If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо повече, много специалисти в бранша предупреждават за предстоящ засилен ръст на цените...
за да има силен ръст на цените е нужно да има засилено търсене, а в последните няколко тримесечия търсенето намалява(именно заради ръста в цените и не само).
за да катерят вечно цените трябва да има нови и нови хора, които да искат да купуват, а в България с тази демография - точно хората са проблем или по-скоро липсата на хора.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ще предупреждават нали са "специалисти в бранша" и с това си вадят хляба.
Аз предупреждавам за изтрезвяване, фалити и спекула и предстоящо коригиране на много от нескупосаните им коптори, които в никоя нормална държава не биха ги пуснали дори за продан.
Сигурен ли си, че пишеш в правилната за теб тема? Да знаеш, че си има отделна тема за наемите.
Искаш да кажеш, че много от заинтересованите лица в бранша предупреждават за ръст на цените!
Ще поживеем, ще видим. От 2017та до днес предупреждавахме, кольо ни кълнеше, че сме брокери и лъжем, пък после: “сори, сори съжалявам”. Сега си седи зазидан и бетониран.
Нещо повече, много специалисти в бранша предупреждават за предстоящ засилен ръст на цените...
Ще предупреждават нали са "специалисти в бранша" и с това си вадят хляба.
Аз предупреждавам за изтрезвяване, фалити и спекула и предстоящо коригиране на много от нескупосаните им коптори, които в никоя нормална държава не биха ги пуснали дори за продан.
Първо да кажа, Вълчо съм. Второ.... гъз знае и 2, и 200 И мен 10 на месец не ми стигат в момента за 3-членно семейство, а на други не им стигат и 100. Трети пък го карат скромно и са доволни от живота - нито се занимават с бамки, нито хазяи, нито гонят някакви цели. Радват се на близките и че са здрави. Кой както си го направи. Но нека си кажем истината.... в България средния келеш получава 1500 заплата и носи телефон за 3000 в джоба. И после викат СЪСИПАА Я ТАА ДЪРЖАВА. Това е извратеното.
Първо да кажа, Вълчо съм. Второ.... гъз знае и 2, и 200 И мен 10 на месец не ми стигат в момента за 3-членно семейство, а на други не им стигат и 100. Трети пък го карат скромно и са доволни от живота - нито се занимават с бамки, нито хазяи, нито гонят някакви цели. Радват се на близките и че са здрави. Кой както си го направи. Но нека си кажем истината.... в България средния келеш получава 1500 заплата и носи телефон за 3000 в джоба. И после викат СЪСИПАА Я ТАА ДЪРЖАВА. Това е извратеното.
Коментар