Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЗа лалалджиите с големи усти дет ги мързи даже да гледат:
https://www.bulmag.org/product/chereshi-ii
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И поредната теза, че Ганьо се бил замогнал, и купувал с кешовица стана на пух и прах.
Целият тоя балоняк се издул благодарение на парите създадени от въздуха - пари, които обаче трябва да се връщат от робите, чрез труд.... дългогодишен.... Чиститу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз съм почивал в български курорти стотици пъти.И никога не съм имал разстройство или инфекция след почивката.А не съм с най-здравата храносмилателна система.
Това са поредните митове. Сигурно има и такива случаи, ама в със сигурност не са масови.
Както и рядко съм се сблъсквал с лошо обслужване. Сервитьорите и служителите на хотела са там, за да ме обслужват. Не за да ми лижат задника.Предпочитам учтиво отношение отколкото лицемерно все едно целта на живота му е да ме обслужи.Хайде няма нужда от фалшиви усмивки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Приоритети и ценности. Сериозно предпочитам разстройството.
Това са поредните митове. Сигурно има и такива случаи, ама в със сигурност не са масови.
Както и рядко съм се сблъсквал с лошо обслужване. Сервитьорите и служителите на хотела са там, за да ме обслужват. Не за да ми лижат задника.Предпочитам учтиво отношение отколкото лицемерно все едно целта на живота му е да ме обслужи.Хайде няма нужда от фалшиви усмивки.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 19:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Много добре си е на Майорка. Остави ги тези дето се целуват - малко са и свикваш да не им обръщаш внимание. По-добре детето ти да види двама такива, отколкото да го нахранят с "имитиращ продукт" или да осъмне в инфекциозна с брутално разстройство след някой ресторант.
Коментар
-
Ами не е много. България има едно от най-ниските нива на кредитна задлъжнялост в ЕС.Същевременно депозитите са 119 милиарда лева. 34 милиарда повече, отколкото са кредитите.
И 54 процента от жилищата се купуват в София с ипотека. В цялата страна е 23 процента. Т.е едва една на 4-5 сделки е с ипотека.За нашият град не видях статистика, но според един приятел брокер с ипотека се купуват не повече от 15-20 процента. Останалите се изкупуват от гастери,които си влагат парите в жилища в България.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За мен всеки който дава пари на българското черноморие е глупак.
Съжалявам ако някой се засегне ,но това е така .България е малка държава с бедно население и нисък стандарт на живот който реално е пренесен и в туристическите услуги.Поради огромната корупция цените са високи защото няма реална конкуренция, няма и стратегия за развитие на туризма, хотели заведения се държат от мутри ,техните деца и внуци,знам го защото непряко се занимавам с част от сегмента. Та така всеки който стимулира с пари родното Черноморие за мен е кръгъл глупак. Има цял свят пред него за същите цени ще получи тройно качество и за храната и за обслужването инза всичко.С години не ходя там няма и да стъпя,дори не съм запознат и с хотелите с нищо просто защото за мен в България море не съществува освен на картата.
Какво остава за такива като мен. Още повече с две деца, дето не са тийнове. На колко места по Гърция и Турция не можеш влезе в морето без обувки? Сигурно повече отколкото може бос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, не за това си мизерник. Други са причините. Факт е, че у нас има добри места. Факт е обаче, че съотношението цена/качество не струва. Аз не обичам да ме цакат с топла бира и се дразня. Ти явно си по-широка душа и ти не пука. Отделно е дразнещо толерирането на безпарични западни шушляци за сметка на българи средна ръка.
Аз например по Майорка и да ми дават пари не бих отишъл. Не може децата да се чипкат в басейна, а до тях двама хомота да де целуват.
- 1 like
Коментар
-
В Германия депозите са 10 трлн, а кредити 8. Във Варна и Пловдив също 55% са с кедити, дръгите градове са без значение за общата статистика.
А в Германия е много разпространено да се живее под наем. И пак процентно има повече кредити в сравнение с България.
Щом дори германците, които са прочути с пестеливостта си и масово живеят под наем, имат повече кредити от българите, считай колко ниско е нивото на кредитна задлъжнялост в България.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 18:55.
Коментар
-
Е та не си ли чел приказката "Принцесата и граховото зърно".В нея кралицата искала да изпита кандидат снахите за принца дали са истински принцеси. И сложила грахово зърно на едно легло ,а над него няколко дюшека И една от жените се оплакала,че не могла да заспи,защото нещо я боцкало в леглото.И кралицата разбрала, че това е истинска принцеса.
Това е нарицателно за претенциозен човек. Основно за жените.
Такива пишат и коментарите в Букинг и на друти места.Техните коментари в повечето случаи не са адекватни.Все недоволни, все с претенции.
Коментар
-
Ами не е много. България има едно от най-ниските нива на кредитна задлъжнялост в ЕС.Същевременно депозитите са 119 милиарда лева. 34 милиарда повече, отколкото са кредитите.
И 54 процента от жилищата се купуват в София с ипотека. В цялата страна е 23 процента. Т.е едва една на 4-5 сделки е с ипотека.За нашият град не видях статистика, но според един приятел брокер с ипотека се купуват не повече от 15-20 процента. Останалите се изкупуват от гастери,които си влагат парите в жилища в България.
Коментар
-
Евтин и фалшив алкохол и дрога, за тва са доволни.
Я дай това мнение за граховото зърно, интересно ми е.
Това е нарицателно за претенциозен човек. Основно за жените.
Такива пишат и коментарите в Букинг и на друти места.Техните коментари в повечето случаи не са адекватни.Все недоволни, все с претенции.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 18:43.
Коментар
-
Естествено, че вярвам.Стоят на улицата и спират случайни хора и ги питат за впечатленията им. И анкетираните бяха от различни националности.
И всички изтъкваха едни и същи неща-евтино,забавления, любезни хора.Никой не каза, че е луксозно или,че курортът е много добър.
Тия хора ги привличат ниските цени и забавленията.Кякво толкова чудно има,че почиват в България?
България се оформи като държава на евтин, непретенциозен туризъм. Никой и не я сравнява с Ривиерата и тем подобни. Има си своя ниша на по-ниско ниво.
А в Букинга пишат основно претенциозни принцеси, на които им пречи граховото зърно.Бил съм в хотели с подобни коментари и нищо от написаното не е било вярно.Или е много преувеличено.
Я дай това мнение за граховото зърно, интересно ми е.
- 1 like
Коментар
-
54% пак е много. Аз като ви казвам, че народа задлъжня яко, вие ми се смеете. 85 млрд кредити как се връщат?
И 54 процента от жилищата се купуват в София с ипотека. В цялата страна е 23 процента. Т.е едва една на 4-5 сделки е с ипотека.За нашият град не видях статистика, но според един приятел брокер с ипотека се купуват не повече от 15-20 процента. Останалите се изкупуват от гастери,които си влагат парите в жилища в България.Last edited by mirodes; 15.07.2023, 18:32.
Коментар
Коментар