If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИзземвАне на жилищни единици само и единствено в името на народа!
Фактите са налице ,действията също..
Експертна група, създадена от бившата берлинска коалиция R2G, представи доклад правителството, в който се посочва, че национализацията на 240 000 апартамента в Берлин в съответствие с резултатите от референдума на Deutsche Wohnen & Co Enteignen ще се счита за конституционна.
Планират национализацията на 240 000 жилища германия-жилища-берлин
Германия разработва проект на закон за социализацията на апартаменти
Още през септември 2021 г. 59,1% от жителите на Берлин подкрепиха идеята за национализиране на жилищата на референдум по този въпрос.
Сегашното правителство обаче не направи много за прилагането на резултатите от референдума
Народа е казал един път имало е даже референдум!
Кавръче, а "паричната реформа" на комунистите от 47 година подкрепяш ли я? - всички банкноти излизат от обръщение и започват да се издават нови- до 200 лева ти ги обменят 1 към 1 от 200 до 2000 за всеки лев ти дават процент, а над 2000 директно ти ги изземват в полза на държавата?
Само забележи конкретно в тази тема как брокеразите са се озлобили и пишат почти денонощно предимно лични нападки и споделят статии с мокрите сънища на други брокери.
Темата е трудна за четене от няколко дни!
Това не са брокери. Брокерите са нива над тях.Това са хора с проблеми,ментални,физически,психически, хора вече на години които са натрупали дисбаланси и дефицити и в условията на анонимност живеят в своя смешен свят.И който се съмнява в думите ми нека си припомни как виеха и плаче ха когато затриха темата. Според темата нормален човек ще страда ли толкова за някакви си тема в жълт сайт,понеже Инвестора отдавна е станал клонинг на вестник Труд
Акциите - най-добрите пазители от инфлациятаНякои компании просперират в условията на повишени цени
Това ме радва. Имам и там средства. И никво продаване. Виждаш ли кво е да имаш топки и при спад да не продаваш. Щом си влязъл си поел риска. Чакаш. Но кинтата там е недостатъчна и за селска къща. Разбираш ли че и количеството на вложените средства има значение. С 20К€ нищо няма да направя и 10 години да стоя в акции. Имаш ли обаче 10 пъти по толкова купуваш имот. Не правиш дребни сметки. Това е актив който чак след 10 години ще усетиш че не си сбъркал като си го купил. Джобните ти кинти в акции ще ти позволят да си купиш каравана втора употреба. И то с късмет.
От 12 месечното вече срутване в броя сделки ,брокеразите са огладнели толкова много,че вече почват да се ядът един друг като хиени.Свалят % ,даже и на малък хонорар вече кълвът Те знаят,малцина ще оцелеят
Само забележи конкретно в тази тема как брокеразите са се озлобили и пишат почти денонощно предимно лични нападки и споделят статии с мокрите сънища на други брокери.
Темата е трудна за четене от няколко дни!
От 12 месечното вече срутване в броя сделки ,брокеразите са огладнели толкова много,че вече почват да се ядът един друг като хиени.Свалят % ,даже и на малък хонорар вече кълвът Те знаят,малцина ще оцелеят
Не съм се обаждал скоро на моята брокерка от 5 месеца, но скоро ще ми се намери и повод да я попитам, дали погледа на човек играещ форекс с 2-3 акции е верен
Впрочем в другиден настъпва есента и с вълнение чакам прогнозата ти за 2,8 на АТЕРА.
Ма то в Труд пише че наема в Стрелбище и Гоцето е 290€. Смех! За тези пари само бърлога в сутерен с тръбите минаващи през жилището чувайки как всеки си е пуснал водата на кенефа може да се наеме.
Горе - долу това е цената даже с лека корекция при позиция 2 -
То това Ви остана Труд,24 часа,северозападните Монтански и Врачански ,и тем подобни извращения ...жалко,жалко...копаене дъно и пазара и той с Вас е на старта
Ма то в Труд пише че наема в Стрелбище и Гоцето е 290€. Смех! За тези пари само бърлога в сутерен с тръбите минаващи през жилището чувайки как всеки си е пуснал водата на кенефа може да се наеме.
Трудно преди това ще висите по дърветата ,който не иска да се подпише...и да с Референдум да му бъдат намалени бройките имоти
Нема, нема, току пак те прихване духа на революционера. За какво ти е притрябвал чужд имот? Та ти имаш най-доброто, крем-де-ла-крем на имотите, деЦката. Повярвай ми, че всички ти завиждаме благородно. Аз поне мога да си призная.
То това Ви остана Труд,24 часа,северозападните Монтански и Врачански ,и тем подобни извращения ...жалко,жалко...копаене дъно и пазара и той с Вас е на старта
Че, какво му е на труд? Дядо ми беше абониран годишно за хартиения му предшественик. Баба го гладеше с ютията, преди да го връчи сутрин за четене на стария лорд.
Коментар