Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ники е добро момче , но спря някъде по пътя и залита в крайностите . Дефицити бори но то кой ли няма.
Лично аз не бих се справил, колкото и да се имам за корав. Здрава психика има това момче, харесва ми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Великата справка /Кавръковата/, на няколко пъти пробива заветното 1900, докато някои понижители я чакаха под 1800!!! Дано с Трайчо, всичко да е наред..
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Последната година само захарта и златото се представиха по-добре, но имат складови разходи.
https://www.investing.com/commodities/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Bуlgarian Lev: Блокирал съм ти ника и не ти виждам коментарите.
Значи казваш 50% надеценен имот е по-добре, отколкото 4% депозит. Ами не си познал. До една година инфлацията ще бъде отново на 2%, а Европа я чака най-тежката рецесия от ВСВ насам. Имотите не струват абсолютно нищо, пълен боклук. Трябва да се разкварва на момента.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.
https://www.google.com/search?q=p.i....e-gws-wiz-serp
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
https://www.investing.com/commodities/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 133170 euro
Средна цена на кв.м: 1899 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хората с пари купуваха на 1000 евра, повечето имат мин по 5 броя, за кво са им повече? За да дават на касиерката от лидл за 6~7 евро метъра ли?И на мен ми е интересен отговора на тоз въпрос...
Коментар
Коментар