If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва са реалните цени от Бг черноморието в момента. Ако някъде, някой ви показва по-ниски цени или лъже или иска да ви натрови ( не че при скъпите има гаранция де).
П.С забравих да спомена, че към сметката тр да се добави 20 кинта паркинг + 30-40 кинта чадър и 2 шезлонга.
Ако някой ми даде такава сметка мисля че ще го ударя с нещо или в най добрия случай ще си тръгна, как ще го направя ..аз си знам
Браво Каврък. Кмета на Карлово говори добре и не е мейнстрийм. Както и този на Панагюрище, даже е неполиткоректен, затова не му дават думата.
Малко е корумпиран Кабата. Навремето живеше на края на улицата/нашата/ с жена си детето си, едно момиченце.После като стана кмет се разведе веднага и си хвана млада любовница после имаше някакви там уж злоупотреби ,съдиха ли го,не знам и аз какво стана ама е вечен присламчи се към ГЕРБ,СДС,сега е разкопал целия град ,всичко като в Кербала е станало, какво правят не знам Ви К ли сменят някакви тръби ужас е целия град...
Тва са реалните цени от Бг черноморието в момента. Ако някъде, някой ви показва по-ниски цени или лъже или иска да ви натрови ( не че при скъпите има гаранция де).
П.С забравих да спомена, че към сметката тр да се добави 20 кинта паркинг + 30-40 кинта чадър и 2 шезлонга.
Е, то един басейн ли е там? Моите впечатления са, че са поне 20. Май ти не си стъпвал в аквахауса.. Кажи сауната с каква гледка е, ако са те пускали там?
ХАХАХА, басейна, когИ се правиш на интересен, но не ти се получава...хахаха.
Това, че ти казвам да не идваш, то е защото говоря с теб. Иначе на никой не препоръчвам да идва особенно на измисления лукс на аквахауса.
Е, то един басейн ли е там? Моите впечатления са, че са поне 20. Май ти не си стъпвал в аквахауса.. Кажи сауната с каква гледка е, ако са те пускали там?
ХАХАХА, басейна, когИ се правиш на интересен, но не ти се получава...хахаха.
Обикновенно този дет ти го спретва е подставено лице с 200 фирми на негово име, населяващ т.нар "офшорна зона".
П.С офшорната зона, не е в някъв остров, а в циганската маала.
Хайде по-сериозно.В България всичко се знае и ще отнеме точно няколко телефонни обаждания да се разбере кой е отговорен.
Друг въпрос е,че аз никога няма да купя на зелено,щото рискът е голям. Не само да те прецакат,но и от неблагоприятно стечение на обстоятелствата .
Така че говоря хипотетично.
А така още един истински българин.Аз съм в Карлово сега бях на паметника имаше заря и слово на президента Румен Радев и кмета на Карлово доктор Кабаиванов.
Не се занимавай с глупости щото само се напрягаш излишно!
Браво Каврък. Кмета на Карлово говори добре и не е мейнстрийм. Както и този на Панагюрище, даже е неполиткоректен, затова не му дават думата.
Коментар