IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Heb je dat zelf bedacht in je kinderkamer of heeft jouw moeder verteld wat moet doen? Zuigen aan mijn lul slet!
    Rot op met je lelijke Nederlandse vrouw, ho ho ho

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Wolf, jij blaast straks de soep ha ha ha
      Heb je dat zelf bedacht in je kinderkamer of heeft jouw moeder verteld wat moet doen? Zuigen aan mijn lul slet!

Коментар

• Весела Илиева: 2022 г. уравновеси пазара на луксозни имоти в България - Investor.bg

"Пазарът на луксозни недвижими имоти в България в момента се характеризира със стабилност - добри проекти и стабилни цени. Не се очаква покачване на цените до края на тази година, но след това те ще започнат леко да се вдигат, особено за качественото строителство."

===2039===2039===2039===

хахахахаха, Амааа... КАК ТАКА?!!

===2039===

към кийп-калм, този коментар не е заяждане с кольо, защото луксозните имоти не са негов таргет. Кофторите из ромските квартали на Кр. Поляна няма как да се водят луксозни. (то не че той някога изобщо ще има какъвто и да е имот де, но само маркирам, че не се заяждам)
        Last edited by Конан-Варварина; 26.04.2023, 16:45.

Коментар

• Wolf, jij blaast straks de soep ha ha ha

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Ох горкичкия, вече ми става жал за теб......
            Разправят,че тези които се връщали от Швеция доматите ги яли с колците.

Коментар

Ко ши ги прайш тея кинти бе Левчо? Пак в туули ли ще ги набиваш (имаш 8 парчета вече?!!)? Глей си кефа, земи си 2-3 държанки и си ги менкай, живота втора серия нЕма.
              Левчо в момента трябва да е като Фреди Меркюри ,да не спира ...ама не знам дали ме разбира ....ех даже и рима се получи

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Варварина има право. С ушите си чух и писах онзи ден за дървото Швеция. Човекът би се прибрал на момента.
                Би се прибрал ама по -добре му е там май ,щом си седи

Коментар

Бе да я закриват. В тази болница а и много други държавни доячки никога не бих работил.
                  Аз сега хващам два града. Пловдив и Плевен. Днес изплюха камъчето и ми предлагат консултантска позиция за една част от патологията. Да де, ама дедо иска кинти инак остава на Панаира и Гребния канал.
                  Ко ши ги прайш тея кинти бе Левчо? Пак в туули ли ще ги набиваш (имаш 8 парчета вече?!!)? Глей си кефа, земи си 2-3 държанки и си ги менкай, живота втора серия - нЕма.
                  Last edited by better; 26.04.2023, 15:21.

Коментар

Варварина има право. С ушите си чух и писах онзи ден за дървото Швеция. Човекът би се прибрал на момента.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
                      Швеция увеличи лихвата с нови 0,5 процентни пункта - Investor.bg

Очаква се вълна от българи завръщащи се от Швеция и Дания и търсещи имоти в БГ.

Коментар

Горе долу бива, фрезовката ми хареса, ама е далече от лукс с тея евтинджос плочки, евтинджос смесители, мивки и огледала в банята, няма камина, паркомясто. Не си струва парите.
                        Фрезовката е PVC-панел. Пълен боклук.

Ето това е нещо съвсем друго - с такива панели и аз бих дал 4500.
                        https://www.lathocomponents.it/

Първо да направят апартамента като хората, тогава да искат подобни суми. Мизерници.
                        Last edited by ejonny2376; 26.04.2023, 15:16.

Коментар

Иначе болница Шейново е с най-големите проблеми и издънки при ражданията на деца от време оно
                          Е, ама сиганите отпред с акордеоните и зурните са атракция.

Коментар

Иначе болница Шейново е с най-големите проблеми и издънки при ражданията на деца от време оно
                            Бе да я закриват. В тази болница а и много други държавни доячки никога не бих работил.
                            Аз сега хващам два града. Пловдив и Плевен. Днес изплюха камъчето и ми предлагат консултантска позиция за една част от патологията. Да де, ама дедо иска кинти инак остава на Панаира и Гребния канал.
                            Last edited by bulgarian lev; 26.04.2023, 15:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                              3300 на Кракра. Последно 6000 ли са цените, 5000 ли, 4000 ли или 3000 в района?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...68245244036013
                              Не са 6000 все още, но не са и 3000.

Коментар

Добре го е барнал с обзавеждането. Сграда без балкон до Френч ембаси.
                                Горе долу бива, фрезовката ми хареса, ама е далече от лукс с тея евтинджос плочки, евтинджос смесители, мивки и огледала в банята, няма камина, паркомясто. Не си струва парите.

Коментар

Working...
                                X