Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Коментар
-
Камилчетата да се подготвят за подстригване ,а после и за кланицата.
Бягството е невъзможно !
Такава стръмна черта нагоре винаги води огромни неприятности за оборите
Last edited by keep_calm; 13.07.2023, 10:17. Причина: Не засдръствайте форума с подобно графично съдържание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, там нещата са ясни, иска максимална цена на собствен имот, а на всички останали, цена с възможно най-голям дискаунт и ако може дори без паре. Типична българска алчност, тип, за мен всичко, за съседа нищо. Мотивите са ясни и са типично нашенски...ама ние си го познаваме нашия лирически герой и аз понеже не се заяждам с него и с гуруто му-маминия, не се занимавам с техните проблеми в инвестициите..Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 00:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Лордиевич, нека не се занимаваме с такива дребни неща, по-скоро ще се радвам да дадеш мнение за цена на въпроса ми за имотите които сравнявам.Last edited by Bailor; 12.07.2023, 22:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Само гледай да не си в компанията с елджон, че те на хижа Козя стена, толкова бяха сдали багажа, че като влязоха с челниците, бяха, като зомбирани от умора. Сред тях имаше и хубави жени. Ако, не бях с бившата, на всяка в стаята бих любовно успял, без никаква съпротива, а даже с известна благодарност за край на мъките и привет на радоста...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бъзикам никой. Ако той склони сделка на 30К, още утре ще изпратя доверения си адвокат да оформят документите по сделката, че аз възнамерявам да направя един 10 дневен преход от Емине до Ком.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
променям си в движение прогнозата
октомври 2020е/м2 средна ценаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Съгласен съм с теб, затова предлагам в справката да включим и двата вида апартаменти 2стайни и 3стайни, понеже са най масово търсените имоти. Така ще получим по-реална представа за реалната средна цена.
https://www.imot.bg/9h9kxz
[ATTACH=CONFIG]n4089936[/ATTACH]
1968 вече е по-приемлива средна цена.
октомври 2020е/м2 средна ценапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аха.Сега загрях,че бъзикаш Ники.
Аз не вземам участие в спора ви.И двамата ви уважавам,затова съм и пас.Last edited by bulgarian lev; 12.07.2023, 20:58.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Амааа... гаража незаконен ли е? Не стига, че етажа е 1ви откъдето няма никаква гледка към ромската махала и ще трябва да слагам решетки на прозорците, че цената е почти 3 пъти по-надута, ами сега и незаконен гараж. Ти май искаш да ме вкараш във филм с куп проблеми. По-скоро бих се замислил за имот 1 при това положение.
самите роми често бъркат имота със свой и шетат по двора,
верно, че е по тъмно, но ще ги виждаш често
не знам, дали цената е измислена от някой брокераст или от алчен наследник / защо иначе да се продава половината имот/
но с вдигането на лихвите по саш и нова зеландия, скоро ще усети дръжката на мотикатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Каква пък е тази справка, нали следите 2ст? Тук справката е за 3ст.
https://www.imot.bg/9h9kxz
1968 вече е по-приемлива средна цена и се трае, нали Трайчо?Last edited by bulgarian lev; 12.07.2023, 21:01.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар