Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Познайте от кой квартал е снимката ?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ако живееха поотделно нямаше да имат пари ,сега са заедно всичките и имат пари ,чисто и просто .
Това като завета към българите с пръчките ,една ,две пръчки лесно се чупят ,я вземи един сноп и се опитай да го счупиш ?
Обаче в България все още има. Вместо да се завират три семейства в едно жилище или да наемат допълнителни, може просто да си ги вземат с ипотека. Така хем живеят нормално, хем остават с три имота накрая. Само балъците спестявате чрез мизерия.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако бяха образовани нямаше да живеят 12 души в едно жилище.Има цигани, които заживяват сред българите и възприемат начина им на живот.Като късат с циганският начин на живот. Та и тия щяха да живеят в три отделни жилища,щяха да имат отделни разходи, а приходите им нямаше да са в една обща сметка. Тия цигани спестяват пари единствено, щото живеят групово.
Това като завета към българите с пръчките ,една ,две пръчки лесно се чупят ,я вземи един сноп и се опитай да го счупиш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Баси, фамилия чистачи. Представям си ако бяха образовани кви пари щяха да смъкват.Last edited by Andi11; 02.06.2023, 16:20.
Коментар
-
Ромите правят много пари в чужбина, които набиват в имоти в България. Преди време говорих с един ром, който живеел в Мюнхен заедно със семейството си-той,жена му,двамата сина,двете снахи и 6 внуци. Общо 12 души живеели в едно жилище, за което не плащали наем.Той жена му и двамата сина работели в някакъв фитнес клуб като чистачи и получавали 8000 евро общо. Снахите получавали по 1000 евро социални помощи и 1500 евро за децата социални помощи. Общо 11500 евро на месец .Тъй като живеят групово разходите са малки.Каза,че на година спестявали по 100 хиляди евро. И със спестените пари си купуват Мерцедес или БМВ(ромите с пари други коли не признават)и ги набиват в имоти в България. Живеят скотски живот,ама пестят много пари.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Познайте от кой квартал е снимката ?
- 1 like
Коментар
-
Инвеститорите на Wall Street официално изоставиха пазара на жилища. Redfin отчита колосален срив от 49% в покупките от инвеститори през първото тримесечие на 2023 г.
Това е най-големият годишен спад в историята. Дори по-голям от спада през 2005 година точно преди последния срив на цените.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеботчо, да не изтървеш ориент-експреса Търсенето на парцели тук скочи с 200%
Районът между Одрин и Истанбул е все по-популярен сред купувачите на земя
Хатай се поизнесоха, макар, че обикновено тресне ли така зловещо, за следващия век земята е мирна. Ама там "след дъжд - качулка" е положението.
Уви, за великолепния Истанбул учените не са такива оптимисти. Сърцето ме свива при мисълта колко народ живее в паянтови високи и тесни сгради.
Рано или късно около Кърджали ще се нанесат много хора. Има си минуси, но е на два часа от Истанбул, а относително далече от всякакви големи разломи.
Коментар
-
https://blitz.bg/ikonomika/neveroyat...ws956626.html#
Невероятно: Заговори се за неудържим спад на цените на имотите !
Oт peĸopднo ниcĸи нивa oт юли EЦБ пoвиши лиxвeнитe пpoцeнти в oпит дa ce cпpaви c виcoĸaтa инфлaциятa и изглeждa щe пpoдължи дa гo пpaви пpeз cлeдвaщитe мeceц
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми ще има ромизация
докато се свирате по децките
определени квартали в софия също ще бъдат изкупени и населени от ромове
красна поляна ще е първия паднал под ромско иго
- 4 Харесвания
Коментар
-
мен къде ме слагаш?
аз съм окъсан мишок.
милионерите са сред наемателите
Тук се подиграват на имотите на Лорда,ама тия имоти са си сериозен актив.
Коментар
-
умишлено не исках да намесвам децата.
като правиш деца, трябва да им осигуриш нормален живот тук
дори и на майките им...ако се наложи.
не става ли, децата тук, майките на майна си
и обикаляте с евго за необременени 35-40 годишни моми
Всеки си преценява ,но за мен разума трябва да е преди всичко насочен в полза на детето но не само продоволствието
- 1 like
Коментар
-
Вие тук сте все милионери и с вас не мога да се меря.
Мога само да се уча.
аз съм окъсан мишок.
милионерите са сред наемателитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар