Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by два_таралежа; 24.08.2023, 18:44.
- 4 Харесвания
-
https://fakti.bg/imoti/808343-nai-do...esticionna-cel
Най-доброто време да се купува имот с инвестиционна цел
Не само за Испания е най-доброто време, за БГ важи същото, защото и тук наемите се покачиха и още доста ще се покачват.
- 1 like
Коментар
-
Добре бе, какви са ти имотите, изброй да те видим?
Една къща във Фиш-Фиш на стойност половин панел в Слатина, която не е и на твое име даже.
Една полусрутена купчина тухли в Банско, дето не става за нищо.
Друго? Май не.
Ами той Кавръчето тотално те е минал по имоти. Тя къщата в Карлово повече струва от всичко твое накуп.
Ти именно затова злобееш, понеже нямаш нищичко ти самият.Last edited by X_Y; 24.08.2023, 18:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/808346-tuk-ce...lishtata-padat
Спад! Спад Спад!
И при този спад има гастарбайтери които не могат да си позволят да купят.
Жалко, жалко, жалко!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Точно така! Това е разумният начин да се съхрани и увеличи богатството. Всичко е преходно - тухлата е доживот
Успех с покупката!И аз съм Вълчо!!!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Днес стоим си Левчо, Песимиста и аз и качваме ли качваме фейк обяви за да повдигнем средната цена. И ето успяхме: средната цена премина границата 1900.
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...build=2&sort=1
Амаа… септември още не е започнал!
Септември - 2000.
- 1 like
Коментар
-
Да, 40кв дневни, 20-25 спални, 5-8 бани. За продажба в момента най-евтиният 2-стаен с ПМ е 320К евро, а 3-стайните варират от 500К - 800К, зависи колко е натупан. Аз моите ги купих директно от инвеститора на 1500 евра през 2020-та, което тогава ми се видя нечовешки скъпо. А се е оказало без париLast edited by два_таралежа; 24.08.2023, 17:29.
- 1 like
Коментар
-
Точно така! Това е разумният начин да се съхрани и увеличи богатството. Всичко е преходно - тухлата е доживот
Доктора съм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Само така Ванка. Мачкай наред! И на мен ми предстоят 2 покупки в София ако не ми мине котка път. Доходите от ИТ бизнеса почти при всички колеги ги паркираме в тухли.
Last edited by ivanvg93; 24.08.2023, 16:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Точно така, конкретно сграда А3 на Софбилд. Ето, че има и хора, които разбиратВървят си комплект с едно паркомпясто двустайка 1000-1200 евра, Тристайка 1300-2000 евра. Това е положението. И си се отдават от воле.
Иначе навътре в квартала и аз съм на мнение, че положението е зле. Ходете по Българска Легия до Алекси Рилец да видите за какво става въпрос... там наемите са на 50% до 70% по-ниски пак за НС, а е на няколко минути пеша разстояниеLast edited by два_таралежа; 24.08.2023, 16:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Гледал съм апартаменти там. По спомен, спалните бяха по 20-25 м2 и всичко беше изпипано.
Наемите сигурно са високи, но и продажните цени бяха доста сериозни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Точно така, конкретно сграда А3 на Софбилд. Ето, че има и хора, които разбиратВървят си комплект с едно паркомпясто двустайка 1000-1200 евра, Тристайка 1300-2000 евра. Това е положението. И си се отдават от воле.
Иначе навътре в квартала и аз съм на мнение, че положението е зле. Ходете по Българска Легия до Алекси Рилец да видите за какво става въпрос... там наемите са на 50% до 70% по-ниски пак за НС, а е на няколко минути пеша разстояние
Наемите сигурно са високи, но и продажните цени бяха доста сериозни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Сигурно става въпрос за луксозните сгради на бул. България. Там със сигурност цените са високи.Вървят си комплект с едно паркомпясто двустайка 900-1200 евра, Тристайка 1300-2000 евра. Това е положението. И си се отдават от воле.
Иначе навътре в квартала и аз съм на мнение, че положението е зле. Ходете по Българска Легия до Алекси Рилец да видите за какво става въпрос... там наемите са на 50% до 70% по-ниски пак за НС, а е на няколко минути пеша разстояниеLast edited by ivanvg93; 24.08.2023, 16:29.
Коментар
-
Housing Market Update: A Homebuyer on a $3,000 Budget Has Lost $71,000 in Purchasing Power Since Last Year As Mortgage Rates Hit 20-Year High
https://www.redfin.com/news/housing-...chasing-power/
Коментар
Коментар