IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
    Бъдещ разговор провежда се през бъдещата 2029-та:

-Оти кольо не купи през 2023та?
    - Сори сбърках, че послушах оня арменец, тогава мислех, че не сме в балон, а в цепелин (мислех, че растящите лихви ще свалят цените), сега обаче с тая средна цена от 6800 мисля, че не сме в цепелин, а в дирижабъл, ще почакам до 2039-та и ако не паднат цените ще си стегна деЦката с нови мебели.
    Мите, я ме светни от хотел-развалина на груб строеж как се изкарват минимум 8% доходност!?

Коментар

Бъдещ разговор провежда се през бъдещата 2029-та:

- Сори сбърках, че послушах оня арменец, тогава мислех, че не сме в балон, а в цепелин (мислех, че растящите лихви ще свалят цените), сега обаче с тая средна цена от 6800 мисля, че не сме в цепелин, а в дирижабъл.
      точно затова ти казвам да захлупваш къде са 135К сега къде са 400К 2029-та - граби на евтинкото

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Бъдещ разговор провежда се през бъдещата 2029-та:

- Сори сбърках, че послушах оня арменец, тогава мислех, че не сме в балон, а в цепелин (мислех, че растящите лихви ще свалят цените), сега обаче с тая средна цена от 6800 мисля, че не сме в цепелин, а в дирижабъл, ще почакам до 2039-та и ако не паднат цените ще си стегна деЦката с нови мебели.
        Last edited by gbikov; 07.06.2023, 17:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

захлупвай , че да обърне пазара

ПП или се обади на кавръчето за една платена консултация как може да изкараш 3.-4% доходност като запазиш относителна ликвидност. Със зеленото във Варна с предварителния договор да не се разсъхна работата ?!?
          Пазара няма да обърне, докато кольо не купи, а това няма да се случи в този му живот. Това е отделно маминчо, отделно. (с мой собствен кеш, а не от тати) И си живея в дом също купуван лично от мен.
          Миналата събота остъклих верандата, 30м2 веранда, децата като я видяха казаха WAW, гледката от новооформената веранда отгоре +30м3 е умопомрачителна. Скоро ще си имам и личен доктор за съсед.
          Last edited by gbikov; 07.06.2023, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
            Почнаха гърмежи около Министерски Съвет -иде гражданска война ,дигайте се !
            Не беше ли за миналия понеделник -

https://www.youtube.com/watch?v=a6rY8pkquhs

Коментар

• Почнаха гърмежи около Министерски Съвет -иде гражданска война ,дигайте се !

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

От които - 2 века отпуска на Халкидики и 5 века на Диарбекир.
                Пропускаш и едни 45 години. Така е, но виж какво чудо е постигала България за 40г след освобождаването първите два пъти - къде сме били в при Иван Асен Втори и в навечерието на балканската война! Сега ще е същото, 40г след падането на комунизЪма коя година прави?

Коментар

Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?

Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
                  контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
                  захлупвай , че да обърне пазара

ПП или се обади на кавръчето за една платена консултация как може да изкараш 3.-4% доходност като запазиш относителна ликвидност. Със зеленото във Варна с предварителния договор да не се разсъхна работата ?!?
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

трябва малко по-оптимистично. това е държава на 1340 години.

освен това виж джонката какво прави /и той!?/
                    рути цените тук и попържа държавата
                    а е напълнил една папа с натурални актове,
                    която иска да покаже на колегата биков на 21-ви
                    От които - 2 века отпуска на Халкидики и 5 века на Диарбекир.

Коментар

Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш
                      трябва малко по-оптимистично. това е държава на 1340 години.

освен това виж джонката какво прави /и той!?/
                      рути цените тук и попържа държавата
                      а е напълнил една папа с натурални актове,
                      която иска да покаже на колегата биков на 21-ви
                      препоръка е

Коментар

Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?

Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
                        контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
                        Прав е Ратко.

Но ако локацията е хубава, си струва и без асансьор.

Вижда ми се скъпа продажната цена. Аз бих купил нещо с гледка към морето, има хубави стари строителства със зелени площи, покрай тях минава автобуса за Северното черноморие,

Коментар

кольо, имотите във Варна (читавите вече са на 2000), да ти кажа ли ти кога ще купиш в София?
                          Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш

Коментар

на 4-ти етаж без асансьор много ти се свива таргета за наемател
                            и не ги слушай брокериците какво ти говорят за вдигане на наема
                            човека изглежда е спортист и ще избяга със 120кмч само като чуе
                            с разходи и такси ще ти се върже на 3,5%,
                            аз бих се въздаржал
                            Остави го,луд умора нЕма ,само се пОти

Коментар

Иди на среща с Джонката да ти вкара два,три нокаута и така ще ти се избистри мисълта
                              Добра идея
                              кольо, имотите във Варна (читавите вече са на 2000), да ти кажа ли ти кога ще купиш в София?

Коментар

на 4-ти етаж без асансьор много ти се свива таргета за наемател
                                и не ги слушай брокериците какво ти говорят за вдигане на наема
                                човека изглежда е спортист и ще избяга със 120кмч само като чуе
                                с разходи и такси ще ти се върже на 3,5%,
                                аз бих се въздаржал
                                Що така? TBI повече ли дават? Варна не е Херсон и Варненското езеро не е Нова Каховка. Скачай смело и безотговортно.

Коментар

Working...
                                X