Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Алексей направи много за спорта и за бизнеса в България. Голям човек, мъж и приятел. Изобщо нямате право да хулите без да познавате. Дребни мишоци.
Явно просто си поредния инфантилен селяк, който възхвалява мутри.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нищо. За него е явно бате Алексей. Така е в средите. Но Джонката без имот.
А инак...40 годишни ама не смеят да бъдат и с каките мъже. Една млада кака ми споделяше. С кого да правя семейство, не стават. Я намерила някой, я не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Виж, идвам от страна където съм запознат с подобни отдавания от 2008, когато ти едва ли си мислил за имоти. И правилно, мисли се за каки, не за имоти.
Това нищо няма да промени. Бедните от Азия тепърва ще започнат да ги вземат, а и лекари и сестри ще започнат, защото няма, а вкараха сериозна пара в частни проекти. Неминуемо е. Но последните няма да са от бедните, уверявам те. А и само дори бедните по 10 човека в един четиристаен води до друга верига от бизнес, комунални услуги и други хора. Наемите ще бъдат плащани от хората които ги наемат. Или по-голамата част. Има варианти. Не леж на тая кълка.
Ще изкарам документи след няколко месеца за да ги прочетете
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А ти какво купи последните 5 години?Ти ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А ти какво купи последните 5 години?
Тя го призна ,да не каже някой че си измислям.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има
Това нищо няма да промени. Бедните от Азия тепърва ще започнат да ги вземат, а и лекари и сестри ще започнат, защото няма, а вкараха сериозна пара в частни проекти. Неминуемо е. Но последните няма да са от бедните, уверявам те. А и само дори бедните по 10 човека в един четиристаен води до друга верига от бизнес, комунални услуги и други хора. Наемите ще бъдат плащани от хората които ги наемат. Или по-голямата част. Има варианти. Не леж на тая кълка. Ако си мислиш че имотите ще станат достъпни да ги купуват прошляци и сульо и пульо това би било катастрофа. Ще накупи Сильо и Пульо и после ще сринат пазара без да могат те самите да се възползват от имотите. И така твоя наследствен, моя, на други отива в канала. Имотите не са за всеки, разбери го това. Не и в столица и големи градове. Има сегменти достъпни за живеене. И квартали. Тоест ако искаш можеш и купуваш. А в провинцията колкото щеш имоти. С едно кредитче за 7 години и си го одухал. Това е.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 17:36.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Поскъпването на НИ е вечно и не се лъжи ,че някакви намаления на цените обръщат по някакъв начин тренда. Които го разбере това навреме печели, другите стоят и чакат на перона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има
Коментар
-
Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
То и аз 1996 бях облечен за 1 000 000 лева, но не съм се гордял с това.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Жонка, ти целия си едно голямо противоречие.
Направо не знам как 40+ годишен чичак говори такива глупости.
Изобщо ли не си излизал от детската?
А инак...40 годишни ама не смеят да бъдат и с каките мъже. Една млада кака ми споделяше. С кого да правя семейство, не стават. Я намерила някой, я не.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вижда се че Банишора предлага добри оферти по около 3€ квадрата. Опция и то не-лоша. Банишора е топ локация, но зрителите слабо познават София. На тяхно място бих се пробвал с леки преговори и бих захлупил.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:43.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това изобщо не е вярно. Дюри купи преди година-двеАз купих 20-та и 21-ва. Лева купува всяка година и дори не само по 1. Иван 93 купи няколко , Ратко също след пандемията е с няколко. Това никой ли е??Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар