If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами защо не купуваш апарти и след 5-6 години дабъл?
по памет последното , което купи буквално прелъга една възрастна женица да ти продаде на промоция и беше малко и беше отдавна
купи 10 апарта и после ги продавай/отдавай на шушумигите дето се свиват имаш активи и всяка банка ще ти отпусне кредити болл
ама нещо май не е точно така
каквото и да си го пишем имотния пазар с това бурно презастрояване тепърва ще се разбалансира, а после ще минат години докато се намести.
Когато е трябвало съм купувала Как си харча парите е само моя работа, дали купувам апартаменти или не също !!!
А дали се очаква да има някакви проблеми с акт 16 или всичко като кмуникации - ел, вик, канализация е ок? Казаха ми акт 16 в края на годината оптимистично, но по-скоро началото на 2024 г.
от 2019 го 'размятат' този комплекс
последно имаше голяма рекламна кампания по шосетата с билборди... какво са продали не знам, но явно щом имат нужда от реклама имат още апартаменти за продан... в същото време има хора, които 4 години чакат и се надяват.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сделките с имоти в България записаха четвърто поредно тримесечие на спад в периода между април и юни, а низходящата тенденция не подмина нито един голям град у нас. Издадените разрешения за строеж намаляват за второ поредно тримесечие в страната и в София, а заради по-ограниченото предлагане цените на жилищата все още не отчитат спад, но все пак забавят ръста си.
Ей да не мислите че му е лесно на Унито писан текст да не може да осмисли
Амааа... КАК ТАКА?!!! Откъде-накъде?!! А за чий х.й се изядоха толкоз сурови жабета?!!!
.
Срамежливецо -
Сделките с имоти в България записаха четвърто поредно тримесечие на спад в периода между април и юни, а низходящата тенденция не подмина нито един голям град у нас. Издадените разрешения за строеж намаляват за второ поредно тримесечие в страната и в София, а заради по-ограниченото предлагане цените на жилищата все още не отчитат спад, но все пак забавят ръста си.
А дали се очаква да има някакви проблеми с акт 16 или всичко като кмуникации - ел, вик, канализация е ок? Казаха ми акт 16 в края на годината оптимистично, но по-скоро началото на 2024 г.
Там кредита се подписва с няколко години фиксирана лихва и знаеш точно до кога ще си на тази лихва, а като ти останат по малко от 6м можеш да преподпишеш и ако новата лихва не ти хареса кеф ти да вдигнеш наема на Унито кеф ти да подпишеш с друга банка кеф ти да продаваш
А Унитата треперят всяка година на всяко преподписване
Верно ли, не знаех. Момент да се преместя от едно на друго жълто паве, че ми изтече договора и се притесних да не ме изгонят.
Не. Много хора не теглят ипотеки за повече от 10 год. Момичето беше лекар и имаше добър процент самоучастие при това цените тогава бяха такива за каквито днес мечтаете да достигнат при евентуален срив.
Лошото е , че след 5-6 год. ще мечтаете за срив на цените със стойност каквато имат в момента.
ами защо не купуваш апарти и след 5-6 години дабъл?
по памет последното , което купи буквално прелъга една възрастна женица да ти продаде на промоция и беше малко и беше отдавна
купи 10 апарта и после ги продавай/отдавай на шушумигите дето се свиват имаш активи и всяка банка ще ти отпусне кредити болл
ама нещо май не е точно така
каквото и да си го пишем имотния пазар с това бурно презастрояване тепърва ще се разбалансира, а после ще минат години докато се намести.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар