Първоначално изпратено от gbikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениеБъдещ разговор провежда се през бъдещата 2029-та:
-Оти кольо не купи през 2023та?
- Сори сбърках, че послушах оня арменец, тогава мислех, че не сме в балон, а в цепелин (мислех, че растящите лихви ще свалят цените), сега обаче с тая средна цена от 6800 мисля, че не сме в цепелин, а в дирижабъл.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Бъдещ разговор провежда се през бъдещата 2029-та:
-Оти кольо не купи през 2023та?
- Сори сбърках, че послушах оня арменец, тогава мислех, че не сме в балон, а в цепелин (мислех, че растящите лихви ще свалят цените), сега обаче с тая средна цена от 6800 мисля, че не сме в цепелин, а в дирижабъл, ще почакам до 2039-та и ако не паднат цените ще си стегна деЦката с нови мебели.Last edited by gbikov; 07.06.2023, 17:58.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
захлупвай, че да обърне пазара
ПП или се обади на кавръчето за една платена консултация как може да изкараш 3.-4% доходност като запазиш относителна ликвидност. Със зеленото във Варна с предварителния договор да не се разсъхна работата ?!?
Миналата събота остъклих верандата, 30м2 веранда, децата като я видяха казаха WAW, гледката от новооформената веранда отгоре +30м3 е умопомрачителна. Скоро ще си имам и личен доктор за съсед.Last edited by gbikov; 07.06.2023, 17:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПочнаха гърмежи около Министерски Съвет -иде гражданска война ,дигайте се !
https://www.youtube.com/watch?v=a6rY8pkquhs
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
От които - 2 века отпуска на Халкидики и 5 века на Диарбекир.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениеОтваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?
Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд., че да обърне пазара
ПП или се обади на кавръчето за една платена консултация как може да изкараш 3.-4% доходност като запазиш относителна ликвидност. Със зеленото във Варна с предварителния договор да не се разсъхна работата ?!?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва малко по-оптимистично. това е държава на 1340 години.
освен това виж джонката какво прави /и той!?/
рути цените тук и попържа държавата
а е напълнил една папа с натурални актове,
която иска да покаже на колегата биков на 21-ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш
освен това виж джонката какво прави /и той!?/
рути цените тук и попържа държавата
а е напълнил една папа с натурални актове,
която иска да покаже на колегата биков на 21-випрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениеОтваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?
Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
Но ако локацията е хубава, си струва и без асансьор.
Вижда ми се скъпа продажната цена. Аз бих купил нещо с гледка към морето, има хубави стари строителства със зелени площи, покрай тях минава автобуса за Северното черноморие,
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
кольо, имотите във Варна (читавите вече са на 2000), да ти кажа ли ти кога ще купиш в София?
Коментар
-
на 4-ти етаж без асансьор много ти се свива таргета за наемател
и не ги слушай брокериците какво ти говорят за вдигане на наема
човека изглежда е спортист и ще избяга със 120кмч само като чуе
с разходи и такси ще ти се върже на 3,5%,
аз бих се въздаржал
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Иди на среща с Джонката да ти вкара два,три нокаута и така ще ти се избистри мисълта
Добра идея
Коментар
-
на 4-ти етаж без асансьор много ти се свива таргета за наемател
и не ги слушай брокериците какво ти говорят за вдигане на наема
човека изглежда е спортист и ще избяга със 120кмч само като чуе
с разходи и такси ще ти се върже на 3,5%,
аз бих се въздаржал
Коментар
Коментар