било 25 градуса за поредна година а тук се скъса да вали. Викат май ще се местим в Кипър, излъгали ги че в България е слънчево.
https://webcafe.bg/bulgaria/zaradi-l...na-pazara.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелордчето, като един истински инвеститор, бохем и географ
никога не си е позволил да дели хората на бедни и богати
да си снима чинията, пържоли или да се включва, "случайно" от екскурзия
с репортаж, какво си е поръчал в заведението....
липсата на самооценка на единични поребители обаче
много се набива на око
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоя данък много ме плаши.
за сега само големите, утре и малките и пойде ни конкурентното предимство
ще остане да разчитаме само на едната природа и евтину имоти
https://webcafe.bg/bulgaria/zaradi-l...na-pazara.html
В Мадрид имотите са по-евтини, освен това е по-слънчево.Last edited by better; 21.05.2023, 22:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така не съм се смял скоро с кафето сутрин. Особено с кухнята дадена за пример. Типично по немски, предполагам тази кухня се връзва със собственик на нова G-класа, която никога няма да помирише дори кал, а не офроуд
В съседната тема с жените, бях тръгнал да обяснявам, че предстои скоро готвенето вкъщи да отпадне. От моето поколение малко хора готвят, а от следващото за момента - почти никой. И е нормално предвид, че ако човек работи добре платена работа, готвейки губи доста време в пазар, приготовления и още повече след това в чистене. Така, че кухнята все повече ще служи за декорация, докато в един момент не изчезне.
Ти си жив за оплакване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Що за глупост е кухня за 100К!? В случай, че диетата е пици по поръчка и полуфабрикати от Лидл - ОК, но иначе са пари на вятъра. Колкото и качествено да е направена, каквото и вентилация да се предвиди, това е помещението с най-интезивно използване на всичко в нея, постоянно разливане на течности, във въздуха хвърчи какво ли не. Особено ако е вградена и печката/пералнята/миялната блъскат влага и топлина в пространство без проветрение. Е какво ще се случи на масивното дърво при постоянна промяна на влажността и топлината [риторично]?
Скъпи мебели в помещение за готвене е само за украса на потребители, които не правят повече от претопляне на пица или кафе. И най-умно замислената кухня я чака рано или късно тотална подмяна.
Ето пример за немска луксозна глупост: https://www.boehm-interieur.com/projekt/gehrung-deluxe/
Италианската мелачка за ч.пипер никога няма да се ползва на приготвения стек - как, аджеба, ще го приготвите на плота до мивката без цялата кухня да се напълни с невидими капки мазнина. Има някаква прахосмукачка вместо одушник, но началното училище ни учи друго за движението на топлия въздух. И къде отиват парите след като ги обира дупката в плота? Също вода и ток на 20 см са перфектна комбинация. Но важното е, че плота има светлини като тунингован голф от Перник. Та, ако това са ви примерите - благодарим, но това не е кухня, а пари на вятъра.
За дървото не си прав - при правилна обработка и поддръжка дървото е вечно, не е като ПДЧ боклуците. ПДЧ-то не издържа на влага, затова и се скапва толкова бързо. И излъчва отрови в помещенията, което е най-лошото - формалдехидни смоли и други ракообразуващи химии.
Коментар
-
лордчето, като един истински инвеститор, бохем и географ
никога не си е позволил да дели хората на бедни и богати
да си снима чинията, пържоли или да се включва, "случайно" от екскурзия
с репортаж, какво си е поръчал в заведението....
липсата на самооценка на единични поребители обаче
много се набива на око
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Понеже ти много обичаш да говориш за бедняци и богаташи да ти кажа директно - не е за хора от твоята черга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Въпрос на време и тук да ни наложат да ги вдигнем, даже приеха 15% корпоративен за големите фирми с оборот над 700 млн (или нещо такова).
за сега само големите, утре и малките и пойде ни конкурентното предимство
ще остане да разчитаме само на едната природа и евтину имотипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Вдигането на данъците вече се обсъжда в Бундестага. Извинението разбира се са разходите около Ковид пандемията. Неминуемо ще вдигнат данъците, въпроса е с колко? Вече и аз взех да се чудя дали да не се прибера в България, защото и сега почти нищо не успявам да спестя от заплатата.
той е якпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Вдигането на данъците вече се обсъжда в Бундестага. Извинението разбира се са разходите около Ковид пандемията. Неминуемо ще вдигнат данъците, въпроса е с колко? Вече и аз взех да се чудя дали да не се прибера в България, защото и сега почти нищо не успявам да спестя от заплатата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебетерчо, забелязват ли се около вас непалци? Българските хотелиери търсят работници в Индия, Бангладеш и Непал
Секторът внася 25 хил. работници всяко лято, каза служебният министър на туризма
интересно, после изнася ли ги
P.S днес говорих с един познат, който има заведения, каза всички тея 25 000 са натоварени на 1 влак и пътуват насам, ето гледай:
https://www.youtube.com/watch?v=8KsAXigNGTsLast edited by better; 21.05.2023, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много тъмнокожи тамагочита имат за хранене в швабистан
затова трябва още да им вдигнат данъците
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКое му е заяждането при положение ,че написах,че в Германия образованите и квалифицираните с високи доходи плащат в пъти по-високи данъци отколкото подобните на тях в България.
затова трябва още да им вдигнат данъцитепрепоръка е
Коментар
Коментар