If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На имота в Гоцето стойността му е само в твоите фантазии и мокри сънища, за колко може да се продаде е коренно различен въпрос. Спокойно можеш да извадиш едни 50% от сегашните средни цени в Imot.bg.
Ако изобщо някога намерят реален купувач ,ще го натоварят с 10-30% отстъпка +10% разходи по сделката и ще излезе,че всъщност е вътре
Баце, па не си в час. Де се буташ у А група :-)
На Радев фантазията му работи малко в повече , но не мога да му се обидя почти квото и да е написал. Освен това той е бриджор макар и слабичък така че е мой човек....
За некои неща познава, но за други е голям люн почвайки от имотите. Освен това щом това му е същата етф инвестиция от едно време сме много далеч да приказваме за имоти... Има некоя и друга нула разлика.....:-)
Викаш слабичък.Не помниш ли че последния път те бих.Той беше и единствен.От тогава се покри.
ЕТФ-а може да се продаде на секундата за пазарната му стойност.
На имота в Гоцето стойността му е само в твоите фантазии и мокри сънища, за колко може да се продаде е коренно различен въпрос. Спокойно можеш да извадиш едни 50% от сегашните средни цени в Imot.bg.
Нищо не продавам или пък планирам..... Това което смятам е колко пари ми трябват за да КУПЯ.....и ако ми намериш ново след 2015 в Гоцето и извадиш 50% от исканата цена веднага ти давам 10% комисион.... Имаме ли сделка ?
А бе на никакво дъно не съм купил бре .Ай погледни графиката и тогава пиши врели некипели.Имам чувство че някой ти плаща на пост.100 поста на ден само глупости.
Да не съм ти светил кога си купувалл ? Кавръка каза че купуваш постоянно и на дъно....
Ъхъ като не писах 1-2 месеца в темата направо глааад....:-) Верваш ли си за тази глупост или нещо да напишеш..... Още повече , че знаеш туй онуй....
На Радев фантазията му работи малко в повече , но не мога да му се обидя почти квото и да е написал. Освен това той е бриджор макар и слабичък така че е мой човек....
За некои неща познава, но за други е голям люн почвайки от имотите. Освен това щом това му е същата етф инвестиция от едно време сме много далеч да приказваме за имоти... Има некоя и друга нула разлика.....:-)
ЕТФ-а може да се продаде на секундата за пазарната му стойност.
Знам тука са само мелеонери с много кеш.Ако сте предсатавителна извадка за населението в БГзначи сме на 2ро място по богатство след Монако.
Иначе Радев е купил март 2019. Засега няма 5 години.Ако не ввяраваш превърти темата и ще видиш че тогава съм го казал.Даже навивах Лева и Кавръка и те да скочат.
Мелеонерите тука са само тези дето немат имоти :-) Който има имоти е с ипотечки....:-)
Еми хубаво си направил тогава - мислех че е друго етф, ама щом е това добре.... Вади калкулаторчето :-)
Това им е стара тактика на брокеразчетата.Повтарят някаква лъжа хиляди пъти за да я изкарат истина.
Бутай в тоалетната(игнора) и не се коси .Пазара ще ги смаже тях.Я оцелеят един двама,я не
Обявите за имоти в София току що минаха ключовото ниво от 37 000 бройки
Още миналата седмица минаха 37000, като бяха достигнали до почти 37200 броя. Напоследък не смогвам да прегледам всички нови обяви, които изкачат във филтрите, които съм задал.
В условията на запазващ се висок приток на привлечени средства, значителна ликвидност и силна конкуренция в банковия сектор степента от пренасяне на ефектите от затягането на паричната политика на ЕЦБ върху лихвените проценти по депозитите и кредитите в България се запази относително слаба, особено в сектора на домакинствата. Същевременно предприетите от БНБ повишения на ставката на задължителните минимални резерви (ЗМР) за привлечените средства от нерезиденти до 10%, считано от 1 юни 2023 г., и до 12% за привлечените средства от резиденти и от нерезиденти, считано от 1 юли 2023 г., се очаква да допринесат за по-бързото пренасяне на промените в паричната политика на ЕЦБ към българската икономика, като по-съществена възходяща динамика на лихвените проценти се очаква през втората половина на 2023 г. и през първата половина на 2024 г. След достигане на най-високите стойности през 2024 г., до края на прогнозния период очакваме лихвените проценти по депозитите и кредитите да се задържат близо до вече достигнатите по-високи нива
Годишният растеж на депозитите на частния сектор се очаква да се забави, но да остане сравнително висок през прогнозния хоризонт, за което основен принос ще имат прогнозираното повишение на лихвените проценти по депозитите и продължаващото нарастване на заплатите. Годишният растеж на кредита за неправителствения сектор се очаква да се забави до 6.4% в края на 2023 г. и допълнително до 4.2% в края на 2024 г. в резултат на намаления кредитен капацитет на банките след предприетата мярка за повишаване на ставката на ЗМР, както и на прогнозираните по-високи лихвени проценти по кредитите, забавяща се инфлация и сравнително слаба инвестиционна активност. Освен това за прогнозираното забавяне на кредита за нефинансовите предприятия ще продължи да допринася и очакваното намаление на търсенето на банков ресурс за оборотни средства и запаси. Известно ускоряване на годишния темп на нарастване на кредита се очаква през 2025 г., подкрепено от прогнозирания по-висок икономически растеж в страната.
Коментар