IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Алексей направи много за спорта и за бизнеса в България. Голям човек, мъж и приятел. Изобщо нямате право да хулите без да познавате. Дребни мишоци.
    Не хулим. В сравнение с куп други фигури той стоеше в сянка. Но се казва...изпра пари през спорта и бизнеса в Бг. Къде ти е спорта - я се похвали. Спирам със спора, ти си малък и не познаваш онези времена. Само преди 33 години. И аз тогава веех байряците от терасата на Софийския Университет. Никой не ме образова, никой не ми купи имот.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Алексей направи много за спорта и за бизнеса в България. Голям човек, мъж и приятел. Изобщо нямате право да хулите без да познавате. Дребни мишоци.
      Ако беше излизал от детската, щеше да знаеш че е навредил много повече отколкото е помогнал.

Явно просто си поредния инфантилен селяк, който възхвалява мутри.

Коментар

• Тенденцията към успокояване на пазара в жилищния сегмент продължава, преходът от пазар на продавача към пазар на купувача е факт, отбеляза Младен Митов, мениджър пазарни проучвания в агенцията за недвижими имоти „Явлена“.

16 Август 2023 година

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Нищо. За него е явно бате Алексей. Така е в средите. Но Джонката без имот.
          А инак...40 годишни ама не смеят да бъдат и с каките мъже. Една млада кака ми споделяше. С кого да правя семейство, не стават. Я намерила някой, я не.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Виж, идвам от страна където съм запознат с подобни отдавания от 2008, когато ти едва ли си мислил за имоти. И правилно, мисли се за каки, не за имоти.
            Това нищо няма да промени. Бедните от Азия тепърва ще започнат да ги вземат, а и лекари и сестри ще започнат, защото няма, а вкараха сериозна пара в частни проекти. Неминуемо е. Но последните няма да са от бедните, уверявам те. А и само дори бедните по 10 човека в един четиристаен води до друга верига от бизнес, комунални услуги и други хора. Наемите ще бъдат плащани от хората които ги наемат. Или по-голамата част. Има варианти. Не леж на тая кълка.
            Това е било преди ,сега има нови планове които са в унисон за намаляване на вече съществуващата собственост и те са от ЕС,ще бъдат реализирани поетапно и полекичка
            Ще изкарам документи след няколко месеца за да ги прочетете

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А ти какво купи последните 5 години?
              Къща, апартамент, гараж и един парцел Ти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Излъга една стара жена в Гео Милев с една брокерка да си продаде имота на безценица понеже жената не беше живяла в България и не беше в час с цените ,това са делата на Дъри !
                Тя го призна ,да не каже някой че си измислям.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                  Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
                  Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
                  Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
                  Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има
                  Виж, идвам от страна където съм запознат с подобни отдавания от 2008, когато ти едва ли си мислил за имоти. И правилно, мисли се за каки, не за имоти.
                  Това нищо няма да промени. Бедните от Азия тепърва ще започнат да ги вземат, а и лекари и сестри ще започнат, защото няма, а вкараха сериозна пара в частни проекти. Неминуемо е. Но последните няма да са от бедните, уверявам те. А и само дори бедните по 10 човека в един четиристаен води до друга верига от бизнес, комунални услуги и други хора. Наемите ще бъдат плащани от хората които ги наемат. Или по-голямата част. Има варианти. Не леж на тая кълка. Ако си мислиш че имотите ще станат достъпни да ги купуват прошляци и сульо и пульо това би било катастрофа. Ще накупи Сильо и Пульо и после ще сринат пазара без да могат те самите да се възползват от имотите. И така твоя наследствен, моя, на други отива в канала. Имотите не са за всеки, разбери го това. Не и в столица и големи градове. Има сегменти достъпни за живеене. И квартали. Тоест ако искаш можеш и купуваш. А в провинцията колкото щеш имоти. С едно кредитче за 7 години и си го одухал. Това е.
                  Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 17:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Поскъпването на НИ е вечно и не се лъжи ,че някакви намаления на цените обръщат по някакъв начин тренда. Които го разбере това навреме печели, другите стоят и чакат на перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
                      Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
                      Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
                      Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има
                      Така е, 4-стайните ще бъдат изкарани на пазара, ако не искат да ги отдават под наем на сбирщина азиатци. Държавата ще им наложи 1000е/м2 таван на цената.

Коментар

• Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

То и аз 1996 бях облечен за 1 000 000 лева, но не съм се гордял с това.
                          Ооо, и аз. Мелеонер бях. Само от един москвич 21412А ли беше по спомен взех около милион лева. И оттук - оттам си купих първото жилище - панелна гарсониера. Млад и корав, но имах първо дете - 97 се роди. Не ме е било страх от нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Жонка, ти целия си едно голямо противоречие.

Направо не знам как 40+ годишен чичак говори такива глупости.

Изобщо ли не си излизал от детската?
                            Нищо. За него е явно бате Алексей. Така е в средите. Но Джонката без имот.
                            А инак...40 годишни ама не смеят да бъдат и с каките мъже. Една млада кака ми споделяше. С кого да правя семейство, не стават. Я намерила някой, я не.
                            Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:30.

Коментар

• Вижда се че Банишора предлага добри оферти по около 3€ квадрата. Опция и то не-лоша. Банишора е топ локация, но зрителите слабо познават София. На тяхно място бих се пробвал с леки преговори и бих захлупил.
                              Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това изобщо не е вярно. Дюри купи преди година-двеАз купих 20-та и 21-ва. Лева купува всяка година и дори не само по 1. Иван 93 купи няколко , Ратко също след пандемията е с няколко. Това никой ли е??
                                И то ние няколко човека у форума само. А от зрителската аудитория и то от задните редове в театъра никой. Даже и камък върху камък не преместиха. Виртуални мокри сънища - толкоз.

Коментар

Working...
                                X