Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеWolf, jij blaast straks de soep ha ha ha
Коментар
-
Весела Илиева: 2022 г. уравновеси пазара на луксозни имоти в България - Investor.bg
"Пазарът на луксозни недвижими имоти в България в момента се характеризира със стабилност - добри проекти и стабилни цени. Не се очаква покачване на цените до края на тази година, но след това те ще започнат леко да се вдигат, особено за качественото строителство."
===2039===2039===2039===
хахахахаха, Амааа... КАК ТАКА?!!
===2039===
към кийп-калм, този коментар не е заяждане с кольо, защото луксозните имоти не са негов таргет. Кофторите из ромските квартали на Кр. Поляна няма как да се водят луксозни. (то не че той някога изобщо ще има какъвто и да е имот де, но само маркирам, че не се заяждам)Last edited by Конан-Варварина; 26.04.2023, 16:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОх горкичкия, вече ми става жал за теб......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ко ши ги прайш тея кинти бе Левчо? Пак в туули ли ще ги набиваш (имаш 8 парчета вече?!!)? Глей си кефа, земи си 2-3 държанки и си ги менкай, живота втора серия нЕма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Варварина има право. С ушите си чух и писах онзи ден за дървото Швеция. Човекът би се прибрал на момента.
- 1 like
Коментар
-
Бе да я закриват. В тази болница а и много други държавни доячки никога не бих работил.
Аз сега хващам два града. Пловдив и Плевен. Днес изплюха камъчето и ми предлагат консултантска позиция за една част от патологията. Да де, ама дедо иска кинти инак остава на Панаира и Гребния канал.Last edited by better; 26.04.2023, 15:21.
Коментар
-
Ох горкичкия, вече ми става жал за теб......Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеШвеция увеличи лихвата с нови 0,5 процентни пункта - Investor.bg
Очаква се вълна от българи завръщащи се от Швеция и Дания и търсещи имоти в БГ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Горе долу бива, фрезовката ми хареса, ама е далече от лукс с тея евтинджос плочки, евтинджос смесители, мивки и огледала в банята, няма камина, паркомясто. Не си струва парите.
Ето това е нещо съвсем друго - с такива панели и аз бих дал 4500.
https://www.lathocomponents.it/
Първо да направят апартамента като хората, тогава да искат подобни суми. Мизерници.Last edited by ejonny2376; 26.04.2023, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Иначе болница Шейново е с най-големите проблеми и издънки при ражданията на деца от време оно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Иначе болница Шейново е с най-големите проблеми и издънки при ражданията на деца от време оно
Аз сега хващам два града. Пловдив и Плевен. Днес изплюха камъчето и ми предлагат консултантска позиция за една част от патологията. Да де, ама дедо иска кинти инак остава на Панаира и Гребния канал.Last edited by bulgarian lev; 26.04.2023, 15:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение3300 на Кракра. Последно 6000 ли са цените, 5000 ли, 4000 ли или 3000 в района?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...68245244036013Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Добре го е барнал с обзавеждането. Сграда без балкон до Френч ембаси.
Коментар
Коментар